Engel Legacy - Generatie 1 - Deel 2

De volgende ochtend is de stereo stuk gegaan. Gelukkig kan Bella deze zelf repareren.

In de avond komt Vince weer op bezoek.

“Kijk eens naar die sterren, mooi zijn ze he” zegt Bella tegen Vince. “Ik vind jou veel mooier Bella” antwoord Vince terug.

De volgende dag is Bella druk aan het schilderen als Vince ineens voor de deur staat. Bella heeft iets speciaals in gedachten en vraagt Vince op de bank plaats te nemen.

Bella is naar de slaapkamer gegaan en even later roept zij Vince. Als hij binnenkort weet hij niet zo goed wat hij moet zeggen.

Bella neemt Vince mee naar het bed en kust hem. “Vince ik ben zo verliefd op jou” zegt Bella flirterig en kust Vince weer.

Niet lang daarna besluiten Bella en Vince om onder de dekens te kruipen en verder laat ik ze maar even met rust.

Als Bella en Vince uit eindelijk gedoucht en al in de woonkamer komen weet dat Bella het nu of nooit is en besluit de vraag te gaan stellen. “Lieve Vince, wil je met mij samen wonen?” vraagt Bella onzeker. Wat denken jullie dat Vince zal zeggen?

Vince en Bella gaan op de bank zitten en Vince doet even zijn ogen dicht en zegt “Lieve Bella, ik wil niks liever dan met jou samen wonen!”

Er gaan weken voorbij. Vince besluit te genieten van de buitenlucht en graaft wat in de buurt.

Vince waagt ook een poging om een vis te vangen, helaas wilt dat nog niet zo erg lukken.

Ondertussen is Bella thuis is slaap gevallen na een lange werkdag.

‘Ahh is mijn schatje niet lief als ze slaapt? Maar waarom is Bella zo moe de laatste tijd’ vraagt Vince zich af.

Als Bella een half uurtje later weer wakker wordt besluit zij naar de spa te gaan en blijft Vince lekker thuis. Kinder tv kijken.

‘Ik ga wat proberen te schilderen. Misschien vind Bella dat wel leuk als zij thuis komt’ denkt Vince.

Als Bella eenmaal thuis is begint zij meteen met koken. Vince komt bij haar zitten aan de nieuwe tafel die hij ook nog even snel ik elkaar heeft gezet. “Lieverd, ik heb kunnen nadenken in de spa en ik wil toch echt verder met schrijven en stoppen bij de politie” steekt Bella meteen van wal.

Terwijl Bella en Vince aan tafel gaan zitten verteld Bella haar verhaal.

“Bella, je hoeft mij niet te overtuigen met wat jij wilt. Ik weet hoe graag je schrijft dus stop dan ook gewoon bij de politie” zegt Vince. “Oh echt! Ik ben zo blij dat je achter mij staat” roept Bella blij.

De volgende ochtend zit Vince rustig aan een ontbijtje als Bella helemaal blij over haar nieuwe boek verteld. Een zelfvertrouwen boek met de titel ‘Kom op, je kan het!’ Vince is in gedachten en hoort maar de helft. ‘Ik ben zo blij als Bella morgen ontslag heb genomen. Ik hou zoveel van haar dat ik haar alleen maar gelukkig wil mee maken!’

Vince neemt Bella mee naar de lege kamer en laat zijn schilderij zien. Bella vind de schilderij erg leuk en wilt deze zeker bewaren.

Vince vind het tijd worden om toch ook werk te gaan zoeken. Via zijn mobiel komt hij bij een vacature uit in de culinaire sector. Vince wordt meteen aangenomen als afwas assistent. ‘Het is niet een top baan, maar er komen tenminste centjes binnen’ denkt Vince.

Omdat Vince de volgende dag al aan het werk moet besluit hij nog even te gaan ontspannen en te gaan vissen.

En ja hoor, daar is de eerste vis.

