Engel Legacy: Generatie 2 – Deel 3

Welkom terug bij het derde deel van Elena.


De volgende dag kreeg Elena een smsje van haar zusje. Sarah had gevraagd of Elena het gezellig vond om te gaan lunchen samen. Dat kon Elena niet afslaan en bevestigde zij meteen de afspraak. Eenmaal in het restaurant was het weer ouderwets gezellig. Ook gaf Elena haar appartement sleutel aan Sarah en zei “Je mag altijd langs komen als je daar zin in hebt”.

Eenmaal thuis besluit Elena zich om te kleden en op te maken.
“Ik zie er toch best leuk uit al zeg ik het zelf” zegt Elena hardop. Wat zal Elena gaan doen?
Elena loopt naar de hal en klopt op de deur. Er is een nieuwe bewoner in het pand komen wonen en Elena besluit zich netjes voor te stellen. De deur gaat open en er staat een leuke jongeman. “Kom binnen” zegt de jongeman.

Terwijl Elena naar binnen loopt vraag ik me af of zij zich daarom heeft uitgesloofd met haar outfit.

“Hoi, ik ben Elena, de buurvrouw” zegt Elena tegen de jongeman. “Hoi, ik ben Gideon” antwoord hij terug.
Ze praten een tijdje en blijken best wat overeenkomsten te hebben. ‘Hmm dit is best een leuke jongen’ denkt Elena bij zichzelf.
Eenmaal thuis deelt Elena haar verhaal met haar volgers. “Ik moet wel een beetje opletten wat ik precies deel op sociaal media. Straks komen er nog roddels” denkt Elena hardop.
De volgende dag is Milan jarig en gaat Elena natuurlijk langs.
De hele familie praat gezellig op de bank met elkaar en eten taart.
Na een tijdje zegt Elena “lieve allemaal, ik ga naar huis toe. Bedankt voor de gezelligheid”. Elena loopt naar buiten en Milan rent achter haar aan. “Bedankt dat je er was Elena, jij bent de leukste zus die ik heb” zegt Milan. Elena knuffelt Milan en gaat naar huis toe.
Als Elena het appartementencomplex wilt in gaan ziet zij Gideon staan bij de karaokebar en loopt naar hem toe. “Hey Gideon, ga je zingen vandaag?” vraagt Elena. “Nou ja ik wil het best proberen, zullen we samen gaan?” vraagt Gideon. Dat wilde Elena wel.
Gideon en Elena besloten een Jazz liedje te zingen en hadden het erg naar hun zin.
‘Hij wordt steeds leuker, een jongen die van karaoke houdt dat is best zeldzaam’ denkt Elena bij zichzelf en zingt verder.
Daarna wordt er verteld dat je kan mee doen aan de wedstrijd. Wel solo, eerst vind Elena dat jammer maar besluit toch mee te doen. Na afloop krijgt Elena te horen dat zij 47 van de 100 punten heeft behaald. ‘Niet slecht maar dat moet de volgende keer beter, denk dat ik het verkeerde liedje had gekozen’ denkt Elena bij zichzelf.
De volgende dag vraagt Gideon of Elena mee wilde naar de sportschool. En daar zegt Elena natuurlijk geen nee tegen.
“Kom op, gooi die bal gewoon” lacht Elena. Gideon gooit de bal en die gaat mis. Ze lachen heel wat af samen en dan is het tijd om naar huis te gaan.
‘Ik ga mijn dag delen met mijn volgers, dan kan mijn baas ook weer trots zijn dat ik echt wel met mijn carrière bezig ben’ denkt Elena bij zichzelf.
Dan is het tijd om even te ontspannen en pakt Elena haar viool erbij. Het begint steeds beter te klinken.

Delen met:
  • 2
  •  
  •  
  •  

Een reactie plaatsen