Mocht je een vraag hebben of wil je een leuk berichtje achterlaten? Reageer dan hier op het gastenboek!


Delen met:
 •  
 •  
 •  
 •  

65 gedachten over “Gastenboek

 1. bedankt voor het antwoorden, maar ik heb nog een vraag.
  ik heb nu alles gedownload en in de trayfolder gezet, ik heb nu de sims 4 opgestart maar ik snap niet waar jouw galerij staat.

  • Als je de sims hebt opgestart zie je het meteen rechtsboven staan als tweede optie. Dan zie je het tabblad Mijn bibliotheek. Daar moeten de kamers dan bij komen staan. 🙂 Als je een spel geladen hebt zal de galerij ook rechts bovenin staan.

  • Zit er CC in de kamers? Dan zul je namelijk in de opties “aangepast materiaal en modificaties ” moeten aanzetten. Mocht je toch nog vragen hebben zou ik je willen vragen naar het forum toe te komen. Je kan gratis lid worden en daar zijn meer mensen die je kunnen helpen. 😉

   http://forum.desims4you.nl/

  • Hoi Juul,

   Er is geen cheat voor De Sims 4 om tweelingen of drielingen te krijgen. Wat je wel kunt doen is bij de beloningenmarkt de eigenschap “Vruchtbaar” kopen. Dan heb je meer kans op tweelingen of drielingen. Als je de uitbreiding “Stedelijk leven” hebt dan kun je ook de kaveleigenschap “Op een Leylijn” aan je huis toevoegen. Door deze kaveleigenschap heb je een grotere kans op tweelingen. Er staat niks over drielingen bij. 🙂 Hopelijk ben je hiermee geholpen.

   Groetjes Lacuna.

 2. ik heb gisteren sims 4 honden en katten gekocht..
  ik ben een simmer dat eigenlijk ook met cc speelt alleen nou is het probleem dat mijn familie niet wilt opstarten..:(
  ik kon eerst ook geen sims creëren maar dat is opgelost..
  welke cc moet ik eventueel verwijderen dat ik weer mijn sims familie kan bespelen..?

  Groetjes, Myrthe

  • Hoi Myrthe,

   Ik kan je niet zo vertellen welke CC je precies moet verwijderen. Wat ik je kan adviseren is om alle CC uit je spel te halen en dan je spel op te starten om te kijken of het dan wel werkt. Mocht dit het geval zijn dan kun je het beste de CC in kleine beetjes terug plaatsen en steeds kijken of het spel nog blijft werken. Zodra het spel niet meer werkt dan weet je dat je in dat beetje CC moet kijken of er een update is. Ik weet dat er bepaalde voorwerpen een update moeten krijgen omdat deze nu ook door de huisdieren gebruikt kunnen worden. Op Mod The Sims is een programma te downloaden waarmee je CC kan checken, maar dit programma heeft als laatste in juli 2017 een update gehad dus ik weet niet of deze nog goed werkt nu met de uitbreiding.

   Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag.
   Groetjes Lacuna.

 3. kan iemand me helpen met hairstyle te maken voor de sims 4 ik kijk al youtube filmpjes ma ik snap er weinig van en heb sims 4 studio en blender ma het is moeilijk ik hoop dat iemand me kan helpen !

  • Hoi,

   Helaas kan ik je niet helpen met haarstijlen maken. Daar ben ik zelf nooit aan begonnen. Je kan daarvoor het beste hulp vragen op het forum van de Sims4Studio. Succes!

   Groetjes Lacuna.

 4. stats.set_skill_level Major_Mediaproduction u moet deze cheat aanpassen want hij werkt niet als major maar als Minor ik heb hem net zelf uit getest en hij werkt niet als dit: stats.set_skill_level Major_Mediaproduction maar wel als dit: stats.set_skill_level Minor_Mediaproduction

 5. Ik krijg in september de sims van mijn ouders maar uitbereidingen moet ik zelf betalen ik denk dat ik in September iets van 50 euro heb welke uitbereidingen koop ik dan best

  • Hoi Anna,

   Om eerlijk te zijn vind ik dat heel lastig om daar een antwoord op te geven. Er zijn namelijke meerdere pakketten die erg leuk zijn. En iedereen heeft een persoonlijke mening.
   Wat je kunt doen is even de review pagina bekijken. Daar staan de pakketten uitgewerkt.
   Hou er wel rekening mee dat een uitbreiding zonder korting 40 euro kost. Een Game Pack kost 20 euro en een accessoires pakket is 10 euro.

   Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag.
   Groetjes Lacuna.

 6. Ik heb eens jullie mod LacunaS4Y_Mod_DutchNames geïnstalleerd en vraag mij af of deze nog steeds werkt met de huidige patches van de SIMS 4. Het bestand komt uit 20-3-2015 en is een **.package file.

  • Hoi Sander,

   Deze MOD werkt nog steeds. Heb net even gekeken voor de zekerheid en ik krijg in CES nog steeds random namen als ik op het dobbelsteentje klik. 🙂 Goed dat je het even navraagt.

   Groetjes Lacuna.

Een reactie plaatsen