De volgende ochtend is Bella klaar om naar haar werk te gaan. Laatste werkdag. “Schat, succes maar het komt vast goed, ik hou van je” zegt Vince en hij kust Bella. “Bedankt lieverd, jij ook succes vanavond met je eerste dienst” antwoord Bella en dan gaat zij opweg naar haar werk.

Eenmaal op haar werk aangekomen ziet Bella dat er niemand achter de balie zit. ‘Dit kan toch niet? Waar is Wendy toch?’ Vraagt Bella zich af. Al snel komt Wendy eraan en bied haar excuus aan, ze had de tram gemist…

Als Bella eenmaal bij de hoofdcommissaris zit doet zij haar verhaal. Natuurlijk is de hoofdcommissaris niet blij met Bella’s besluit en wilt dat zij nog een week blijft werken. “Nou mevrouw, ik rond vandaag alles af en dan neem ik mijn vakantie dagen op, sorry maar ik wil echt verder met schrijven!” Zegt Bella wat geïrriteerd. Gelukkig gaat de hoofdcommissaris ermee akkoord.

Bella is de hele dag bezig om haar zaken netjes af te ronden. Zegt iedereen gedag en gaat met een fijn gevoel naar huis toe.

Eenmaal thuis is Bella alleen. Vince moet werken tot 1:00 uur. ‘Ik ga proberen om wakker te blijven, maar weet niet of het mij lukt’ denkt Bella tijdens haar eten.

En zo kijkt Bella nog tv. Haar favoriete serie die zij al een tijd lang heeft moeten missen.

En besluit ook nog maar aan een boek te beginnen. Een boek met korte verhalen met de titel “Papierfictie”.

De volgende ochtend als Bella en Vince op de bank zitten is Bella verdrietig. “Vince ik weet het niet hoor, maar er is iets goed mis met mij!” Vince kijkt Bella aan maar snapt niet wat zij bedoeld en vraagt “Wat is er aan de hand dan lieverd?” Bella verteld het verhaal en Vince staat meteen op om de huisarts te bellen.

Bella blijft alleen achter op de bank en is bang dat zij al weet wat de huisarts gaat zeggen. Toch zal ze nog even moeten afwachten. “Vanmiddag kunnen we terecht” hoort zij Vince roepen.

Eenmaal in de wachtkamer van de huisarts probeert Vince Bella een beetje op te vrolijken en dat lukt aardig tot Bella naar binnen wordt geroepen voor onderzoek. Na het onderzoek mag Vince ook naar binnen.

Als Vince bij de huisarts heeft plaats genomen vraagt hij “En mevrouw? Wat is er nu aan de hand?” De huisarts kijkt eerst naar Bella en richt zich dan weer op Vince en verteld dan “Meneer Willemsen, Bella heeft een miskraam gehad.” Vince weet even niet wat hij moet zeggen maar herstelt zich snel.

“Maar mevrouw, hoe kan dat nou? Het is altijd veilig gebeurd. Weet u zeker dat het een miskraam is?” vraagt Vince. “Heel zeker!” antwoord de huisarts en verwerkt de gegevens in de computer. Ook krijgt Bella rust voor een week toe gewezen.

Bella kijkt naar Vince, niet echt vriendelijk ofzo omdat Bella een beetje boos is op wat Vince zei tegen de huisarts. ‘Dat krijgt Vince thuis nog wel te horen’ denkt Bella boos.

Eenmaal thuis is Bella behoorlijk boos! “Vince wat denk je nou zeg! Dat ik met andere mannen om ga ofzo. Het is gewoon een keer verkeerd gegaan. Wees blij het zit er niet meer!” schreeuwt Bella bijna. Vince schrikt en hij weet dat hij verkeerd gehandeld heeft.

“Lieverd, sorry ik was nogal verrast.” zegt Vince rustig en vervolgt “Ik zou namelijk heel graag kinderen met jou willen.” Bella komt wat tot rust en bied haar excuus aan. “Wil je echt kinderen met mij?” vraagt Bella nu verlegen.

