Engel Legacy: Generatie 2 – Deel 19

Welkom terug!
In deel 18 konden jullie zien hoe Elena er na het shoppen uitziet. Wat Gideon van haar vind en hoe Shadow opgroeide. Ook ging Elena bij Sarah op bezoek. We gaan snel verder. Veel lees plezier!


Ik ben bij Sarah gebleven en de volgende dag vertrekt Sarah naar haar eigen winkel. “Hier staan we dan in Sarah’s Boetiek” verteld Sarah en opent zij de winkel.

Het loopt aardig voor een eerste dag en er zijn verschillende klanten. Sarah rekent netjes af met iedereen. Zelfs met de meest beruchte vampier van Simsland.
“Sorry mevrouw, dat het iets langer duurde. Dit is mijn eerste dag” zegt Sarah wat verlegen. Gelukkig vond de vrouw het niet erg om even te wachten.
Eenmaal thuis na een lange dag is Sarah nog met Yasmine aan het chatten. Ze besluiten de volgende dag met elkaar af te spreken.
Als ik aankom bij het huis zie ik Sarah en Yasmine wel erg romantisch zitten samen. En hoor ik de dames roepen dat ze wel willen gaan zwemmen.
Eenmaal bij het zwembad zitten de dames eerst gezellig te kletsen.
Maar dan maakt Sarah toch een move.
“Yasmine, ik vind je een prachtige vrouw en ik denk dat ik verliefd op je ben” zegt Sarah. “Ik vind jou ook erg leuk Sarah” antwoord Yasmine.
Even blijven de dames zo zitten maar besluiten dan toch het zwembad in te gaan. “Yasmine” zegt Sarah. Yasmine draait zich om en kijkt Sarah vragend aan.
‘Als ik het nu niet doe dan durf ik het nooit’ denkt Sarah. En snel geeft zij Yasmine een kus. Yasmine is verrast maar kust Sarah terug. De dames lachen verlegen en gaan richting het water.
Eenmaal in het water kletsen en flirten de dames er wat van af. Ik besluit ze dan ook alleen te laten.
Als ik aan kom zie ik dat Bella haar zoon aan het helpen is met zijn huiswerk. “Ja zo gaat het goed, voor je het weet heb je een goed cijfer en kan je alsnog je studie gaan doen” zegt Bella.
Die avond gaat de telefoon van Bella. “Wat! Echt! Wat leuk voor jullie!” roept Bella. Vince komt aangelopen en vraagt zich af waar het over gaat. Bella verteld dat Sarah net belde om te vertellen dat zij en Yasmine een stel zijn.
Om nog een beetje te ontspannen die avond besluit de familie film te gaan kijken. De meningen over de film waren een beetje verdeeld. “Jeetje wat zijn jullie mietjes zeg” lacht Vince naar Bella en Milan.
De volgende ochtend als Milan naar school is zitten Bella en Vince aan tafel iets te bespreken. Ik ben wel nieuwsgierig dus blijf even hangen. “Als Milan klaar is met school, wat al bijna is dan geven we een familie feest oké. Voor zijn verjaardag en het behalen van zijn diploma” zegt Bella. Vince is het er helemaal mee eens.

Dan krijg ik ineens een melding en moet ik Bella, Vince en Milan achter laten. Wat de melding was kunnen jullie lezen in de volgende update.


Delen met:
  •  
  •  
  •  
  •  

2 gedachten over “Engel Legacy: Generatie 2 – Deel 19

Een reactie plaatsen