Engel Legacy: Generatie 2 – Deel 27

Welkom terug!
In het vorige deel konden jullie lezen dat Yasmine wilde gaan samen wonen met Sarah en dat zij haar hondje Sky mee heeft genomen. Dat Sarah stopt met haar winkel. Vince verouderd naar een oudere Sim en Milan afscheid neemt om te gaan studeren. Ook maken we kennis met Sunny. De nieuwe poes van Elena en Gideon. Veel lees plezier!


Er gaan wat weken voorbij. Bella en Vince staan buiten. “Het is zover Lacuna, wij gaan op vakantie en als wij terug komen dan is er iets veranderd hier” verteld Vince.

Ze nemen plaats om het bankje en Bella verteld “Weet je nog Vince, toen we hier zaten en ik je vertelde dat ik in verwachting was.”
“Dat weet ik nog heel goed. We hadden net dit nieuwe huis en wat problemen achter de rug. Maar toen Elena geboren was werd het een hele verandering. Zullen we maar gaan dan?” vraagt Vince. De familie verlaat de kavel om samen met hun kleine Ruben op vakantie te gaan. De verandering zullen we later ontdekken.
Yasmine staat onder de douche. Sky staat er heel zielig bij en wilt aandacht van Yasmine. Zij begint te lachen en zegt “Sorry Sky, je kan niet mee onder douche. Ik moet echt even opschieten.”
Sky neemt genoegen met het antwoord en besluit voor de douche te gaan slapen.
Als de dames bij The English Tea Cosy aankomen vraagt Sarah om een tafeltje. ‘Wat een vreemd persoon die gastheer’ denkt Sarah.
Sarah weet niet zo goed wat ze ervan moet vinden maar loopt toch mee naar de tafel. Yasmine komt er snel achteraan gelopen.
“Je ziet er echt heel mooi uit in deze kleding” zegt Sarah. “Dank je wel!” flirt Yasmine terug. Het eten staat net op tafel en de dames beginnen lekker te eten.
Dan komt het toetje. Een simpele muffin maar Sarah vind het overheerlijk. “Oh Yasmine, deze zou je echt moeten proeven” zegt Sarah. “Nee dank je, je hebt echt een suikerbom genomen. Ik hou het wel bij deze muffin met vanille, hier zit minder suiker in” antwoord Yasmine.
Ik besluit langs Elena te gaan. “Zo Lacuna, ben je er ook weer. Hoe vind je mijn verbouwing?” Ik kijk rond en geeft Elena een compliment. Elena verteld er nog wel snel bij dat het nog niet af is.
“Kijk, dit is nu de peuterhoek geworden. Ik ben erg blij met dit hoekje” verteld Elena.
“Oh Sunny, ik ben zo gek op jou en Shadow, maar ik zou nu ook wel een klein engeltje in huis willen hebben” verteld Elena terwijl zij met Sunny aan het knuffelen is.
Elena besluit ook nog even met Sunny te spelen.
Als Gideon uit zijn werk komt en de verbouwing bekeken heeft gaat hij bij Elena op de bank zitten. “Wat is het leuk geworden schat. Je bent lekker bezig geweest vandaag.”
“Ja ik had de smaak te pakken. En je weet hoe graag ik een klein engeltje wilt” grapt Elena. “Daar kan aan gewerkt worden” grapt Gideon terug.
Gideon neemt Elena mee naar de slaapkamer. Ik spiek nog even om het hoekje maar besluit al snel om het huis te verlaten.

Delen met:
  • 2
  •  
  •  
  •  

Een reactie plaatsen