Vince gaat staan en trek Bella met hem mee en pakt haar vast. “Lieverd ik wil niks liever dan samen met jou oud worden met een gezin erbij” zegt Vince. Bella kan alleen maar huilen.

Vince pakt Bella stevig vast en zegt tegen haar “Het komt echt goed lieverd, neem jij je rust nu maar en dan zorg ik deze week voor jou.” Bella blijft de hele dag verdrietig en rust veel.

Enkele weken later. Vince heeft Bella mee genomen naar het park van Windenburg en had gevraagd aan Bella om iets leuks aan te trekken.

“Vince vertel nou, waarom zijn wij hier?” Bella wordt nieuwsgierig. “Daar kom je zo achter lieverd, kom we gaan even een stukje lopen” antwoord Vince.

Eenmaal bij het water aangekomen pakt Vince de handen van Bella vast. “Lieve Bella, jij bent de vrouw van mijn dromen en ik wil je nooit meer kwijt.”

Bella weet niet wat zij kan verwachten maar krijgt een roos van Vince al hoopte zij op iets anders natuurlijk.

Dan ga het toch echt gebeuren. Bella wordt helemaal blij als Vince op zijn knieën gaat.

“Lieve Bella, ik zou niks liever willen dan jou mijn vrouw maken. Wil je met mij trouwen?” vraagt Vince voorzichtig.

“Ja natuurlijk wil ik dat!” roept Bella blij en zegt nog “Oh wow wat een mooie ring zeg”.

Vince staat op en kust Bella. “Ik hou van jou” fluistert Vince in het oor van Bella.

Voordat Vince het in de gaten heeft springt Bella in de armen van Vince en zegt “Ik hou ook van jou.”

Onderweg naar huis hadden Vince en Bella een gesprek gehad over een huisje van hun samen. Thuis kruipt Vince meteen achter de pc om een goeie makelaar te vinden. “Bella, ik heb iets gevonden bij SIMSnippets. Zij is de makelaar van het nieuwe project hier naast ons.” En zo praten Bella en Vince nog even verder.

Als Vince naar zijn werk is besluit Bella zelf nog even achter de pc te kruipen om het huis te bekijken. ‘Oh dat ziet er echt mooi uit zeg, er zit zelfs een zwembad bij, hopelijk kunnen we dat betalen.’ Bella besluit meteen nog een boek te gaan schrijven. Altijd goed voor de centjes.

Dan breekt de dag van de bruiloft aan.
“Lieve Bella, je bent echt de mooiste vrouw van de wereld” fluistert Vince. Bella kan alleen maar knikken op wat Vince zegt, zij is erg zenuwachtig vandaag.

“Als iedereen wilt gaan zitten dan kunnen we beginnen” meld Vince.

De trouw geloftes worden uit gesproken.

“Oh Vince, jij maakt deze dag echt zo mooi” en Bella kust Vince.

Daar komt de ring.

“Wow, die is echt mooi” zegt Bella.

En dan de kus als getrouwd stel. De gasten zijn erg blij voor Bella en Vince en klappen

Natuurlijk moet er ook een stukje taart gegeten worden samen.

Het feest is in volle gang en Bella praat met een aantal gasten. Waaronder haar oude collega Zoë en die zegt “Bella, ik ben echt blij dat ik hier getuige van mocht zijn. Je ziet er heel mooi uit.” “Dat is lief Zoë en ik ben blij dat jij er ook bent” zegt Bella. En het feest gaat verder.

Het feest is afgelopen en het verhuur bedrijf die alle spullen geregeld had heeft alles weer opgehaald. En heeft nog iets terug geplaatst. Maar eerst moet er nog een selfie gemaakt worden natuurlijk.

