Engel Legacy

Welkom allemaal op mijn pagina van de Engel Legacy!
 
In 2016 ben ik een 365-dagen project begonnen met de eerste generatie van de familie Engel. Mijn eerste Sim heet Bella en op deze pagina kun je alle verhalen van haar vinden. Ondertussen zijn er al ook kinderen geboren en zullen we natuurlijk gewoon verder gaan met het volgen van deze familie. Ik hoop dat jullie veel plezier zullen hebben in het lezen van mijn verhalen over de familie Engel!

Deel 1
Deel 2
Deel 3
Deel 4
Deel 5
Deel 6
Deel 7
Deel 8
Deel 9
Deel 10
Deel 11
Deel 12
Deel 13
Deel 14
Deel 15
Deel 16
Deel 17
Deel 18
Deel 19
Deel 20
Deel 21
Deel 22
Deel 1
Deel 2

Deel 3
Deel 4

Ben je benieuwd naar de stamboom van mijn Engel Legacy?
Dat kun je hieronder allemaal vinden.
Zo kun je alle informatie per Sim lezen en mijn stamboom bekijken via The Plum Tree App.

Bella is een vrolijke dame die naar Windenburg verhuisde. Daar wilde zij graag een nieuw leven opbouwen. Dat is gelukt en heeft zij ondertussen een leuk gezin. Bella is getrouwd met Vince Willemsen en samen hebben zij 3 kinderen Elena, Sarah en Milan. Milan is geadopteerd maar daar is niks van te merken. Bella is net zo gek op hem als op haar andere kinderen. Bella houdt van boeken schrijven en brengt deze ook regelmatig uit.
Via de datingsite Simslove heeft Vince zijn vrouw Bella leren kennen. Het heeft hem wat moeite gekost om Bella te overtuigen van zijn liefde maar hij was er zeker van. Bella zou zijn vrouw worden en de moeder van zijn kinderen. Dat is uiteindelijk gelukt en Vince geniet intens van zijn familie.

Ook Vince en Bella hebben hun ups en downs gekend in hun relatie, maar Vince hoopt nog lang samen te mogen zijn met Bella. Nu de kinderen langzaam het huis verlaten wil Vince meer gaan genieten van zijn vrouw en hun tijd samen.
Elena is het eerste kind van de tweede generatie Engel. Elena is net als haar moeder een vrolijke dame maar is ook perfectionistisch. Dat is niet altijd een goede eigenschap. Toch doet Elena het goed en groeit zij op tot een mooie jonge volwassen vrouw. Zij besluit haar vleugels uit te slaan en betrekt het appartement wat haar ouders voor haar geregeld hebben. Daar leert zij Gideon kennen. Elena vind Gideon meteen leuk maar hoopte dat hij de eerste stap zou zetten. Dat deed hij niet dus trok Elena de stoute schoenen aan.

Na enige tijd verhuisd Elena (toen nog alleen) naar Newcrest. Eindelijk wordt het meer tussen haar en Gideon en betrekken zij samen het mooie huis. Daar beleven Elena en Gideon samen hele mooie momenten en zijn zij ondertussen ook getrouwd, Maar de gemeente heeft andere plannen. Daarom besluiten Elena en Gideon te verhuizen naar Brindleton Bay. Een mooie, groene stad met veel rust. Natuurlijk verhuisd hun kat Shadow ook mee.

Wat de toekomst nog meer brengt zullen we gaan volgen in mijn dagboek verhalen.
Sarah is de tweede van de tweede generatie. Een heel ander type dan haar zus. Sarah studeert wel omdat zij weet dat het voor haar toekomst is maar houdt er niet van. Sarah vind muziek en mode veel leuker om te ontdekken.

Sarah heeft ondertussen ook het huis verlaten en heeft een eigen huisje in Windenburg gevonden. Ondanks dat gaat zij vaak bij haar familie op bezoek. Ook heeft Sarah kort geleden haar eigen kledingwinkel geopend.

Onlangs is bekend geworden dat Sarah niet op mannen maar op vrouwen valt. Hoe dit in de toekomst zich zal ontwikkelen zullen we gaan volgen in mijn dagboek.
Milan weet dat hij geadopteerd is door de familie Engel. Hij maakte het hun in het begin niet makkelijk omdat hij dacht dat hij toch wel weer terug gestuurd zou worden naar de opvang zoals elke keer gebeurde. Maar niets bleek minder waar. Milan groeit op tot een vrolijke Sim en voelt zich helemaal thuis bij zijn familie.

Toch heeft Milan ervoor gekozen om in het buitenland te gaan studeren. Milan zal daarom niet zoveel meer te zien zijn in mijn dagboeken. Maar hij komt echt nog wel voorbij.
Gideon kwam in het zelfde gebouw als Elena te wonen en hij ontdekte Elena meteen. Gideon is groot en stoer maar durft zijn gevoelens niet te tonen. Waardoor het er soms op leek dat hij en Elena niet meer zouden worden dan alleen vrienden. Gideon was ontzettend blij dat Elena de eerste stap gezet heeft en heeft zichzelf voor gehouden dat hij meer zijn gevoelens zal laten zien om deze relatie te laten slagen. Gideon houdt heel veel van Elena en hoopt met haar oud en gelukkig te worden.

Nu hij getrouwd is met Elena en zij een nieuwe woning hebben betrokken zou Gideon graag de volgende stap zetten. Zullen er binnenkort kleine Sims lopen in het huis van Gideon en Elena? Dat kun je in mijn dagboeken volgen.
Yasmine kennen we als de beste vrienden van Elena. Maar ook Sarah raakt bevriend met Yasmine. Beide vallen op vrouwen en ontdekken elkaar.

Yasmine heeft de wens om gelukkig te worden met Sarah. Een huisdier lijkt haar ook leuk en een zang carrière. Hoe dit allemaal zal verlopen is natuurlijk te volgen in mijn dagboeken.
 • Bella verslaafd is aan hoedjes en deze verslaving heeft door gegeven aan haar dochter Sarah
 • Ik eigenlijk niet meer dan 2 kinderen wilde als tweede generatie totdat er peuters kwamen
 • Vince Willems is gemaakt door iemand van mijn oude forum
 • De namen van de eerste generatie bestaat allemaal uit 5 letters, en per toeval ook de achternaam van mijn Legacy
 • Ik geen inspiratie had voor de naam van de partner van Elena, dus de naam van Gideon Cross uit een boek komt wat ik op dat moment aan het lezen was
 • De volgende generaties eigenschappen en doelen krijgen die ik via een random programma laat kiezen
 • De bruiloft van Elena en Gideon wel 5 keer overnieuw moest omdat mijn Sims steeds maar deden wat zij zelf wilden doen en niet wat ik wilde
 • Shadow de derde kat is in het huishouden van Elena en Gideon maar door een bug ik de eerste katten niet kon houden


Delen met:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •