Hofman Legacy: Week 1 – Zondag

Intro

Sul Sul Simmers. Hierbij het verhaal van Nicky die zij zelf verteld.

Nou Simmers, mijn naam is Nicky Hofman. Ik ben een vrolijke tiener van 17 jaar. Mijn droom is om te gaan acteren en dat zou niet gaan lukken in Riverview. Daarom heb ik samen met mijn ouders besloten om te gaan verhuizen naar Del Sol Vally om daar hopelijk mijn droom te kunnen laten uitkomen. Ik mis mijn ouders heel erg en mijn beste vriendinnetje ook maar de rest eigenlijk niet zo. Bedoel kijk naar mij! Ik heb rood haar, slotjes, sproetjes en ik had vroeger ook nog een bril! Maar die heb ik mooi vervangen voor lenzen. Van mijn ouders heb ik 20.000 Simoleons mee gekregen en voor de rest moet ik het nu zelf gaan doen.


Dit is het huis wat ik gekocht heb en ik hoop hier stukje met beetje mijn eigen plekje van te maken. Want ja, het is nu niet echt mijn huis natuurlijk. Maar ik ga snel naar binnen want het begint te regenen.

“Ondanks dat het zondag is en ik hier net pas ben heeft de school mij wel al meteen huiswerk gegeven. Dus nu zie je mij aan mijn bureau in mijn lelijke slaapkamer.”
De buurvrouw Venessa komt op bezoek. De meiden kunnen het erg goed vinden zo te zien. “Dus jij kan mij alles vertellen over het acteer wereldje?” vraagt Nicky. “Ja zeker” antwoord Venessa.
Als Venessa weg is besluit Nicky een tosti te maken voor lunch. “Ja volgers, ik schaam me dood, maar ik kan niet koken!”
“Het is nu tijd om te gaan slapen. Leuk dat jullie er waren en hopelijk tot de volgende keer!”

Delen met:
  •  
  •  
  •  
  •  

Een reactie plaatsen