Maxis Monthly: Nieuwe carrière en Terreingereedschap voor De Sims 4!

Gisteren was er de Maxis Monthly Live Stream voor De Sims 4. Daar heeft het Sims team laten zien dat er met de volgende patch een nieuwe carrière en terreingereedschap toegevoegd zal gaan worden. Dit is dus gratis en voor iedereen te gebruiken!

De nieuwe carrière Style Influencer (Nederlandse naam is niet bekend) heeft te maken met mode en trends. De Sim die deze carrière zal gaan doen kan andere Sims een make-over geven, ook aan NPC Sims. Ook kan de Sim een trend zetten die ervoor kan zorgen dat andere Sims in je spel dit zullen gaan volgen. De carrière voegt een tablet toe waarop je Sim alleen kan tekenen. De tablet kan via de inventaris mee genomen en overal in de werelden gebruiken. De schildervaardigheid zal hiermee verhoogd worden.

Op het einde van deze Live Stream werd de terreingereedschap getoond. Voor de bouwers is dit erg fijn dat terreingereedschap toegevoegd zal worden. Deze nieuwe optie werd alleen getoond en is verder niet voorzien van commentaar. Daar komt meer informatie over tijdens de Live Stream van 11 oktober!


Delen met:
  • 1
  •  
  •  
  •  

Een reactie plaatsen