Engel Legacy: Generatie 2 – Deel 26

Welkom terug!
In de vorige update konden jullie de onzekerheid van Yasmine lezen en dat zij daarom met Elena afsprak. We maakte kennis met Sky, de hond van Yasmine. Sarah en Elena gingen op kraambezoek bij Bella. Veel lees plezier!


Sarah en Yasmine zitten op de bank, druk in overleg. “Ik snap heel goed dat je wilt stoppen Sarah. Je verkoopt mooie kleding maar als je hart hier niet ligt dan moet je voor jezelf kiezen” zegt Yasmine. Sarah twijfelt nog steeds. “Zal ik anders straks met je mee gaan naar de winkel” vraagt Yasmine. Dat vind Sarah erg fijn. Sky ligt een beetje bang onder de bank.

Sarah haalt Sky onder de bank vandaan en tilt haar op. “Je hoeft niet bang te zijn hoor lieve Sky. Er kan je hier niks overkomen” zegt Sarah en knuffelt nog een tijdje met Sky, wat Sky totaal niet erg vind.
Die middag zijn Sarah en Yasmine in de winkel aan het werk. Het is erg rustig maar de voorraden moeten toch aangevuld worden. “Snap je nu wat ik bedoel?” vraagt Sarah aan Yasmine. “Ja, het is wel erg rustig ook, komt vast door die grote winkel die in het winkel gebied is gekomen” antwoord Yasmine. Sarah sluit de winkel en hakt de knoop door. “Ik verkoop de winkel en ga iets doen wat ik wel leuk vind!” zegt Sarah en vervolgd “Zullen we lekker ergens anders gaan winkelen en een nieuwe outfit scoren?” Daar stemt Yasmine mee in en zo verlaten ze de winkel voor altijd.
Als ze in de winkel van Kalista zijn zit Sarah geduldig te wachten tot Yasmine het kleedhokje uitkomt, maar dat duurt Sarah te lang en roept “Schiet eens op Yasmine, je ziet er vast wel leuk uit!”
Als Yasmine voor de spiegel gaat staan is ze het eens met Sarah. “Je hebt gelijkt hoor, dit staat mij erg goed” zegt Yasmine en vervolgd “Ik zal nu mijn nieuwe feestoutfit laten zien.”
“Dit staat je ook prachtig Yasmine” zegt Sarah. “Dat wordt snel een keertje stappen” antwoord Yasmine vol zelfvertrouwen.
Ook Sarah heeft een nieuw setje uitgezocht. “Dit staat mij echt super leuk” roept Sarah enthousiast. Yasmine kijkt trots naar haar vriendin. Ze reken af en besluiten richting huis te gaan.
Ik schakel over naar het huis van Bella en ik ben net op tijd. Vince gaat de kaarsjes uitblazen en groeit op naar oudere.
‘Hmm, wat moet ik nu toch nog wensen op deze leeftijd. Oh ik weet het al!’ denkt Vince.
Na het uitblazen van de kaarsjes besluit de familie nog taart te gaan eten. Ondanks dat het een dubbel gevoel is. Morgen verlaat Milan het huis om te gaan studeren in het buitenland. Maar dat houdt Milan er niet van om zijn vader een beetje te plagen.
“Kom hier zoon, je mag mij dan wel plagen maar ik ga je toch missen” zegt Vince. “Oh pap, jullie horen echt nog wel van me hoor” antwoord Milan.
“Maar alsnog wil ik een knuffel” zegt Vince. Milan besluit hem zijn zin te geven. “En als je terug komt zal ik je verslaan met schaken” lacht Vince terwijl hij Milan een knuffel geeft. “Dat komt goed pap” antwoord Milan.
Als ik de volgende dag langs kom zie ik de familie al buiten afscheid nemen. “Zodra ik ben aangekomen neem ik contact met jullie op” zegt Milan. “Als je dat maar niet vergeet” zegt Bella streng.
“We zullen je missen jongen” zegt Bella. Ook Vince vind het moeilijk om zijn zoon te laten gaan. Maar ze nemen afscheid en wensen Milan veel succes. Voorlopig zien we Milan niet terug.
Dan besluit ik Elena op te zoeken en zie ik haar op de loopband staan. Als Gideon ineens aankomt lopen. “Schat, je moet even mee naar beneden komen hoor” zegt hij een beetje geheimzinnig. Ik besluit ook neem te gaan naar beneden. Als ik daar aan kom zie ik dat Gideon een verassing heeft geregeld voor Elena.
Als Elena ook beneden aan komt geeft zij een gil. “Ohh wat een schatje is dat!” “Ze heet Sunny” verteld Gideon. De nieuwe aanwinst voor de familie Engel – Cross.
Shadow maakt ook kennis met Sunny. En zo te zien zit dat wel goed tussen die twee ondanks dat Sunny nog wat afstand houdt.

Delen met:
  •  
  •  
  •  
  •  

Een reactie plaatsen