Engel Legacy: Generatie 2 – Deel 22

Welkom terug!
In het vorige deel konden jullie lezen over de verjaardag van Milan. En dat Bella vertelde dat zij in verwachting is. We gaan snel verder. Veel lees plezier!


Als ik de volgende dag aankom zie Elena zit rustig achter aan pc een spelletje te doen. “Ehh Elena, zou je niet wat voor je werk gaan doen om geld te verdienen zodat jullie niet weer in de problemen komen einde van de maand” vraagt ik Elena.

Elena lacht en vraagt mij of ik wil mee kijken op haar scherm. “Kijk Lacuna, ik ben aan het streamen, dit is voor mijn werk. Als ik dit een paar keer per week doe verdien ik genoeg. Want ik krijg elke week Simoleons voor elke stream of video die ik upload”. Wat verbaasd kijk ik Elena aan maar bedenk bij mijzelf dat Elena dat goed aan gepakt heeft.
Gideon is lekker aan het sporten en ik zie nieuwe kleding, dus ik vraag hoe hij eraan komt. “Dat heb ik gekregen van mijn werk. We moeten nieuwe kleding testen om te zien met welke leverancier ze verder willen” antwoord Gideon en vervolgens begint hij naar Elena te gillen “Elena! Er komt water uit de wasmachine en volgens mij is dat niet goed!”
Als Elena boven komt zie zij dat er inderdaad is niet goed is met de wasmachine. “Gelukkig ben ik handig en kan ik het zelf wel oplossen” zegt Elena vrolijk. En dat lukt haar gelukkig ook zonder problemen. Maar dan hoort zij Shadow miauwen, maar geen normaal geluid. Elena snelt naar beneden en pakt Shadow op en weg is Elena.
Gelukkig was ik snel genoeg om Elena te volgen en zij is naar de dierenarts met Shadow. ‘Het komt goed Shadow’ denkt Elena.
Shadow kwijlt alles onder maar gelukkig is de dierenarts erg lief en rustig voor hem.
“Zo een klein prikje met een antikuur en je bent weer helemaal beter Sahdow” zegt de dierenarts. “Hij had de Eekhoorn krab koorts, maar dat is nu helemaal verholpen” verteld de dierenarts aan Elena.
“Oh gelukkig is alles weer goed met je Shadow. En het was zeker die 750 Simoleons waard” zegt Elena tegen Shadow. Ik bekijk wat bedenkelijk want de huishoudrekening is nu weer bijna leeg. Maar besluit er nog even niks over te zeggen.
Eenmaal binnen treft Elena Gideon in de keuken. “Eet wat lieverd, het is toch goed gekomen met Shadow” zegt Gideon. “Hmm het ruikt heerlijk. Gelukkig wel want ik kan niet zonder Shadow hoor!” antwoord Elena.
De volgende ochtend als Elena en Gideon aan het ontbijt zitten springt Shadow ineens op het aanrecht. Hij wilt ook graag de roerbak ei van Elena proeven.
Maar daar is Elena niet zo blij mee, ze sluipt naar het aanrecht en spreekt Shadow boos toe.
Shadow kijkt Elena aan alsof hij niks verkeerds heeft gedaan. Maar vlucht dat toch snel de keuken uit.
Die middag besluit Gideon wel met Shadow te gaan spelen, ondanks dat hij ongehoorzaam was. “Gideon serieus!” roept Elena vanaf haar computer en vervolgd “Dat beest heeft straf vandaag!” “Ahh joh, doe niet zo moeilijk. Ik kan best wel even spelen met hem” roept Gideon terug.
Later die middag gaat Gideon naar de sportschool. Hij had de opdracht gekregen om bijles te geven. En dat gaat hem best goed af.
Eenmaal thuis pakt Gideon meteen een douche ‘hmm altijd lekker om onder onze eigen douche te staan, veel beter dan in de sportschool’ denkt Gideon.
Voordat Elena naar bed gaat besluit zij nog even snel haar tanden te poetsen. “Misschien kan ik Gideon wel verleiden Lacuna” zegt Elena. Ik lach zachtjes en besluit het huis te verlaten.

Delen met:
  •  
  •  
  •  
  •  

Een reactie plaatsen