Engel Legacy: Generatie 2 – Deel 21

Welkom terug!
In het vorige deel konden jullie lezen hoe het mis ging bij Elena toen zij de rekeningen niet kon betalen. Maar ook hoe zij dat gelukkig weer opgelost heeft. Nu snel verder met deel 21, waar iets onverwachts in gebeurd. Veel lees plezier!


Als ik bij de Breezelaan aan kom zie ik dat Milan en Vince buiten zitten. Milan heeft een project mee gekregen van school en wilt die perse dezelfde avond nog af hebben. Vince besluit zijn zoon te helpen.

Bella heeft in huis het licht al uit gedaan en is naar bed gegaan als de mannen nog steeds bezig zijn. Maar niet lang daarna is het project af en zijn de mannen erg tevreden over het resultaat.
De volgende dag is Milan jarig. Bella heeft een taart gemaakt maar zit ook met haar gedachten ergens anders. ‘Ik moet het Vince nu gaan vertellen’ denkt Bella.
“Schat, ik weet dat dit totaal niet gepland is en dat wij bijna verjaren en oudere worden maar ik ehh ja, ik ben zwanger” verteld Bella wat voorzichtig.
“Maar schat, dat is toch heel goed nieuws!” roept Vince en vervolgd “Dat kunnen we best nog wel aan een kleintje voordat we echt te oud zijn!” Vince is een familie Sim en voor hem kan het gezin niet groot genoeg worden. Maar dit was totaal niet gepland voor het stel.
Die middag komt de familie bij elkaar voor de verjaardag van Milan en kletsen ze heel wat af. “Mam, je bent weer wat dikker geworden. Sport je minder?” vraagt Elena.
Bella weet niet zo goed hoe zij het nieuws moet brengen. En haar man is druk in gesprek met Gideon dus daar heeft ze niet veel aan. Bella houdt haar handen voor haar buik en zegt “Het is totaal onverwacht, maar ik ben zwanger.” Bella en Sarah gillen het uit, maar wel van vreugde en staan meteen op om hun moeder te knuffelen. “We zijn zo blij voor je” zegt Elena. Bella haalt opgelucht adem want nu kan ze pas van de zwangerschap genieten.
Dan is het tijd voor Milan om de kaarsjes uit te blazen en natuurlijk een wens te doen.
“Woehoe Milan wordt een grote jongen” roept Vince vrolijk. “Pap, moet dat nou. Ik ben geen klein kind meer hoor” zegt Milan wat geïrriteerd. “Wees blij dat je straks niet meer de jongste bent” lacht Sarah terwijl zij bij de rest gaat staan en Milan flink toe zingen.
Dan blaast Milan de kaarsjes uit en kan de familie genieten van de taart en een gezellige verjaardag avond. De familie heeft het heel gezellig en uit eindelijk vertrekken alle andere familie leden.
Bella en Milan zitten nog samen op de bank. Bella is verdrietig en zegt “Oh Milan, ik ga je zo missen als je straks gaat studeren”.
“Maar we hebben nog wel een cadeau voor je” zegt Bella. “Oh een cadeau. Vertel, vertel wat is het mam?” vraagt Milan nieuwsgierig. Maar helaas krijgt hij een antwoord wat hij niet wilde horen. “Je zult nog heel even moeten wachten” zegt Bella.
Vince en Milan besluiten nog een potje te gaan schaken voordat zij gaan slapen. “Ooit wordt ik hier beter in dan jouw hoor” zegt Vince lachend tegen zijn zoon. “Nou pap, dat wordt flink oefenen dan” lacht Milan terug. Dan is het toch echt tijd voor de familie om te gaan slapen en verlaat ik ook het huis.

Delen met:
  •  
  •  
  •  
  •  

Een reactie plaatsen