Engel Legacy: Generatie 2 – Deel 23

Welkom terug!
In de vorige update konden jullie lezen hoe Elena een manier heeft gevonden om geld te verdienen. Shadow werd ziek en moest naar de dierenarts. En ging de wasmachine ook nog eens stuk. Snel verder met het nieuwe deel. Veel lees plezier!


Als ik Sarah de volgende dag opzoek vind ik haar niet thuis maar in de bioscoop samen met Yasmine.

“Oh wat een grappige film is dit” lacht Yasmine. Sarah lacht hard met haar mee.
Als de film afgelopen is besluiten de dames nog een drankje te drinken in de bar van de bioscoop.
En natuurlijk moet er ook nog een spelletje gedaan worden. “Sarah, niet zo serieus joh. Het is maar een spelletje” lacht Yasmine. Maar Sarah is fanatiek en wilt perse winnen. Daarna vertrekken de dames naar huis toe.
Als ik bij Bella en Vince aan kom zie ik ze buiten samen staan. “Waar denk je aan?” vraagt Bella aan Vince. “Hmm, gewoon aan het leven. Maak je maar niet te druk” antwoord Vince. Toch heb ik ook het idee dat hij ergens mee zit.
Eenmaal binnen besluit Bella wat te gaan lunchen en grijpt naar haar rug. “Ik kan niet meer hoor Lacuna. Lijkt wel alsof ik een tweeling krijg” verteld Bella.
Na de lunch komt Vince bij Bella zitten en bespreken zij hoe het straks verder zal gaan. Milan zal bijna het huis uit gaan en ze worden weer ouders. Maar ik heb er alle vertrouwen in.
Dan staan ze op om hun eigen gang te gaan maar dan roept Bella ineens “Vince, kom snel. Het kindje schopt.”
“Dat wil ik voelen!” roept Vince en legt zij handen voorzichtig op de buik van Bella.
“Zo deze schopt wel erg hard. Het blijft een prachtig gevoel” zegt Vince.
“Bella, ik ben zo gelukkig nu met jouw” zegt Vince. Bella lacht en er loopt een traantje langs haar oog. “Oh Vince, ik ben ook echt heel gelukkig met jouw” antwoord Bella.
Dan besluit ik een kijkje te nemen bij Elena en zie ik haar op de computer zitten en vraag wat zij aan het doen is. “Ik ben aan kijken voor een babykamer” antwoord Elena. Weer kijk ik Elena aan maar ze glimlacht alleen maar terug.
“Gideon, er zijn 3 dingen die ik wil” zegt Elena. “Oh vertel, je gezicht zegt niet veel goed” antwoord Gideon terug.
“Ik wil gaan verbouwen voor een kinderkamer, en dus ook een kleintje van ons samen. En ik wil een vriendinnetje voor Shadow” verteld Elena. “Een vriendinnetje voor Shadow zal vast niet zo moeilijk zijn. Een kinderkamer kan ook maar..” Gideon maakt zijn zin niet af en neemt Elena mee naar het bubbelbad.
“Waarom wil je nu ineens in het bubbelbad?” vraagt Elena.
Gideon fluistert iets in het oor van Elena en ik kan niet horen wat het is. Maar Elena begint te giechelen en het zal dus vast iets leuks zijn.
“Schat, wij gaan samen aan de nieuwe generatie werken” zegt Gideon dan hardop en kust Elena.
Ze genieten van elkaar. En ik besluit mij maar even terug te trekken.

Delen met:
  • 1
  •  
  •  
  •  

Een reactie plaatsen