Engel Legacy: Generatie 2 – Deel 25

Welkom terug!
In deel 24 konden jullie lezen over de zwangerschap en bevalling van Bella. Hoe Vince weer in paniek raakte tijdens de bevalling maar dat alles toch goed kwam. En dat Yasmine graag met Elena wilde afspraken om iets te bespreken. We gaan snel verder. Veel lees plezier!


Als ik bij Elena aankomt is zij net de was aan het ophangen. “Ik wordt niet goed van die droger” moppert Elena. En dan vertrekt zij naar haar afspraak met Yasmine.

Shadow zit bij het wasrek en speelt met de druppels die ervan vallen.
Als Elena en Yasmine bij de plaatselijke koffiebar zitten kletsen de meiden wat maar dan zegt Elena dat Yasmine moet zeggen waar ze mee zit. “Nou, Sarah vroeg hoe ik over toekomst denk. En ik denk dat Sarah wilt samen wonen. Maar ik heb haar nog niks verteld over Sky” verteld Yasmine.
“Oh Yasmine, maak jij je daar nou echt druk om? Sarah zal het heel leuk vinden als je Sky mee neemt. Maar wat wil je zelf?” vraagt Elena. “Ik wil graag met haar samen wonen. Ik ben namelijk erg gelukkig met Sarah” antwoord Yasmine. “Ga er dan voor!” roept Elena.
Elena en Yasmine hebben nog een tijdje gesproken maar het werd koud, dus besloten de meiden afscheid van elkaar te nemen en elkaar snel weer te zien. “Lacuna, ik vind het echt leuk voor Yasmine en Sarah dat zij elkaar gevonden hebben en gaan samen wonen. Sarah zal Sky zeker leuk gaan vinden” verteld Elena.
De volgende dag is Yasmine naar Sarah toe gegaan. ‘Ik ben best zeker van mijn zaak’ denkt Yasmine. “Waar wilde je mij over spreken?” vraagt Sarah. “Nou jij vroeg laatst hoe ik over de toekomst denk. En ik heb het idee dat je wilde vragen of ik bij jou wil komen wonen. Dat lijkt mij heel erg leuk maar er is iets wat ik je nog moet vertellen” zegt Yasmine. Sarah knikt alleen en wilt weten wat Yasmine haar wilt vertellen.
“Nou ik heb sinds een paar maanden een puppy, en zij heet Sky. Als ik bij jou kom wonen dan komt Sky ook mee” zegt Yasmine verlegen. “Wat leuk! Ik vind dieren geweldig, natuurlijk mag Sky mee komen. Waar is ze?” roept Sarah. Yasmine begint te lachen en verteld dat Sky in de auto zit. “Haal haar snel hierheen dan!” zegt Sarah.
“Zo Sky, dit wordt jou nieuwe huis. Ik hoop dat je het hier leuk zult gaan vinden” zegt Yasmine tegen Sky. Sarah maakt voorzichtig kennis met Sky en vraagt aan Yasmine of ze haar spullen zullen gaan halen.
Als zij terug komen gaan samen achter de computer zitten en ik spiek via het raam naar binnen. “Ik wil graag het huis wat verbouwen en opknappen. Zodat er ook ruimte komt voor jouw muziek instrumenten” zegt Sarah. “Dat klinkt goed!” roept Yasmine. En zo zoeken de dames op internet naar een aannemer voor de kleine verbouwing.
Als ik het huis door zoek naar Sky zie ik haar liggen op het matje bij de deur. Sky is een Cavalier King Spaniël pup. En voelt zich volgens mij wel thuis hier.
De volgende dag besluit ik Bella op te zoeken. Zij staat net Ruben de fles te geven. “Hij is zo lief Lacuna, en de meiden komen straks langs om hun broertje te leren kennen” verteld Bella. “Ik ga mij dus even omkleden en het huis een beetje opruimen.”
Ongeveer 2 uur later komt Sarah aan. “Het lijkt me een lieverd” zegt Sarah tegen haar moeder. Sarah heeft niet zoveel met kinderen. Zij heeft liever dieren om haar heen.
Elena komt ook boven en omhelst haar moeder. “Is alles goed gegaan mam, je ziet er moe uit” vraagt Elena. “Ja hoor, het is allemaal goed gegaan” antwoord Bella. “Mag ik?” vraagt Elena en ze wijst haar de wieg. Bella geeft een goed keurend knikje en geeft de fles aan Elena.
“Zo lieve Ruben. Je krijgt nu de fles van je grote zus. Misschien krijg je er binnenkort wel een neefje of nichtje bij” zegt Elena. Ik kijk haar aan en vraag me af of ik het moment gemist heb dat zij een test heeft gedaan. Maar ik zie niks aan Elena en besluit ik de familie even met rust te laten zodat zij rustig kunnen genieten van Ruben.

Delen met:
  •  
  •  
  •  
  •  

Een reactie plaatsen