Engel Legacy: Generatie 2 – Deel 5

Welkom terug!
In het vorige deel hebben jullie kunnen zien dat Elena een fotoshoot had. En haar ongenoegen besprak met haar moeder over haar appartement. Als laatste screen stond er iets te gebeuren met Elena. In dit deel zullen jullie zien wat er stond te gebeuren en zal het leven van Elena een verrassende wending krijgen.


Vladislaus Straud (beter bekend als Vlad) komt ineens het appartement ingeslopen.

“Ja Elena, kom maar. Ik heb je in mijn macht” zegt Vlad.
Elena wordt wakker maar toch niet echt wakker en loopt met Vlad mee naar buiten.

Note: ik moest mijn spel op pauze zetten omdat ik ze gewoon kwijt was! Stomme camera kon niet op deze plek komen, gelukkig hebben we de TAB toets.

“Elena, ik heb jouw in mijn macht en ga genieten van jouw bloed. Je zal geen geluid maken en gewoon laten gebeuren wat er gaat gebeuren” vertelt Vlad.
En zo geniet Vlad van het bloed van Elena.
“Ohh ze smaakt heerlijk hoor lezers. Maar ik zal Elena niet veranderen en ook niet doden. Ik heb wel genoeg gehad.” En zo vertrekt Vlad net zo snel als hij gekomen was.
En Elena slaapt haar roes uit op de grond.
De volgende ochtend wordt Elena buiten op de grond wakker en rent snel het gebouw is. Zij besluit haar verhaal meteen met haar volgers te delen van wat Elena nog weet wat er gebeurd is. Dit levert haar 150 nieuwe volgers op. ‘Het was wel heel bizar gisterennacht, ik weet niet precies wat er is gebeurd maar ik weet wel dat dit een vampier geweest moet zijn’ denkt Elena bij zich zelf.
Die avond is het interview met Xandra. Ze praten veel en ineens merkt Elena iets aan Xandra.
Ja hoor, blijkt Xandra een Alien te zijn. Gelukkig schrok Elena er niet van na wat er vannacht gebeurd was en werd het interview met succes afgerond. ‘Heb ik iets met buitenaardse wezens ofzo?’ vraagt Elena zich af.
Elena bleef nog even staan om naar de karaoke act te kijken ‘Ik ken die man toch ergens van?’ vraagt Elena zich af. En dan vertrekt Elena naar huis toe.
De volgende dag zit Bella samen met Vince in de tuin. “Lieverd, ik moet wat met je bespreken. Elena wilt graag verhuizen en ik snap heel erg goed waarom zij dat zou willen. Hoe hebben wij haar daar kunnen achterlaten?” vraagt Bella aan Vince. “Hoe bedoel je? Hoe hebben wij daar kunnen achter laten?” vraagt Vince.
Bella vertelt over de herrie van de buren, de muizen, de kakkerlakken en dan nog niet te spreken over de rare geur die onder de vloerkleed uit komt. “Maar lieverd, dan helpen wij Elena toch om daar weg te komen. Dat kunnen wij makkelijk missen” zegt Vince. “Ja wil je dat echt?” vraagt Bella. “Ja dat doen we, bel je dochter nu maar” antwoord Vince lachend.
Bella belt haar dochter op. “Elena lieverd, ik heb met je vader gesproken en het kan zo niet langer in dat appartement. Je moet gewoon verhuizen naar een fijne plek. Papa en ik hebben besloten dat jij maar ook je zus en broer 20.000 Simoleons van ons krijgt. En wat jullie daarmee doen moeten jullie zelf weten maar ik hoop dat jij het in een nieuwe woning steekt.”
“Mam, dit is echt te gek! Wat lief van jouw en papa. Ik ga meteen zoeken naar een geschikte woning en ik zorg voor de rest van het geld” roept Elena hard door de telefoon. Ze kletsten nog even verder en hangen dan op.
Elena duikt achter haar pc om haar volgers te vertellen dat zij op zoek gaat naar een nieuwe woning. Op dat moment komt er ook een e-mail binnen van Xandra. Elena leest de e-mail:
‘Beste Elena, heel erg bedankt voor het interview en de fotoshoot. Ik zou je willen vragen om het door te lezen en aan te geven of je akkoord gaat. Je ontvangt hier 5.000 Simoleons voor, een klein beetje extra omdat je niet weg gerend bent toen je er achter kwam dat ik een Alien ben. Groetjes Xandra.’
Elena is wat verbaasd maar leest snel het artikel door en stuurt terug dat zij akkoord gaat.
Even later komt Gideon langs terwijl Elena aan het eten is. Elena verteld hem meteen dat zij opzoek gaat naar een nieuw huisje. Gideon kijkt wat verschrikt en zegt “Wat leuk voor je Elena” en staat op…
Om de afwas te doen. Zal Gideon toch meer voor Elena voelen dan hij wilt vertellen? ‘Wat doet hij nou?’ denkt Elena bij zichzelf ‘zal hij zo geschrokken zijn dat ik weg ga?’

Ja Elena, dat zou best wel eens kunnen. Glimlach ik naar het scherm.


Delen met:
  •  
  •  
  •  
  •  

Een reactie plaatsen