Engel Legacy: Generatie 2 – Deel 18

Welkom terug!
In deel 17 konden jullie zien hoe Sarah ontvoerd werd, zij een plan bedacht voor de toekomst en bezoek kreeg. Bella is gaan shoppen met Elena. Dat Milan onzeker was over zijn school prestaties. Veel lees plezier met het nieuwe deel!


Gideon zit buiten te wachten als Elena het terrein op komt lopen. ‘Daar komt mijn mooie vrouw eindelijk’ denkt Gideon en staat snel op om naar haar toe te lopen.

“Wauw schat, wat zie je er onwijs mooi uit. En je haar! Dat is echt super gaaf” roept Gideon.
“Vind je dat echt?” vraagt Elena wat onzeker. “Ja echt schat, je bent altijd mooi maar dit staat je fantastisch” zegt Gideon. Samen lopen ze naar binnen toe en Elena gaat direct naar de slaapkamer toe.
“Je zult zien dat ik gelijk heb schat” roept Gideon haar nog achterna. “Oh wauw, ik zit er echt goed uit” zegt Elena hardop. Ik lach een beetje en Elena vervolgd “Ik weet wel wat ik gekocht heb natuurlijk maar nu ik het zo zie, ben ik echt heel erg blij”.
De volgende ochtend als Elena en Gideon aan het ontbijt zitten vraagt Gideon aan Elena “zeg schat, wat zat er nou in die andere tas die jij nog even snel verstopt had?” Elena nam net een hap van haar eten maar kon een lach niet onderdrukken.
“Dat is een cadeautje voor jou, en het ligt op bed voor je” zegt Elena. “Oh een cadeautje voor mij. Zal ik er dan ook nog beter uit gaan zien” zegt Gideon erg zelfverzekerd.
Als Gideon zich omgekleed heeft is hij erg blij. “Dit ziet er weer fantastisch uit” roept hij hard. Hij hoort Elena lachen ook roepen.
Als Gideon aankomt lopen ziet hij dat Shadow aan het opgroeien is. “Kijk Gideon, onze kleine Shadow wordt volwassen” roept Elena blij.
En daar is Shadow als volwassen kat. Nog steeds lekker fluffy.
Nu Shadow overal kan komen besluit hij als eerste naar boven te gaan. Maar daar staat Shadow oog in oog met een muis. En kat die bang is voor een muis…
Al is de muis net zo geschrokken als Shadow. Gelukkig voor de muis kan die vluchten omdat Shadow stokstijf blijft staan.
Ineens hoor ik een gegil. En daar zie ik Gideon half in de lucht hangen. Hij heeft een schok gekregen van de droger. Gelukkig liep het goed af.
Elena besloot haar zusje Sarah op te zoeken. “Hey Sarah, wat goed om je weer te zien. En nu kan ik eindelijk je huisje ook bewonderen” zegt Elena. De dames lopen naar binnen en Sarah geeft Elena een rondleiding.
Dan belanden de dames op de bank en bespreken heel veel dingen. Dus ik besluit ze even alleen te laten.
Terwijl ik rustig zit te wachten zie ik Elena ineens weg rennen. “Sorry Lacuna, ik moet de tram halen. Tot de volgende keer” roept Elena naar mij.

Delen met:
  •  
  •  
  •  
  •  

Een reactie plaatsen