Engel Legacy: Generatie 2 – Deel 4

Welkom terug!
In de het vorige deel heb je kunnen zien hoe Elena en Gideon elkaar hebben leren kennen. Zij kunnen het best goed vinden met elkaar. In dit deel zal Gideon ook zeker voorbij komen, maar er zullen ook andere zaken besproken gaan worden. En er staat ook iets leuks op de planning voor Elena. Ben je benieuwd naar het 4de deel? Lees dan snel verder!


Er gaat een langere periode voorbij. Elena gaat goed op haar werk. Bezoekt zo vaak ze kan haar familie en heeft gezellige uitjes met Gideon. Maar toch zit Elena duidelijk iets dwars. Dan besluit Elena toch haar moeder te bellen en vraagt of Bella wilt langs komen. “Natuurlijk schat, is er wat aan de hand?” vraagt Bella ongerust. “Dat vertel ik je zo wel mam” antwoord Elena.

Bella is aangekomen en gaat zitten op de bank. “Kind wat heb je aan? Dat is veel te bloot hoor” zegt Bella. “Mam, doe niet zo preuts. Ik heb nu nog een lichaam dat gezien mag worden” antwoord Elena terug en vervolgt “Ik wil het met je hebben over het appartement”.
Op dat moment komt Sarah ook binnen en hoort het laatste gedeelte van het gesprek. “Mag ik erbij komen zitten?” vraagt Sarah. “Natuurlijk, kom erbij zitten” antwoord Bella. “Mam, ik weet dat jij en papa moeite hebben gedaan voor dit appartement en ik woon hier nu al zeker een tijd maar ik wil eigenlijk verhuizen” vertelt Elena en kijkt haar moeder wat angstig aan. “Jeetje Elena, maak je je daar zo druk om? Dat ik aankwam werd ik al gek van de muziek van de buren en ik zie dat je last hebt van muizen dus nee natuurlijk vinden je vader en ik het niet erg als je zou verhuizen. Ik was allang vertrokken” lacht Bella.
Na een tijdje verder gekletst te hebben knuffelen Elena en Bella elkaar. Sarah was al eerder vertrokken omdat zij het een gesprek tussen haar zus en haar moeder vond. “Heel erg bedankt mam, ik ga snel op zoek naar iets anders.”
Als Bella en Sarah weg zijn duikt Elena achter haar computer. ‘Eerst even een berichtje online zetten en dan moet er toch echt gekookt worden’ denkt Elena.
“Het enige wat ik hier ga missen is dit uitzicht Lacuna. Verder zal ik niks gaan missen” zegt Elena tegen mij. En ik geef haar geen ongelijk.
Gideon stond weer voor de deur. Elena nodigde hem uit om mee te eten maar besluit nog niks te zeggen over haar verhuisplannen. ‘We hebben het nu leuk samen, waarom zou ik dat nu al verpesten’ denk Elena bij zichzelf.
Elena had haar volgers vraagt om te helpen voor een manier waar Elena geld mee kan verdienen zonder erbij te vertellen waarvoor het bedoeld was. Elena krijgt een e-mail en leest deze snel op haar mobiel. “Beste Elena, ik zou graag een fotoshoot met jou willen doen en binnenkort een interview, kun je vanmiddag voor de foto’s?” Elena weet niet wat ze leest maar leest snel de e-mail af. Zij hoort Gideon op de gang en roept hem snel binnen.
“Wat is er?” vraagt Gideon. “Ik ben gevraagd voor een fotoshoot en wel deze middag met de kleding die ik van de week aan had” antwoord Elena druk. “Dat is toch fantastisch, meteen reageren dat je het doet” roept Gideon. “Echt?” vraagt Elena. “Ja Elena, echt waar. Je bent een mooie vrouw en ik denk dat je zeker wat kan verdienen met deze opdracht” lacht Gideon. Elena voelt zich wel een beetje schuldig dat zij niet verteld heeft waarom zij het geld nodig heeft maar stuurt meteen een e-mail terug.
Later die middag is het zover. Elena ontmoet de fotografe Xandra Pijnenburg en ze lopen naar de plek toe. “Mag ik eerst een selfie maken en delen met mijn volgers?” vraagt Elena aan Xandra. Die heeft daar geen problemen mee.
“Lieve lezers en volgers. Vandaag is het zover. Op deze plek ga ik een fotoshoot doen en daar heb ik onwijs veel zin in. Zodra de foto’s klaar zijn zal ik deze natuurlijk met jullie delen. Liefs Elena.”
En zo begint de fotoshoot. Elena krijgt te horen hoe zij moet staan of moet bewegen.
“Mooi, mooi” roept Xandra
“Je bent gemaakt voor dit beroep Elena” vervolgt Xandra.
Elena schrikt er van en dit levert ook een mooie foto op en zo eindigt de fotoshoot. Xandra en Elena nemen afscheid van elkaar. “We spreken komende week af voor het interview, dan zul je de foto’s ontvangen en krijg je ook betaald” verteld Xandra. “Dat is goed, tot snel” zegt Elena terug.
Elena is erg moe en besluit optijd naar bed te gaan. Maar als Elena lekker ligt te slapen gebeurd er ineens iets!

Note: Wat zal er gebeuren met Elena? Dat zien jullie in de volgende up.


Delen met:
  •  
  •  
  •  
  •  

Een reactie plaatsen