Scout is de eerste buitenschoolse activiteit die is toegevoegd met De Sims 4 Jaargetijden en is voor kinderen en/of tieners. De buitenschoolse activiteit Scout is te vinden via de telefoon en/of computer maar jouw Sim verdient er geen geld mee, ondanks dat het bij tieners als carrière wordt getoond. Jouw Sim kan als Scout badges verzamelen. Deze badges geven jouw Sim toegang tot een speciale karaktereigenschap “Scoutingtalent” en met deze karaktereigenschap zullen vaardigheden in de toekomst sneller aangeleerd worden.


Hé wijsneus, heb jij het in je om scout te worden? Haal dat kompas tevoorschijn en meld je vandaag nog aan! Als deugdzame scout doe je leuke activiteiten met je groep en leer je wat het inhoudt om respectabel lid van je gemeenschap te zijn.

De buitenschoolse activiteit Scout heeft 5 niveaus. Bij elk niveau speelt jouw Sim beloningen vrij. De dagtaak bij Scout is naar de Insignevoortgang kijken via het Scoutinginsignebord kijken. Deze krijgt jouw Sim in zijn/haar inventaris zodra hij/zij met de buitenschoolse activiteit Scout begint. Het Scoutinginsignebord is ook te koop voor 50 simoleons in de koop/bouwmodus.

Op zaterdag en zondag van 14:00 tot 16:00 uur zal jouw Sim naar de speciale scoutingbijeenkomst gaan. De kinderen/tieners trekken automatisch hun scouting uniform aan en vertrekken dan van de kavel. Je kan niet mee met jouw Sim tijdens deze bijeenkomst. De ideale emotie is Energiek.

Je kan jouw Sim wel bijsturen als hij/zij bij de scoutingbijeenkomst is. Klik op het icoontje bij jouw Sim, daar krijg je 4 opties te zien:

  • Keihard werken
  • Normaal
  • Rustig aan doen
  • Vroegtijdig weggaan

NiveauFunctiePromotie voorwaardenBeloningen
1Lamascout* 1 insigne behalen* Scout outfit
* Scoutinginsignebord
* Geheime scoutinghanddruk
2Griffioenscout* 3 insigne behalen* Scoutinghandleiding
3Eenhoornscout* 6 insigne behalen* Bronzen scoutingtrofee
4Pegasusscout* 9 insigne behalen* Zilveren scoutingtrofee
5Lamacornscout* Gouden scoutingtrofee
* Expert Uniform
* Karaktereigenschap ‘Scoutingtalent’

Insignes verzamelen

Er zijn in totaal 9 insignes te verzamelen. Deze kan jouw Sim in willekeurige volgorde verzamelen. Elk insigne heeft meerdere niveaus. Via het Scoutinginsignebord kun je zien hoever jouw Sim is met de insignes.

Het voordeel is dat de insignes die jouw Sim als kind niet behaald heeft alsnog kan behalen als tiener. De voortgang blijft behouden. Voor sommige insignes is het zelfs voordeliger om deze als tiener te behalen omdat je dan andere mogelijkheden krijgt.

 NaamVoortgangOmschrijving
Knutselkust0/6Maak knutselwerken, tekeningen of schilderijen om deze insigne te verdienen.
Burger-verantwoordelijkheid0/8Voer schoonmaakacties of reparaties uit om deze insigne te verdienen.
Vrijgevigheid0/5Doneer voorwerpen aan een goed doel via de brievenbus of computer, of voer de vriendelijke sociale actie ‘Cadeaus geven’ uit om deze insigne te verdienen.
Goede daden0/6Vermaak een peuter, laat iemand lachen, zet het vuil buiten of help iemand met zijn of haar huiswerk om deze insigne te verdienen.
Fit blijven0/6Voer dans- of sportactiviteiten uit om deze insigne te verdienen.
Buitenavonturier0/6Voer buitenactiviteiten uit als vissen, kikkers zoeken of buiten grillen om deze insigne te verdienen.
Studietalent0/5Voer studieactiviteiten uit als het lezen van boeken of het maken van huiswerk om deze insigne te verdienen.
Sociaal dier0/12Voer vriendelijke sociale acties met andere Sims uit om deze insigne te verdienen.
Jonge wetenschapper0/5Voer wetenschappelijke interacties uit als programmeren of gebruik de microscoop en telescoop om deze insigne te verdienen.

Delen met:
  •  
  •  
  •  
  •