Er is een bubbelbad geplaatst en Vince neemt Bella mee om erin te gaan en gaat bij haar zitten. “Lieve Bella, ik ben zo blij dat ik jou vanaf nu mijn vrouw mag noemen” zwijmelt Vince.

Vince trekt Bella mee naar het midden van het bubbelbad en Bella kijkt wat verlegen.

Vince legt zijn vinger voorzichtig op de kin van Bella en laat hem aankijken. “Lieverd, niet zo verlegen, je bent echt prachtig.” “Ik weet dat ik niet verlegen moet zijn Vince, maar het was zo’n mooie dag en je hebt alles zo goed geregeld, ik hou van je” zegt Bella. Daarna laat ik ze maar alleen.

Bella besluit weer te gaan schilderen om wat extra geld binnen te halen voor het nieuwe huisje. En daarom heeft zij de schildersezel buiten gezet. ‘Blijf het heerlijk vinden om buiten te kunnen schilderen’ denkt Bella.

“Bella?” Vince loopt naar Bella toe geeft haar een kus. “Wat is er Vince, je klinkt zo serieus?” “Oh lieverd haha maakt je geen zorgen, zullen we binnen even aan de tafel gaan zitten, ik moet nog even iets eten voordat ik zo aan het werk moet” antwoord Vince.

Eenmaal binnen aan tafel verteld Vince dat hij goed nieuws heeft. “De bank heeft onze hypotheek goed gekeurd voor §25.000. De rest hebben wij al gespaard natuurlijk.” “Oh Vince, dat is zeker goed nieuws, dan kunnen eindelijk de meubels opgehaald worden” zegt Bella. (Bella had in overleg met Vince de meubels op SimsMarkt gezet)

Bella belt meteen naar de persoon toe die een aantal meubels wilde hebben. En zo was de eettafel en de stoel weg. De tv werd ook meteen mee genomen. Er werd ook gevraagd voor het bed maar dat kon natuurlijk niet want die hadden zij nog nodig.

‘Yeah, bijna verhuizen. Ik ben echt super blij!’ Bella danst van blijdschap.

In de avond besluit Bella haar laatste boek ‘Eenmalige Liefde’ niet zelf uit te brengen maar naar een uitgever te sturen.

“Als je er maar voor zorgt dat ik er veel geld mee verdient!” roept Bella als zij haar brief in de brievenbus legt. Al zegt haar gezicht wel genoeg natuurlijk.

Die week erna is het dan zover, de verhuizing gaat vandaag plaats vinden. “Nog 1 laatste ontbijtje hier, een laatste douche, de laatste spullen verzamelen en dan kunnen wij de deur achter ons dicht trekken” zegt Vince. Bella is op van de zenuwen en is bang dat ze toch dingen gaat vergeten. “Heb ik alles echt ingepakt Vince?” “Ja lieverd, je hebt alles echt ingepakt en staat in de verhuiswagen” lacht Vince.

Bella en Vince komen aan bij hun nieuwe huis en knuffelen elkaar.

“We moeten wel een selfie maken hoor Vince, kijk dat uitzicht.” “Dat is goed lieverd, dat uitzicht is zeker heel mooi” antwoord Vince. Bella pakt haar telefoon erbij en maakt een foto.

En dit is de foto geworden. Zijn ze geen plaatje samen.

Bella en Vince betreden hun nieuwe huis en genieten meteen van hun nieuwe huiskamer. Bella leest een boek en Vince kijkt tv.

Als Vince naar zijn werk is besluit Bella een boek te gaan schrijven. Een nieuw deel in haar kinderboeken serie. ‘Baloe de Beer doet een dutje’

De dag gaat rustig voorbij en Bella besluit ook nog te gaan schilderen. ‘De zon die onder gaat, het geeft een fijn gevoel om buiten te zijn.’

Na het schilderen gaat Bella nog iets eten en krijgt Bella een goed idee. Helaas ook geen idee die zij met mij wilt delen.

