Engel Legacy: Generatie 2 – Deel 2

Welkom bij mijn tweede deel van de Engel Legacy. Lees snel verder hoe het nu met Elena gaat!


De volgende dag is er een liefdesfestival in de stad. Elena besluit deze te bezoeken en vraagt aan de goeroe liefdesadvies en krijgt het volgende als antwoord. “Je ware liefde is dichterbij dan je denkt” Elena kijkt om zich heen maar ziet toch echt geen leuke mannen en besluit naar huis te gaan.

Eenmaal thuis kleed Elena zich snel om zodat zij naar haar ouders toe kan. Dat probeert zij toch minimaal 1 keer per maand te doen. Elena heeft haar nieuwe outfit aangetrokken en zit met haar vader op de bank. “Hoe gaat het nu in je appartement?” vraagt Vince. “Heel goed papa, alleen de buurvrouw maakt nog best wel eens herrie” antwoord Elena en ze kletsen nog wat verder.
Voor het eten besluit Elena nog een spelletje te spelen. Al kan ze het niet echt winnen en hoort dan dat ze aan tafel kan voor het eten.
Dan is het alweer tijd om afscheid te nemen. “Tot snel weer lieverd” zegt Bella. En zo vertrekt Elena naar huis.
Elena besluit thuis nog naar een baan te zoeken. De hele avond is zij ermee bezig geweest met resultaat. Elena heeft een baan gevonden. Elena zal in de Sociale Media haar werk gaan doen.
Elena heeft een goeie werkweek erop zitten en heeft wat geld gespaard en kon haar appartement wat verbouwen. Er is nu een aparte slaapkamer gekomen en er is een gezellige zithoek.
“Ik ben heel blij met het resultaat. Erg bedankt Lacuna voor het verbouwen” zegt Elena.
Elena kijkt op haar Sociaal profiel en ziet dat zij op dit moment al 285 volgens heeft. ‘Daar ben ik al best tevreden over’ denkt Elena.
De volgende dag was er Geekcon. Elena besloot er eens te gaan kijken en kocht een t-shirt.
Er was een hackmarathon en Elena besloot mee te doen. ‘Dit is nog best moeilijk zeg, niet zo gek dat ik maar 20% hebt behaald en niet gewonnen heb’ dacht Elena bij zichzelf. En besloot richting huis te gaan.
De volgende dag wilde Elena thuis werken. Dat was geen probleem maar dan moest Elena wel een aantal grapjes uithalen bij mensen. Dus dat deed zij. “Hallo mevrouw” Elena steekt haar hand uit en de mevrouw deed het zelfde. Gelukkig kon ze wel lachen om de actie van Elena. En zei “dat moet je bij mijn vriendin ook doen”.
Zo gezegd zo gedaan natuurlijk. Ook de vriendin kon er gelukkig om lachen. Na een tijdje gepraat te hebben ging Elena de sportschool binnen.
“Het is zo fijn sporten hier” zegt Elena hardop. Dan krijgt Elena een sms van Yasmine en besluit te gaan douchen en vertrekt snel naar huis om zich om te kleden.
Er is een feest bij de Kliffen en het is een zeer geslaagd feest. De meiden dansen erop los.
Eenmaal thuis wilde Elena haar verhaal meteen delen met haar volgers. Daarna gaat Elena slapen.

Delen met:
  • 1
  •  
  •  
  •  

Een reactie plaatsen