Engel Legacy: Generatie 2 – Deel 9

Welkom terug!
In het vorige deel kwam Gideon weer langs en hebben zij nu eindelijk verkering. Gideon bleef ook slapen en ze hielden het netjes. We gaan nu snel verder met het volgende deel om te kijken hoe het verder zal gaan met Elena en Gideon.


Er gaan weken voorbij en Elena wilt Gideon nu wel eens in het echt voorstellen aan haar ouders dus besluit zij uit eten te gaan met de familie.

“Zo dus jij doet iets in de sport wereld?” vraagt Vince aan zijn schoonzoon. De mannen kletsen verder.
‘Wat een leuke kerel’ denk Bella en hoort dan haar dochter nog net zeggen “mam, hoor je me wel. Dit kan echt niet hoor”. Bella weet even niet waar Elena het over heeft en knikt alleen maar.
Dan is het tijd voor een toetje. “Mam hoe kun jij die taart zo weg eten en toch zo slank zijn? Je bent echt te dun hoor” vraagt Elena. “Ik heb veel gesport de laatste tijd. Ik wilde dat zwangerschapsbuikje nu wel eens kwijt. Maar ik ben dunner geworden dan de bedoeling was. Maak je geen zorgen, het komt goed” antwoord Bella. Zij weet meteen wat haar dochter eerder bedoelde.

Dan neemt de familie afscheid en gaat iedereen naar huis toe.

De volgende dag staat Elena te dansen. Haar ouders vinden Gideon een erg leuke man voor Elena. De relatie tussen Elena en Gideon gaat ook erg goed. “Ik ga vragen of Gideon bij mij wilt komen wonen Lacuna” zegt Elena vast besloten.
Als Gideon die middag aankomt begint Elena meteen haar verhaal. “Lieve Gideon, we zijn zo gelukkig samen. Zou je niet willen samen wonen met mij?” vraagt Elena.
“Maar natuurlijk lieve Elena. Ik zou niks liever willen” antwoord Gideon terug.
Ik kijk naar Elena en Gideon, ze zien er erg gelukkig uit samen. Ze kletsen er flink op los voor een verbouwing. “Ik heb aardig wat gespaard, zullen we het huis laten verbouwen naar onze smaak?” vraagt Gideon aan Elena. “Dat zou geweldig zijn” roept Elena dol enthousiast.
“Ik bel even mijn moeder hoor om te vertellen dat we zijn gaan samen wonen en dat we gaan verbouwen” zegt Elena tegen Gideon. Hij lacht en knikt dat hij het goed vind. “Wil je wat te drinken, dan pak ik dat?” vraagt Gideon nog maar Elena heeft haar moeder al aan de telefoon en hoort niks.
Als Gideon terug komt met het drinken hoort hij Elena hele verhalen over de verbouwing hebben tegen haar moeder. Hij wacht netjes af tot ze opgehangen heeft en vraagt dan “Moeten wij niet overleggen over de verbouwing?” “Natuurlijk wel, maar ik heb gewoon mijn ideeën uitgesproken tegen mijn moeder” antwoord Elena terug. Ze besloten in de stad wat te gaan drinken om hun ideeën te bespreken.
Eenmaal in de lounge bespreken ze druk hoe ze het willen hebben en wat hun wensen zijn.
“Ik vind het een top idee allemaal” zegt Gideon en vervolgt “zullen we ons omkleden thuis en lekker uit eten gaan?” Daar zegt Elena geen nee tegen natuurlijk.
Zal ik voor ons iets lekkers bestellen?” vraagt Gideon. “Doe maar lieverd, ik ga even naar het toilet” antwoord Elena.
‘Yes, dat is geregeld’ denkt Gideon als hij op zijn telefoon kijkt. Wat er geregeld is weet ik ook niet…
Als Gideon en Elena thuis komen pakt Elena, Gideon flink vast en kust hem. “Je bent de liefste Gideon” zegt Elena.
“Kom we maken nog een selfie voordat we gaan slapen en morgen vertrekken” zegt Elena. Gideon vind dat een leuk idee.

Elena en Gideon gaan een weekend naar een luxe resort zodat de verbouwing gedaan kan worden. Zij hebben al hun wensen door gegeven aan de aannemer. Hopelijk wordt het zoals zij verwachten.


Delen met:
  • 1
  •  
  •  
  •  

Een reactie plaatsen