De Sims 4 Review - Coole Keukenaccessoires

Op 11 Augustus 2015 kwam het derde accessoires pakket voor De Sims 4 uit. Met coole keukenaccessoires kun je de keuken van jou Sims nog mooier maken. Er is ook nieuwe gameplay toegevoegd, je Sims kunnen nu zelf ijs maken. Coole Keukenaccessoies is als download bij Origin verkrijgbaar en kost €9,99.


Origin tekst

Zet wat plezier op tafel!

Transformeer de keukens van je Sim met stijlvolle, roestvrijstalen apparaten en nieuw kookmeubilair. Ontdek de verrassende, nieuwe smaken die
je Sims kunnen maken met de nieuwe ijsmaker! En met de nieuwe kleding en kapsels zien je Sims er ook nog eens uit om op te eten.

BELANGRIJKSTE ONDERDELEN

Maak plezier met de gloednieuwe ijsmaker. Je Sims eisen ijs! Sims zijn dol op ijs en deze ijsmaker kan alles. Pak een hoorntje en serveer
Italiaans, soft en gewoon ijs. Maak het nog lekkerder met plakjes banaan, slagroom, suikerhageltjes en chocoladesaus toe – jammie!

Geef de keuken een frisse nieuwe look. Maak de mooiste keuken met roestvrijstalen apparatuur, kasten met matglazen deuren en meer.
Deze keuken is de droom van iedere chef-kok, maar ook van Sims die liever de magnetron gebruiken om maaltijden te bereiden.

Een stijl om op te eten. Je Sims zijn klaar om wat nieuwe mode op tafel te zetten! Geef je Sim een hippe look met nieuwe kapsels en trendy
casual kleding.


Officiële EA screens


CES Items

In dit accessoires pakket zijn 29 items toegevoegd aan CES. De kleding ziet er erg mooi uit en is goed afgewerkt. Helaas zijn er geen items voor kinderen toegevoegd. Voor zowel mannen als vrouwen is een leuk keukenschort toegevoegd met een vrolijke kleur. Wat natuurlijk heel goed past bij Coole Keukenaccessoires. Ondanks dat de rest van de kleding erg leuk is past het niet bij Coole Keukenaccessoires omdat het totaal niet met een keuken te maken heeft. Aan de ene kant jammer maar aan de andere kant is het wel fijn dat CES weer uitgebreid is met nieuwe items.


Kopen / Bouwen

Dit accessoires pakket is gericht op het inrichten van je keuken en eetkamer. Er zijn 23 items toegevoegd zoals een nieuwe koelkast, fornuis en natuurlijk de nieuwe 3 keukenkastjes. Je zou kunnen denken dat 3 keukenkastjes erg weinig zijn maar EA heeft genoeg kleuren toegevoegd om toch elke keer weer een andere keuken te kunnen maken. Er zijn ook andere leuke items toegevoegd om je keuken te kunnen aankleden met bijvoorbeeld met messenrek of bordenrek. Daarnaast zijn ook de items voor de eetkamer erg leuk gemaakt met allerlei verschillende kleuren. EA heeft naast de losse items ook 2 ingerichte kamers toegevoegd.


Game Play

Doordat EA in dit pakket de ijsmachine heeft toegevoegd is er weer een nieuwe game play toegevoegd aan het spel. Heeft jouw Sim(s) trek in ijs? Dan hoeven zij daar niet zo veel voor te doen. Als beginnend ijsmaker kun je kiezen uit 3 smaken. Hoe hoger je kookvaardigheid is hoe meer smaken er bij zullen komen. In totaal zijn er 30 verschillende smaken die je Sim(s) kunnen maken.

Koop de ijsmachine en klik erop. Je Sim zal de ijsmachine aanzetten, het vullen met melk, een smaakje erbij doen, en dan is het even wachten. Als het lampje weer groen wordt zal je Sim het ijs proeven en nog melk erbij voegen. Dan is het nog even wachten en is je ijs klaar.

Zodra het ijs klaar is komt deze in de inventaris van je Sim terecht. Geen logische plek maar dat heeft met het spel zelf te maken. Ga naar je inventaris toe en sleep je ijs naar een tafel of het aanrecht. Klik het het ijs en maak dan de keuze of je het ijs nog wilt versieren met 8 verschillende soorten garnering of de 11 verschillende toppings. Het is een keuze van je Sim om iets aan hun ijs toe te voegen. Jouw Sim kan ook kiezen hoe zij het ijs willen. In een hoorntje of een schaaltje.

Als je Sim het ijs te snel opeet krijgt je Sim last van een bevroren brein. Je Sim zal dan een gek gezicht trekken, scheel kijken en over hun voorhoofd wrijven. Dat is erg grappig om te zien.


Conclusie Lacuna

Coole keukenaccessoires is een erg leuk pakket. Ondanks de titel is het pakket niet totaal op de keuken gericht. De items die aan CES zijn toegevoegd kunnen voor meerdere gelegenheden gebruikt worden. Ook de items in de koop/bouwmodus kunnen gebruikt worden om het huis van jouw Sim(s) aan te kleden zoals je zelf wilt. Doordat alle items voor meerdere situaties te gebruiken zijn is het zeker een pakket wat ik zou aanraden om aan te schaffen. Alles wat in Coole keukenaccessoires is toegevoegd is mooi afgewerkt en bruikbaar. Vooral de game play met de ijsmachine is een leuke toevoeging aan het spel. Mocht je de uitbreiding “aan het werk” in je bezit hebben dan is het ook nog een mogelijkheid om je ijs te verkopen. Dit accessoires pakket heeft van mij een grote voorkeur om toe te voegen aan je collectie!


Delen met:
  •  
  •  
  •  
  •