De Sims 4 Review - In de natuur


EA is een nieuwe richting in geslagen, namelijk met Game Packs.Een game pack is groter dan een accessoires pakket maar kleiner dan een uitbreiding. Daarnaast is een game pack gericht op 1 onderwerp. De eerste game pack is op 13 januari 2015 uitgekomen en heet In de natuur en is alleen als download via Origin te verkrijgen met een advies prijs van 19,99 euro. De game pack In de natuur heeft alles te maken met kamperen.


Origin tekst

Verken het buitenleven!
Er staan je Sims nieuwe verrassingen te wachten in de wildernis. Verken de gloednieuwe bestemming Granite Falls en neem je Sims uit kamperen,
vertel
spookverhalen rond het kampvuur, zing liedjes en geniet van tal van andere nieuwe activiteiten!

Verken de gloednieuwe bestemming Granite Falls.
Je Sims kunnen nu aan hun alledaagse bestaan ontsnappen en de dennengeur van Granite Falls opsnuiven. Staar naar de sterrenhemel en laat
de fantasie van je Sims op hol slaan of speel een ontspannen potje Hoefijzers. Of je kunt kijken welke avonturen de braamstruiken voor jou in petto
hebben. Je hoeft je in ieder geval geen moment te vervelen in Granite Falls!

Zet het perfecte kamp op.
Geen kampeertocht is compleet zonder de juiste spullen. Zorg dat je Sims een tent en outdoorkleding hebben. Trakteer je Sims op geroosterde
marshmallows en vertel de spannendste, wonderbaarlijkste of angstaanjagendste verhalen.

Maak exotische brouwsels als plantkundige.
Verbeter de plantkundevaardigheid van je Sim om tal van handige mengels te maken zoals insectenafweermiddel en een brouwsel om de gespannen
Sim
 te kalmeren. Deze nieuwe vaardigheid komt van pas als Sims wilde planten identificeren om te kijken of ze giftig of eetbaar zijn.


Officiële EA screensKleding in CES

In De Sims 4 game pack in de natuur kunnen jouw Sims gaan kamperen. Natuurlijk begint dat met het aantrekken van een nieuwe outfit. Er zijn verschillende nieuwe outfits te krijgen voor iedereen. Zoals:

Mannen (tiener – oudere)
2 kapsels – 2 hoofddeksels – 6 tops – 1 volledig lichaam – 5 broeken – 1 accessoires – 9 paar schoenen

Vrouwen (tiener – oudere)
5 kapsels – 3 hoofddeksels – 5 tops – 3 volledig lichaam – 5 broeken – 3 accessoires – 10 paar schoenen

Jongens
2 hoofddeksels – 4 tops – 1 volledig lichaam – 2 broeken – 3 paar schoenen

Meisjes
2 kapsels – 2 hoofddeksels – 2 accessoires – 7 tops – 1 volledig lichaam – 4 broeken

Natuurlijk mogen de beren pakken niet vergeten worden, er zijn 3 verschillende beren pakken om uit te kiezen. Zoals de bruine beer, panda beer of ijsbeer.

In deze game pack is meer dan 90 items toegevoegd en dat ook nog eens in meerdere kleuren. De kleding is typisch om aan te trekken als je de natuur in gaat. De broeken hebben extra zakken gekregen en de schoenen zijn erg geschikt om mee te gaan wandelen. Het leuke van deze kleding is dat het in de “gewone” wereld ook te dragen is.


Gameplay – De natuur in

Dan is het tijd om op vakantie te gaan naar Granite Falls. Zodra je aankomt kunnen jouw Sims kiezen uit het kampeerterrein of voor een huisje. Er zit natuurlijk een verschil in qua prijs, hoe groter het huisje hoe duurder deze zal zijn.

  • Kampeerterrein = §111 per dag
  • Optrekje op meeroever = §893 per dag
  • Bosrijke schuilplaats = §635 per dag
  • Rivierzijde optrekje = §282 per dag
  • Groen Paradijsje = §397 per dag

Als je gekozen hebt waar jouw Sims gaan overnachten kan de vakantie echt beginnen. In deze review zal ik het kampeerterrein aan jullie laten zien. Zodra je kiest voor het kampeerterrein krijg je de keuze hoeveel dagen je wilt gaan kamperen. Je Sims kunnen uiterlijk 7 dagen reserveren. Maar dit is oneindig te verlengen. Het is namelijk niet mogelijk om in Granite Falls te gaan wonen, maar door het verlengen lijkt het net alsof je Sims er wel wonen. Zodra je Sims op het kampeerterrein aankomen zal ook de boswachter langskomen voor een welkom. Hij of zij kunnen jouw Sims altijd helpen als zij hulp nodig hebben. Daarnaast kunnen jouw Sims ook terecht bij het boswachtershuisje om spullen te kopen. Dit kunnen kampeerspullen zelf zijn maar ook voedsel. Ook kan er gevraagd worden waar het toilet is, is er kampeerinformatie te lezen of het woud verkennen.

De bossen zijn geweldig om te ontdekken. Er vliegen veel vogels rond maar ook zijn er eekhoorns te zien en natuurlijk mogen de insecten niet ontbreken. Er zijn nieuwe planten en nieuwe vissoorten te vinden in Granite Falls.

Als jouw Sims hun spullen hebben gekocht en geplaatst op het kampeerterrein kan de vakantie echt beginnen. Er zijn meerdere activiteiten te doen zoals hoefijzer gooien, groepsverhalen vertellen, liedjes zingen of iets lekker roosteren. Bij het groepsverhalen vertellen is het zelfs mogelijk om een spookverhaal te vertellen. Dit kan echter pas na 19:00 uur in de avond.

Ook in Granite Falls is een verborgen kavel te vinden. Meer informatie over deze verborgen kavel kun je vinden op onze pagina verborgen kavels.

Deze verborgen kavel is zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Jouw Sims hoeven hier geen verzamelaar voor te zijn want de kavel zelf is prachtig om te zien.


Kopen / Bouwen

Zelfs de koop/bouw modus is flink uitgebreid met spullen. Deze zijn los te krijgen maar natuurlijk zijn er ook weer voor gemaakte kamers. Er is zoveel keuze dat het soms nog zoeken is wat jij graag aan je Sims wilt meegeven als zij gaan kamperen of om in de gewone wereld er mee te bouwen. Zo is er een ruime keuze uit stoelen, banken, tafels, kampeerbedden, tenten en nog veel meer. Er zijn zelfs nieuwe bomen toegevoegd.


Conclusie Lacuna

Ik ben erg verrast door de game pack In de natuur want kamperen was nou niet iets waar ik om stonden te springen. Ondanks dat viel het mij meteen op dat er zoveel toegevoegd is aan CES en aan het kopen/bouwen. Het kamperen is erg leuk gedaan en er is heel veel te beleven. Snel zal het niet gaan vervelen omdat er ook genoeg te ontdekken is. Granite Falls is een hele mooie wereld om te zien. De locaties zijn mooi uitgewerkt en zelfs de huisjes zien er werkelijk prachtig uit. De verborgen kavel is een mooie toevoeging waar nog meer te ontdekken valt. Is kamperen niet zo jouw ding dan zou ik deze game pack overslaan. Hou je hier wel van dan kan ik de game pack In de natuur zeker aanraden.


Delen met:
  •  
  •  
  •  
  •