De Sims 4 Review - Luxe Feestaccessoires

Op 19 mei 2015 kwam het eerste accessoires pakket uit voor De Sims 4. Met Luxe Feestaccessoires slaat EA nogmaals een nieuwe weg in want er is nu ook gameplay toegevoegd aan dit accessoires pakket. Luxe Feestaccessoires is alleen als download via Origin verkrijgbaar en kost €9,99.


Origin tekst

Feest in stijl.
Je Sims gaan op de stijlvolle tour met De Sims™ 4 Luxe Feestaccessoires! Geef een prachtig feest met tal van stijlvolle meubels en decoraties. Breidt de garderobe van je Sims uit met schitterende japonnen en stijlvolle avondkleding. Met de buffettafel besluit jij welke heerlijke gerechten je je Sims voorschotelt en zorg je voor een prachtige blikvanger op elk evenement!

Feest in stijl, leef in luxe.
Geef het meest stijlvolle feest van de stad met de hipste meubels en trendy decoraties. Voeg wat leuke en elegante stukken aan het huis van je Sims toe, en nodig dan de hele buurt uit voor een spetterende avond.

Maak indruk met je kleding!
Van glinsterende jurken tot stijlvolle driedelige smokings, jouw Sims zijn gekleed voor elk (feestelijk) evenement. Maak hun glamoureuze look helemaal af met kapsels en accessoires.

Geniet van de gloednieuwe buffettafel.
Zet het ultieme feestmaal voor je Sims klaar, compleet met tafelfontein – en ja, die kan zelfs van chocolade zijn.


Officiële EA screens


Creëer een Sim = CES

Zoals je kunt zien zijn er een aantal items toegevoegd aan Luxe Feestaccessoires. Zo zijn er in totaal 40 items aan CES toegevoegd van kleding tot make-up tot accessoires. De kleding voor de vrouwen vind ik er erg leuk uit zien, met mooie kleuren. De kapsels zijn ook erg mooi en netjes afgewerkt. Voor de mannen is het een beetje matig en te veel glitter. Het is meer een pak wat je naar een 50’s party zou aan doen dan hedendaags. Dat vind ik heel erg jammer. De schoenen en accessoires zijn daarin tegen wel mooi en passen ook goed bij de outfits. Voor de kinderen zijn helaas geen items toegevoegd, maar omdat het Luxe Feestaccessoires zijn kan ik dit wel begrijpen.


Koop – Bouwmodus

Er zijn 12 items toegevoegd aan de koop – bouw modus. Alle items hebben meerdere felle kleuren en geven een mooie sfeer voor een goed feest. Helaas zijn het wel erg weinig items wat weer erg jammer is. Toch zijn de items die toegevoegd zijn mooi uitgewerkt. Er zijn 2 ingerichte ruimtes toegevoegd die je kunt gebruiken en zijn beide in 3 verschillende kleurenstijl te kiezen.


Gameplay

In Luxe Feestaccessoires zijn 2 items toegevoegd die voor de gameplay zijn te gebruiken. Er is een fontein toegevoegd en 2 verschillende buffet tafels. Het voordeel is dat deze 2 items samen te voegen zijn door de fontein in het midden te plaatsen van de buffettafel. Het scheelt ruimte maar de Sims hoeven ook maar naar 1 plek toe om iets lekkers te kunnen vinden. Het is ook mogelijk om eigen gemaakte gerechten te plaatsen op de buffettafels. Er zijn in totaal 5 nieuwe recepten toegevoegd aan de buffettafel en 7 nieuwe drankjes aan de fontein. Om deze gerechten en/of drankjes te kunnen maken zal jouw Sim de vaardigheid “koken” en “mixologie” moeten verhogen.


Conclusie Lacuna

Luxe Feestaccessoires is een leuk pakket met leuke items. Het is mooi afgewerkt en pas ook echt bij de naam. Met dit pakket kun je hele leuke feestjes met je Sims organiseren. Helaas vind ik wel dat de items wat beperkt zijn zeker voor de mannen. Meer hedendaagse feest kleding voor de mannen was fijn geweest. Maar de gameplay maakt veel goed. Het pakket kost 9,99 euro bij Origin en als je van een feestje houdt is dat het zeker waard!


Delen met:
  •  
  •  
  •  
  •