Engel Legacy: Generatie 2 – Deel 6

Welkom terug!
In deel 5 konden jullie zien hoe vampier Vladislaus Straud ineens het appartement van Elena binnen kwam en hoe dat afliep. Kreeg Elena een telefoontje van haar moeder zodat zij opzoek kan naar een nieuw huisje en weet zij niet wat zij met de reactie moet doen van Gideon. In dit deel gaat Elena een huis bezichtigen en meer. Veel lees plezier!


Enkele weken later heeft Elena een afspraak met een makelaar om bij een huis te gaan kijken. “Hallo meneer, wat fijn dat ik zo snel kon komen kijken” zegt Elena. “Noem mij maar Victor en ja dit pand staat al erg lang leeg dus een koper zou fijn zijn.”

“Loop u maar voor” zegt Victor tegen Elena en Elena loopt vol blijdschap het pand binnen. Ze kijkt overal rond en ziet dat het heel erg licht is. ‘Waarom wil niemand dit hebben, het is geweldig’ denkt Elena.
“Victor, ik vind het geweldig. En ik wil een bod doen maar ik moet eerst met de bank overleggen of ik de hypotheek rond kan krijgen” zegt Elena. “Mevrouw Engel, dat moet in orde komen. Ik zal het pand een week voor u vast houden” antwoord Victor lachend en zo nemen ze afscheid. Elena ging meteen naar de bank toe.
Nadat Elena bij de bank was geweest besloot zij Gideon te vragen of hij mee uit eten wilde. En daar zei Gideon geen nee tegen.
Tijdens het eten vertelde Elena vrolijk over het nieuwe huis. Ze merkte wel dat Gideon blij voor haar was maar toch reageerde hij wat kortaf. ‘Mannen, ik snap ze soms echt niet hoor. Waarom doet hij nou zo? We kunnen toch gewoon vrienden blijven?’ denkt Elena.
Eenmaal terug bij het appartement nemen Gideon en Elena afscheid van elkaar. “Ik vond het heel leuk Elena en ik wens je alle goeds toe” zegt Gideon. “Dat vond ik ook Gideon. Voor herhaling vatbaar wat mij betreft” antwoord Elena.
“Dat lijkt mij ook erg leuk” antwoord Gideon. Elena kijkt Gideon aan en denkt ‘Nu moet ik het gewoon doen, Gideon is een hele leuke jongen en volgens mij gaat hij nooit de eerste stap nemen.’
Voordat Gideon het door heeft buigt Elena naar voren om Gideon een kus te geven.
Gideon schrikt er eerst van maar kust Elena dan direct terug.
“Fijne avond lieve Gideon” zegt Elena. “Elena? Ja .. jij ook fijne avond” zegt Gideon wat verward.
Zodra Gideon zijn appartement in is vertrokken besluit de andere buurvrouw Penny net haar muziek hard aan te zetten. Elena ramt op de deur.
Penny komt naar buiten en Elena houdt zich niet in. “Is het nou een keer afgelopen met die pokke herrie van je. Ik ben blij als ik verhuisd ben maar heb medelijden met de nieuwe bewoner” schreeuwt Elena. Penny schrikt ervan.
Ik zou ook schrikken als ik dat boze gezicht van Elena voor mij zou zien. “Sorry buurvrouw, ik zal er rekening mee houden” antwoord Penny wat verward. Elena vertrekt naar binnen en gaat meteen slapen.

Delen met:
  •  
  •  
  •  
  •  

Een reactie plaatsen