Engel Legacy: Generatie 2 – Deel 17

Welkom terug!
In deel 16 konden jullie lezen hoe Elena en Gideon het nu vinden in hun nieuwe huis. En gaven zij ook nog een gezellig etentje. Vanaf dit deel zullen we ook weer de andere familie leden gaan volgen. En zal ik erbij zetten bij wie we op dat moment zijn. Veel lees plezier!


Als ik bij Sarah aan kom in de vroege ochtend had ik verwacht dat Sarah zou slapen. Echter stond zij buiten en werd Sarah ontvoerd! Gelukkig werd zij ook weer terug gebracht en vond ze het nog leuk ook. Heb Sarah meteen naar bed gestuurd.

De volgende ochtend zit Sarah aan haar ontbijt. “Lacuna, ik vond het heel spannend vannacht en ik weet nu zeker dat ik meer uit mijn leven wil gaan halen. Dus ik ga een kledingwinkel starten” verteld Sarah.
Later op de ochtend besluit Sarah om Yasmine uit te nodigen. De dames kletsen erg veel. “Wat woon je hier mooi” zegt Yasmine en vervolgd “Ik zou ook echt eens een plek voor mezelf moeten zoeken.” “Dank je wel, en waarom kom je niet hier wonen? Ik heb nog ruimte en alleen is ook maar alleen” antwoord Sarah.
Niet veel later staan er een aantal buren voor de deur. Sarah nodigt ze uit om binnen te komen. Wolfgang Munch besluit zich meteen bij de dames te voegen. Hij denkt volgens mij dat hij indrukt heeft gemaakt. Maar wij weten wel beter.

Daarna vertrekt iedereen en Yasmine laat weten aan Sarah om over haar voorstel na te denken.


“Lieverd, ik wil met Elena gaan shoppen. Vind je dat erg?” vraagt Bella aan Vince.
“Nee natuurlijk niet schat. Geniet ervan” antwoord Vince.
“Maar schat, beloof wel dat je met iets moois thuis komt goed” zegt Vince er nog snel achteraan. Bella glimlacht en pakt snel haar telefoon om Elena mee te vragen.
Bella treft Elena bij de plaatselijke koffietent in Windenburg. “Zo mam, vertel eens. Wat ben je van plan om te gaan doen?” vraagt Elena. “Nou ik wil naar de kapper en voor kleding shoppen” antwoord Bella terug. Nadat ze hun drinken hebben gehad en hebben opgedronken vertrekken de dames naar de winkels.
‘Volgens mij hoor ik daar mijn vrouw. Ik ben heel nieuwsgierig wat ze allemaal gekocht heeft’ denkt Vince en hij roept “Schat, ik ben in de tuin”. “Ik kom er zo aan, even omkleden” roept Bella terug.
“Hier ben ik dan. Wat vind je ervan?” vraagt Bella wat onzeker.
Vince loopt op Bella af en kust haar op haar wang. “Je bent prachtig zoals altijd” zegt Vince.
“Het was echt heel gezellig met Elena. We zijn beide heel goed geslaagd, je dochter wordt steeds mooier. Maar ik heb ook wat voor jou gekocht” verteld Bella. Vince ik heel nieuwsgierig en vertrekt meteen naar de slaapkamer toe om te zien wat Bella voor hem gekocht heeft.
“Mijn vrouw heeft wel smaak zeg. Wat een leuk setje heeft ze gekocht voor mij” zegt Vince tegen zichzelf in de spiegel.
“Kom schat, we gaan een selfie maken.” Zegt Vince. Zijn ze geen plaatje samen!
Terwijl Vince en Bella in de tuin bezig zijn met een selfie maken komt Milan thuis. Duidelijk niet in een goed humeur. “Oh Lacuna, ik weet echt niet wat ik ermee aan moet hoor. Mijn cijfers zijn niet goed en ik wil toch echt die studie gaan volgen” klaagt Milan. Dan loopt hij rustig naar binnen toe.
“Milan, ben jij dat?” vraagt Bella vanaf de bank. Milan loopt geërgerd richting zijn moeder. “Ja mam, ik ben het” antwoord Milan.
Milan neemt plaats op de andere bank en Bella gaat bij hem zitten. “Wat is er allemaal aan de hand? Je hebt geen goed humeur” vraagt Bella. Milan stort zijn verhaal op zijn moeder af. Gelukkig kan zij hem iets opvrolijken.
Na het gesprek met zijn moeder besluit Milan naar zijn kamer te gaan en in zijn dagboek te schrijven. Als hij zijn dagboek dicht klapt en om zich heen kijkt ziet hij iets op bed liggen. “Oh wauw, nieuwe kleding” roept hij al wat vrolijker. Milan kleed zich om en rent snel naar beneden.
Milan gaat op de bank zitten en roept “super bedankt voor deze leuke kleding. Dit past echt heel goed bij mij”. Bella begint te lachen en antwoord “Ik ben blij dat jij er blij mee bent” Vince komt er ook bij staan en zo te zien is hij erg tevreden met zijn gezin.
Milan besluit te gaan koken voor zijn ouders. Omdat ze hem altijd steunen waar nodig is. ‘Oh shit, daar gaat de lepel’ denkt Milan.
“Dit ruikt erg lekker Milan” zegt Bella. “Ik ga proeven” zegt Vince en neemt een grote hap. Milan kijkt erg tevreden en zijn lach wordt nog breder als zijn ouders zeggen dat de macaroni erg lekker is.

Bedankt weer voor het lezen, de volgende keer zullen we gaan zien hoe Elena eruit ziet na een dagje shoppen.


Delen met:
  •  
  •  
  •  
  •  

Een reactie plaatsen