Engel Legacy: Generatie 2 – Deel 24

Welkom terug!
In het vorige deel konden jullie zien hoe gezellig Sarah en Yasmine het hadden. Dat Bella het wel zat was met zwanger zijn en Elena juist graag zwanger wilt worden. Veel lees plezier!


De volgende ochtend is Bella al vroeg wakker. “Volgens mij wilt de baby geboren worden Lacuna. Ik voel me echt niet goed” zegt Bella een beetje zielig.

Vince zit gewoon aan het ontbijt en heeft niet in de gaten dat Bella zich zo voelt. ‘Er zit een raar smaakje aan deze tosti’ denkt Vince.
Bella besluit nog wat op bed te gaan liggen. Slapen lukt niet maar het geeft haar wel wat rust.
Dan is het zover, de baby gaat nu toch echt komen. Als ze bij het ziekenhuis aankomen is Vince alweer in paniek.
“Vince, kom nou maar. Je bent al 3 keer vader geworden. Een vierde keer overleef je ook nog wel” roept Bella.
Bella is ondertussen al in de verloskamer maar er is nog geen spoor van Vince. Dan komt hij ineens aanrennen en roept door de gang “Ik kom eraan schatje!”
“Oh nee!” roept Vince. “Wat is er, gaat het wel goed?” vraagt Bella nerveus. De arts geeft aan dat alles goed gaat en zij zich nergens druk om hoeven te maken.
Even later is het dan zover. Er is een kleine man geboren met de naam Ruben. “Oh ik ben nu al verliefd op je” zegt Bella tegen Ruben. Ruben kijkt nou niet echt heel blij. Ik laat Bella en Vince van hun zoontje genieten en vertrek.
Als ik bij Elena aankom hoor ik haar boven. “Oh Shadow, ik hoop dat mijn moeder bijna gaat bevallen. Ik ben zo benieuwd wat het geworden is” zegt Elena. Dan loopt Elena zingend naar buiten.
“Maar eerst moet ik mijn boom even water geven” zingt Elena verder. Ik vraag wat voor boom zij dan geplant heeft maar daar krijg ik als antwoord op “Daar kom je vanzelf wel achter.”
Dan gaat de telefoon van Elena. “Wat super goed nieuws! Wanneer kunnen we langs komen” roept Elena en vervolgd “Oke, tot snel dan mama.” “Ze is bevallen Lacuna! Echt ik ben zo blij. Ik heb er nog een broertje bij gekregen en hij heet Ruben” verteld Elena vrolijk.
Gideon komt bij Elena zitten en zij verteld super blij over de geboorte van haar broertje. “Gefeliciteerd lieverd, dan moet je maar snel op kraambezoek gaan” zegt Gideon. Daar is Elena het mee eens.
Elena loopt naar buiten om een kaartje op de post te doen. “Gelukkig had ik al iets in huis gehaald. Is wel leuk voor mijn ouders om een kaartje te krijgen” zegt Elena.
Als ik Sarah opzoek gaat ook net haar telefoon. “Hoi mama, hoe gaat het?” Dan is het even en stil en vervolgd Sarah. “Wat ontzettend leuk voor jullie. Ik kom snel langs.” En dan hangt Sarah op.
Even later komt Yasmine langs. Sarah had gevraagd of zij samen wilde lunchen en dat vond Yasmine zeker gezellig. “Ik heb een broertje gekregen” zegt Sarah. “Gefeliciteerd!” roept Yasmine. Sarah glimlacht en vraagt dan aan Yasmine hoe zij over de toekomst nadenkt. Yasmine weet niet precies wat zij moet antwoorden dus zegt “Gewoon wij samen en verder zien we het wel toch?” Sarah is blij met het antwoord.
Als Yasmine naar buiten loopt besluit zij Elena te bellen. “Hey met Yasmine, gefeliciteerd met je broertje.” Stilte… “Zou je misschien iets willen afspreken? Er is iets wat ik met je wil bespreken?” Stilte… “Oké zie je me zo.” En zo vertrek Yasmine naar de afspraak met Elena.

Delen met:
  •  
  •  
  •  
  •  

Een reactie plaatsen