Engel Legacy: Generatie 2 – Deel 20

Welkom terug!
In deel 19 konden we lezen hoe Sarah haar winkel opende, haar liefde aan Yasmine bekende en hoe Bella haar zoon hielp met zijn huiswerk. Toen kreeg ik een melding. In deze update zullen jullie zien wat die melding inhoudt. Veel lees plezier!


Ik kom bij Elena aan en zie haar erg sip achter aan computer zitten. “Wat is er aan de hand?” vraag ik aan Elena. “Ik ben de rekeningen vergeten te betalen, en we hebben nu niet genoeg geld. Dus het stroom is afgesloten. Elena wacht niet op mijn antwoord en staat op.

“Sorry Shadow dat je nu in het donker zit” zegt Elena. Shadow miauwt vrolijk terug. Ik zeg nog snel dat het wel goed komt want ik merkte dat Gideon al terug is van zijn werk.
“Zo jeetje, dat voel ik wel even. Oh hallo Lacuna. Ik ga naar binnen en snel even douchen” zegt Gideon. Voordat ik iets kan zeggen is Gideon al binnen en onder de douche. Zich wel verbazen dat er geen licht is maar zich er nog niet druk over maakte.
“Wat is dit nou weer?” vraagt Gideon als hij naar Elena gaat zitten en vervolgt “Zijn de stoppen door geslagen of is er een storing?” Elena weet niet goed hoe zij moet beginnen maar verteld het zelfde als zij tegen mij vertelde. Gideon wordt boos en Elena schreeuwt terug “Ik kan toch ook wel eens wat vergeten!”
Elena blijft boos maar Gideon wordt al wat rustiger. “Waarom zit je hier nou zo rustig naast me” raast Elena.
“Elena, nu moet je even goed luisteren. Iedereen kan inderdaad iets vergeten. Maar ben je het echt vergeten of durfde je het niet te zeggen omdat we niet genoeg geld hebben?” vraagt Gideon nu wat geïrriteerd. Elena antwoord eerlijk dat zij het niet durfde te vertellen maar wel een oplossing zou bedenken. Voordat Gideon iets kon zeggen was Elena weg.
‘Ik moet het oplossen’ denkt Elena. Zij is naar de bibliotheek gegaan en zoekt op internet naar opties om geld te verdienen.
Als Elena terug komt hoort ze dat Gideon boven aan het trainen is. “Hoe kun je nou trainen als er geen stroom is?” roept Elena. Gideon begint te lachen en zegt “Omdat mijn apparaat nog opgeladen was. Enne schatje, er ligt nog een brief. Het water wordt ook afgesloten!” Elena snapt niet dat Gideon zo rustig kan blijven en besluit te gaan schilderen.
‘Het schilderij is opzich gelukt’ denkt Elena. Gelukkig krijgt zij er best wat geld voor. Nu hebben ze eindelijk genoeg om de rekeningen te kunnen betalen.
Elena hoort Gideon aan de telefoon maar schenkt er geen aandacht aan. Dan komt Gideon naar beneden gelopen en zegt “Ze komen over een uurtje alles weer aansluiten”. “Hmm oké, dat is goed” antwoord Elena terug. Zij heeft echter alleen aandacht voor haar viool en voor Shadow. Die vrolijk mee miauwt op haar muziek.
Later die middag springen alle lampen aan en Elena rent snel naar haar computer en besluit een video te maken “Volgers, ik ben er weer hoor. We hadden even problemen maar dat zal niet meer gebeuren” vertelde Elena in haar video. De volgers reageren allemaal erg blij dat Elena er weer is en hopen dat zij vaker video’s wilt delen. Dat vind Elena een goed idee. ‘Misschien levert het wel geld op’ denkt Elena.
Om even alles te vergeten besluiten Elena en Gideon de karaokebar op te zoeken. Natuurlijk mag een duet niet ontbreken.
Ze zingen HUN liedje samen, wat zij ook gezongen hebben toen zij elkaar net leerde kennen.
Er zijn ook wat volgers van Elena en die vinden het maar wat gaaf om Elena zo live te kunnen zien. Maar ondanks dat hebben Elena en Gideon alleen maar oog voor elkaar.
“Het was super gaaf Gideon om weer met jou te mogen zingen” zegt Elena. Gideon schrikt een beetje als hij naar buiten kijkt en de fans ziet staan maar antwoord “Dat vond ik ook lieverd. Zullen we naar huis gaan?” Dat vond Elena een goed idee en snel vluchten ze naar huis toe.
Als ik bij Elena en Gideon aankom tref ik ze in de slaapkamer. En besluit ik mij rustig terug te trekken en ze alleen te laten.

Delen met:
  •  
  •  
  •  
  •  

Een reactie plaatsen