De volgende ochtend staat Bella rustig te fluiten onder de douche, nog steeds heeft Bella haar idee niet verteld!

Het begint mij duidelijk te worden. “Vince lieverd, wakker worden.” Vince wordt langzaam wakker en ziet Bella zitten en vraagt “Wat is er lieverd?” Bella zegt “Ik wil graag een kindje en nu is het juiste moment!”

Nou dat laat Vince zich niet nog een keer zeggen. Ik geef hun maar hun privacy.

Er gaan een paar weken voorbij en Bella wordt uitgenodigd voor de verjaardag van Zoë. En natuurlijk moet er even geroddeld worden over hoe het nu op het politiebureau gaat.

Daarna is het tijd voor taart en nog meer lekkere dingen. ‘Ik heb een trek zeg, jeetje al die lekkere dingen zijn niet goed voor me’ denkt Bella.

Eenmaal thuis heeft Bella weer honger en besluit nog iets te gaan eten voordat zij gaat slapen. ‘Ik heb honger maar ben ook heel erg misselijk. Zal het door die taart komen van eerder vanavond?’ vraagt Bella zich af.

Als Bella die ochtend in de keuken komt om weer wat te eten komen er ineens slingers die in het rond vliegen. ‘Yes, het is gelukt! Ik ben zwanger’ denkt Bella en vertrekt naar de studiekamer.

Vince stapt niets vermoedend onder de douche. Hij weet dat Bella aan het schrijven is en laat haar altijd met rust. Na het douchen eet Vince wat en gaat buiten zitten.

‘Daar komt mijn vrouw, ze is wel wat dikker geworden de laatste tijd. En Bella eet ook een beetje veel, moet ik er iets van zeggen?’ vraagt Vince zich af, en besluit toch nog even zijn mond te houden omdat Bella er wel erg gelukkig uit ziet.

Bella gaat naast Vince zitten en kan niet wachten om het te vertellen. “Vince ik heb echt heel goed nieuws!” Vince wordt nieuwsgierig maar weet dat hij beter zijn mond kan houden en laat Bella verder vertellen. “We zijn zwanger” roept Bella.

“Echt waar?” Vince is verbaasd maar roept dan net zo hard als Bella. “Geweldig Bella, ik hoopte al dat het gelukt is. Hoe voel je, je op dit moment?”

Bella schuift naar Vince toe en kust hem, dan zegt ze “Wat denk je zelf hoe ik mij voel? Super blij natuurlijk maar helaas ben ik ook erg misselijk.” En zo praten de jonge (bijna) ouders nog even verder.

Er gaan weken voorbij en Bella geniet van haar zwangerschap. Als ik even om de hoek kom kijken zie ik dat haar pc stuk gegaan is.

‘Gelukkig kan ik het zelf maken, want ik wil nu zoveel mogelijk geld besparen voor onze baby’ denkt Bella.

Vince geniet van de buitenlucht en heeft een nieuwe hobby gevonden, namelijk schilderen.

Bella loopt met een bord eten naar Vince toe. “Lieverd, hoe gaat het?” vraagt Vince. “Opzich voel ik mij prima maar die rug, die doet echt veel pijn” antwoord Bella en vervolgd “Ik ga zo naar bed toe als ik mijn eten op heb.” Bella geeft Vince nog snel een kus en gaat slapen.

De zwangerschap van Bella komt bijna ten einde en Vince besluit om Bella mee te nemen naar het park. Natuurlijk moest hij wel even aan de buik van Bella voelen.

Even later zitten Bella en Vince bij een speeltoestel als Vince zegt “stel je voor dat onze zoon of dochter hier straks speelt.”

“Dat zou echt geweldig zijn Vince, maar dat duurt nog even hoor voordat ons kindje hier kan spelen” lacht Bella.

Vince daagt Bella uit voor een potje schaak, maar als hij even zijn ogen dicht doet begint Bella vals te spelen.

