Voetballer is een nieuwe buitenschoolse activiteit die is mee gekomen met De Sims 4 Studentenleven en is alleen voor studenten beschikbaar. De buitenschoolse activiteit Voetballer is te vinden via de telefoon en/of computer door het zoeken naar een baan maar jouw Sim verdient er geen geld mee.

Heb je interesse om te voetballen op de universiteit? Ben je opzoek naar een ‘teamervaring’? Het fraaie tenue? De indrukwekkende voetbalkwaliteiten? Schrijf je vandaag nog in! In plaats van te kijken naar wedstrijden op vrijdag en zaterdag, kun je ze spelen!

Dagelijkse taken

De volgende dagelijkse taken kunnen voorbij komen:

  • Schieten (Schieten kan alleen met een andere Sim → Vriendelijk → Voetbal over schieten (Naam Sim)
  • Hooghouden oefenen
  • Bestudeer voetbalstrategieën (Computer → Web → Voetbalstrategieën onderzoeken)
  • Bespreek voetbalstrategieën
  • Strategieën in voetbalboek bestuderen (Deze vind je in de inventaris van jouw Sim)

NiveauFunctieActiviteit tijdenActiviteit dagenVaardigheden
1Aspirant18:00 - 21:00Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
* Fitness (2)
* Vrienden worden met 2 teamgenoten
2Bankverwarmer18:00 - 21:00Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
* Fitness (4)
* Inzicht (3)
3Basisspeler18:00 - 21:00Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
* Fitness (6)
* Inzicht (5)
* Voetbalwedstrijd winnen
4Spelmaker18:00 - 21:00Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

Extra informatie

Elke vrijdag en zaterdag om 18:00 uur wordt er een wedstrijd georganiseerd. Op vrijdag is het in het Foxbury Instituut Stadion en op zaterdag is het in het EBrite Stadion. Kaartjes zijn voor de wedstrijd te koop en kosten 45,- simoleons. Elke Sim kan mee doen aan deze wedstrijden.

Let op! Als het semester (vrijdag 18:00 uur) van jouw Sim is afgelopen en je verlengd het niet dan wordt de carrière automatisch beëindigd. Als je toch later verder gaat studeren kun je jouw Sim weer aansluiten als Voetballer. Jouw Sim begint dan met het niveau waar je gebleven was. Ook de voortgang wordt onthouden.

Carrière doorgroei mogelijkheden

Als jouw Sim niveau 4 heeft gehaald van de buitenschoolse activiteit Voetballer kun je ervoor kiezen om na de universiteit aan de slag te gaan als Professionele atleet in de carrière Atleet. Jouw Sim zal meer gaan verdienen als een andere Sim die deze buitenschoolse activiteit niet heeft doorlopen. De promoties zullen makkelijker te behalen zijn en er zijn meer vakantiedagen beschikbaar.

Delen met:
  •  
  •  
  •  
  •