Engel Legacy: Generatie 2 – Deel 7

Welkom terug!
In deel 6 konden jullie zien dat Elena een huis ging bezichtigen waar zij misschien wel naar toe wilt verhuizen. Is Elena uit eten geweest met Gideon en heeft Elena de eerste stap gezet. Eindelijk is er gekust! In dit deel kunnen jullie lezen hoe het nu verder gaat met Elena en haar nieuwe huisje. Veel lees plezier!


Er is een week voorbij gegaan maar dan heeft Elena een e-mail van de bank met daarin de goedkeuring voor de hypotheek. Elena moet wel nog langskomen voor de nodige handtekeningen. Elena stelt een bericht op voor haar volgers maar verstuurd deze nog niet.

Want daar hoort natuurlijk een leuke foto bij. Als deze genomen is schrijft Elena haar bericht af en verstuurd deze. “Ja lieve lezers, een gekke foto van mij. Het is rond! Ik ga verhuizen. Het zal dus heel even stil zijn maar ik ben snel terug met leuke verhalen.”
Sarah komt de volgende dag langs en ziet dat de verhuizers druk bezig zijn om het huis leeg te halen, Elena had meteen een bedrijf gebeld toen zij de handtekening gezet had onder het koopcontract de vorige dag. “Het gaat nu wel snel Elena, ik ben blij voor je” zegt Sarah. “Dank je wel Sarah, kom je wel langs als ik eenmaal verhuisd ben?” vraagt Elena. Daar hoeft Sarah niet lang over na te denken.
Gideon komt ook nog even langs. “Ik vind het wel jammer dat je weg gaat hier Elena” zegt hij wat bedroefd.
Elena eet rustig haar ontbijt op en vraagt aan Gideon of hij ook snel langs wilt komen. “Natuurlijk kom ik langs, je blijft een goede vriendin” antwoord Gideon.
Dan is het tijd voor afscheid. ‘Een goede vriendin he, daar moeten we maar eens wat aan gaan doen’ denkt Elena.
Elena kust Gideon en dan nemen zij afscheid. De verhuizers pakken snel de laatste spullen in en dan vertrekken ze naar het nieuwe huis.
Elena maakt een foto voor haar volgers als zij aan gekomen is bij het nieuwe huis.
En snel deelt zij haar bericht. “Goedemorgen lieve lezers. Een foto van mij bij het nieuwe huis. Ik laat niet te veel zien maar net genoeg. Ga nu snel alles opruimen zodat ik ook wat andere kleding kan aandoen. Tot snel maar weer.”
Elena besluit na het opruimen nog wat tv te kijken en ik laat haar even met rust.

Note: Het nieuwe huis van Elena is te downloaden in de galerij. Ik heb het niet zelf gemaakt! Maar wel aangepast naar mijn zin.

De volgende dag is Elena al vroeg uit de veren. Elena heeft niet veel geld meer maar besloot toch een schildersezel te kopen. “Ik hoop hiermee extra geld te verdienen” vertelt Elena.
“Hmm, ik weet nog niet wat ik ervan moet vinden. Of ik het schilderij wil houden of toch zal verkopen” vertelt Elena aan mij. Zij is perfectionistisch dus ik laat de keuze aan Elena over.
Elena duikt achter de computer om haar ouders een e-mail te sturen. Ze woont nu iets verder weg waardoor Elena niet meer zo vaak kan langs gaan. Gelukkig vinden haar ouders dat niet zo heel erg maar ze missen haar wel.
“Zo gele paprika, jij gaat in stukjes” roept Elena vol plezier. Gelukkig houdt Elena van koken.
“Ik hou zeker van koken Lacuna, maar er moet wel snel geld komen zodat ik ook een mooie eetkamer kan maken. Want dit ziet er natuurlijk niet uit” zegt Elena tegen mij.
Het weekend erna nodigt Elena haar vriendin Yasmin en Gideon uit. Er wordt druk gesproken en de tijd vliegt.
Als Gideon het zwembad in duikt ziet Yasmine haar kans schoon. “Wat een leuke jongen, hoe zit dat tussen jullie?” “Ja dat weet ik dus ook niet precies Yas, maar ik weet wel dat ik hem erg leuk vind en ik denk dat ik verliefd ben” antwoord Elena. “Dan laat ik jullie nu met rust, we moeten snel een keer gaan stappen” zegt Yasmin. Elena antwoord met “Doen we” en dan nemen de vrouwen afscheid.
Als Yasmine weg is wilt Elena de rest van het huis aan Gideon laten zien. Al heeft hij andere plannen.
“Gideon! Ik voel de grond niet meer” lacht Elena. “Dat hoeft ook niet Elena. Kom mee de kast in” antwoord Gideon.
Ik zie Elena en Gideon de kast induiken en besluit ze maar alleen te laten. Alleen weet ik wel dat ik een hartig woordje met Elena moet praten! Een eerste keer Ohjaa! en dan in een kast? En niet eens verkering hebben… Dat kan natuurlijk niet he!
Als ik Gideon zie weg gaan besluit ik Elena op te zoeken. Maar die ligt al heerlijk in dromenland.

[/one_half_last]


Delen met:
  • 1
  •  
  •  
  •  

Een reactie plaatsen