Na een heerlijke dag in het park sluiten Vince en Bella hun dag af bij het café. “Lieverd, ga jij de drankjes halen? Doe er ook nog maar een chocoladebroodje bij” zegt Bella. Ze blijft maar honger hebben. Het zullen er toch geen 2 worden he?

“Vince! Ik wil die baby er nu uit hebben hoor! Het enige wat ik nog aan kan is deze stomme jurk. Oh volgens mij zijn mijn vliezen gebroken” zegt Bella terwijl zij rustig verder eet. Vince weet niet wat hij moet doen en raakt in paniek.

“Lieverd, laat dat eten staan dan. We moeten nu snel naar het ziekenhuis toe” roept Vince. Maar nee, Bella wilt eerst haar bord leeg eten.

Vince belt naar zijn werk dat hij vandaag niet komt en naar de verloskundige als Bella begint te schreeuwen “VINCE help! Dit doet echt heel veel pijn.”

De verloskundige is geweest maar er is nog niet genoeg ontsluiting. Ze zegt tegen Bella dat zij morgen ochtend in het ziekenhuis verwacht worden maar als de baby toch eerder wilt komen dat zij dan weer moet bellen. De baby bleef de hele nacht netjes zitten.

De volgende ochtend komt Bella op het afgesproken tijdstip aan. Vince is super nerveus, heeft geen oog dicht gegaan en is zelfs vergeten zich nog om te kleden. “Vince kom nou! Ik loop er al zo idioot bij” roept Bella naar Vince.

“Dokter we komen er aan, snel u moet mijn vrouw helpen” roept Vince terwijl hij door de gang van het ziekenhuis naar de verloskamer rent.

Terwijl Bella op de verlostafel ligt raakt Vince nog verder in paniek. De arts Elvira vroeg hem om even rustig te worden en zei “meneer het komt echt goed, er is geen paniek nodig.”

“Geen reden voor paniek? Mevrouw mijn vrouw ligt daar en er wordt nu een baby uit haar buik gehaald” zegt Vince met een bibber in zijn stem.

Het duurt maar…

En duurt maar…

En duurt maar…

En dan mogen Bella en Vince eindelijk naar huis toe.

Eenmaal thuis loopt Bella naar het wiegje toe en houdt haar dochter in haar armen. “Welkom in ons leven lieve Elena” fluistert Bella naar haar dochter.

Bella is doodop van de bevalling en is even op bed gaan liggen. Vince geeft Elena met alle liefde de fles. “Je bent nu al mijn aller liefste dochter Elena” zegt Vince tegen Elena.

Vince besluit een schilderij te maken voor zijn dochter en is erg trots op het resultaat.

Er gaan weken voorbij en Elena groeit goed. “Mijn dochter, ik hou zoveel van je” zegt Bella en geeft haar dochter een kus.

Daarna nog even spelen met haar kleine meid.

Later in de middag als Bella even op bed ligt neemt Vince de taken weer over. Vince knuffelt veel met zijn dochter.

Maar er is natuurlijk ook tijd om te spelen.

Terwijl Elena ligt te slapen en Bella naar de massage salon is besluit Vince even te gaan zwemmen. Al is het niet voor lange duur want hij hoor Elena huilen.

“Ahh meisje toch, waarom huil je? Volgens mij heb jij een schone luier nodig.” Vince verwisselt zonder enkele moeite de luier.

Terwijl Bella ligt te genieten van een aromatherapie met lotusbloem gaan haar gedachten toch even naar huis. Ondanks alles vind Bella het soms lastig om Elena achter te laten.

“Ehh mevrouw wat doet u nu?” vraagt de masseur. “Oeps sorry meneer, maar door uw massage komen er blijkbaar gassen los” lacht Bella terwijl zij de lucht probeert weg te halen voor de masseur.

Eenmaal thuis geniet Bella van haar maaltijd. Vince had het klaar gezet want hij moest werken. ‘Wat heb ik toch een geweldige man’ denkt Bella.

