Engel Legacy: Generatie 2 – Deel 8

Welkom terug!
In deel 7 betrok Elena haar nieuwe huis. Kwam haar beste vriendin Yasmine en Gideon langs en heeft Gideon eindelijk ook een stap gezet. Wat zal er nu gaan gebeuren tussen Elena en Gideon? Dat kun je lezen in dit deel. Veel lees plezier!


De volgende dag zit Elena in bad en ik zeg tegen haar “Elena, wij moeten echt even praten hoor”. Elena kijkt op en antwoord “Ik zit nu in bad, dat komt straks wel”.

Als Elena eenmaal aan haar ontbijt zit begin ik toch mijn verhaal. “Elena, zou je Gideon niet eens verkering vragen? Zomaar een kast in duiken voor Ohjaa en zeker voor de eerste keer is niet zo netjes hoor.” “Ja ja, bla bla. Dat komt wel goed” krijg ik als antwoord terug. Ik laat het er maar even bij.
“Ik ga dit schilderij toch verkopen, heb geld nodig” zegt Elena.
En begint meteen aan een nieuw schilderij.
De volgende ochtend zit Elena moppert achter haar pc. Ik vraag wat er aan de hand is. “Nou ik kreeg een waarschuwing dat ik binnen 48 uur mijn rekeningen moet betalen. Want anders wordt ik afgesloten” verteld Elena en zij betaald netjes de rekeningen.
Die middag komt Gideon weer langs. Elena laat hem binnen en loopt meteen naar de keuken terug. “Wat ben je aan het maken?” vraagt Gideon. “Simpel eitje met bacon” antwoord Elena terug.
Als zij aan de eettafel zitten kletsten en eten de 2 er flink op los. Maar beide vermijden ze het onderwerp wat er die dag ervoor gebeurd is.
Elena neemt Gideon mee naar de jacuzzi en fluistert iets in het oor van Gideon.
Er volgt een kus en ik vraag mij af of Elena HET nu eindelijk eens gaan vragen aan Gideon.

Note: ik ga wat minder vaak met kleding wisselen. Want ik weer soms niet meer wat ik Elena moet aantrekken. Maar denk vermeld het wel even netjes.

Een tijdje later staan beide weer aan gekleed binnen. Ik spiek door het raam en zie Gideon geschrokken kijken. Dit kan nooit goed zijn denk ik bij mezelf.
Maar dan zie ik dat Elena en Gideon erg blij zijn. “We hebben verkering” roept Elena heel blij.
En natuurlijk moet er dan gekust worden.
Ik vraag aan de 2 om samen te gaan staan zodat ik dit moment voor ze vast kan leggen. Daar is Elena erg blij mee.
Gideon blijft zelfs de nacht slapen. Dit keer zonder Ohjaa.

Delen met:
  • 2
  •  
  •  
  •  

Een reactie plaatsen