De Sims 4 Review - Perfecte Patio


CES Items

Klik op het plaatje om deze groter te bekijken

Ook in dit Accessoires pakket heeft EA weer items aan CES toegevoegd. Helaas zijn het dit keer maar 12 items toegevoegd, die wel in meerdere kleuren te krijgen zijn. Maar toch vinden wij dat erg weinig. Natuurlijk ziet alles er wel weer mooi uit. Behalve over de kapsels zijn wij niet zo te spreken.


Kopen / Bouwen

Klik op het plaatje om deze groter te bekijken

Dit Accessoires pakket is meer gericht op het bouwen en inrichten van je huis/tuin. Zo zitten er mooie tuinmeubelen bij en is alles vrij modern. Wat het daarom ook mogelijk maakt om de items te gebruiken voor in en om het huis van je Sims. Ook is er een nieuwe speaker bij gekomen met nieuwe muziek en natuurlijk mogen de 2 bubbelbaden niet ontbreken.


Game Play

Door de bubbelbaden wordt er game play aan je spel toegevoegd. Het is mogelijk om met 8 Sims in het bubbelbad te zitten. Dit hoeven geen volwassen Sims te zijn want kinderen zijn nu ook welkom in het bubbelbad. Alle interacties die je met je Sims vrienden hebt kunnen ook uitgevoerd worden in het bubbelbad. Maar er ook een nieuwe interacties bijgekomen en deze heet “Skinny dippen”.

Ook de bubbelbaden kunnen door je Sims verbeterd worden. Hiermee is het mogelijk om een aromatherapiefilter en/of een stereo toe te voegen. Om dit te kunnen doen is het noodzakelijk dat je Sims de vaardigheid handigheid hebben. Hiermee kunnen je Sims het bubbelbad verbeteren. Als je Sims het aromatherapiefilter hebben toegevoegd aan het bubbelbad, heb je de mogelijkheid om 4 soorten olie te gebruiken. Deze verschillende oliën hebben invloed op de emoties van je Sims.

Het is nu ook mogelijk voor je Sims om Ojaa! in het bubbelbad te doen. Dit heeft EA erg leuk gedaan met de animaties die je te zien krijgt zoals het gezicht van je Sims.


Conclusie DeSims4You

Perfecte Patio is een zeer leuk Accessoires pakket. Ondanks dat er niet veel items aan CES zijn toegevoegd maken de items in de koop/bouw modus veel goed. Juist omdat deze ook in en om het huis te gebruiken zijn. De game play met de bubbelbaden vinden wij zelf het leukste aan dit pakket. Je kunt je Sims alleen lekker laten genieten of met hun vrienden. Alle items zijn mooi afgewerkt. Dit pakket is zeker de moeite waard om aan te schaffen.


Delen met:
  •  
  •  
  •  
  •