Weken vliegen voorbij en Bella besluit ontbijt te gaan maken voor als Vince zo wakker wordt. Terwijl Bella aan het koken is denkt zij ‘jeetje het eerste deel hypotheek is terug betaald. Daar ging even §5.000.’

Bella hoort Vince wakker worden en dat hij onder de douche springt. Elena ligt te slapen en de telefoon van Bella gaat. Snel loopt Bella naar buiten en gaat op het bankje zitten als zij opneemt “met Bella Engel” en een gesprek vervolgd

Vince heeft ondertussen gedoucht en snel wat ontbeten en vond het nu wel tijd om zijn mixologie te gaan oefenen voor zijn werk.

“Ja deze zal vast heerlijk zijn geworden” roept Vince vrolijk. Helaas was het drankje niet te drinken.

Als Bella naar de tuin komt lopen roept ze Vince erbij. “Vince, ik ben net gebeld door mijn uitgever, ze bieden mij een baan aan op kantoor omdat ze echt weg zijn van mijn boeken.” “Oh schat wat geweldig nieuws, ik zeg doen” antwoord Vince vrolijk. “Ja echt?” vraagt Bella maar Vince kan alleen maar lachen en zegt “ja echt schat.”

Bella moest wel een sollicitatiebrief insturen met een lijst van alle boeken die zij geschreven heeft en wat zij precies kan betekenen voor het bedrijf. Al vertelde de uitgever dat Bella zich geen zorgen hoefde te maken en praktisch al aangenomen is.

Er gaat een week voorbij en Bella heeft nog niks op haar sollicitatie gehoord. Dat kon ze verwachten vertelde de uitgever omdat het boeken presentatie week is. Daarom besluit Bella maar een duik in het zwembad te nemen.

Terwijl Bella nog wat baantjes trekt hoort zij Elena binnen huilen en gaat er meteen naar toe.

Eenmaal binnen gekomen ziet Bella dat Vince al thuis gekomen is van zijn werk en met Elena aan het knuffelen is.

De volgende dag krijgt Bella eindelijk een telefoontje van de uitgever dat zij aangenomen is en de volgende maandag om 11:00 uur mag beginnen.

Bella besluit buiten op het bankje te gaan zitten en bedenkt al wat voor boeken zij wilt gaan schrijven. ‘Kinderboeken, dat moet het worden. Want daar voel ik mij het beste bij’ denkt Bella.

Er gaan een aantal weken voorbij. Vince was zo blij voor Bella dat zij de baan heeft dat hij meteen aan de slag ging met haar wens. Het huis wat verbouwen zodat er meer ruimte komt voor andere dingen. Het is nog wat kaal maar Vince zit als de gelukkigste persoon achter de pc.

De volgende ochtend geniet Bella van haar nieuwe huis. ‘Wat heeft Vince dit toch allemaal mooi gemaakt, al mag er nog wel een bloemetje op het aanrecht’ denkt Bella. Maar dan heeft ze nog een vraag aan mij. “Lacuna, zou jij ons een tijdje niet meer willen volgen totdat Elena op gegroeid is als kind. Ik wil haar met alle rust laten opgroeien zonder dat er steeds een camera in de buurt is.”

Natuurlijk trek ik mij terug op verzoek van Bella.

Terwijl ik het huis verlaat met de camera zie ik Vince buiten staan en hij is aan het mopperen. “Wat een rekeningen weer zeg, gelukkig werkt Bella nu ook want anders weet ik het ook niet meer.” Ik zeg Vince gedag en verlaat hun leven voor een tijdje.


Bedankt voor het lezen van het tweede deel van mijn Legacy van de familie Engel. Ben je nieuwsgierig hoe Elena opgroeit en wat de familie nog meer zal mee maken? Dat kun je dan lezen in het derde deel!


Delen met:
  •  
  •  
  •  
  •