Engel Legacy: Generatie 2 – Deel 16

Welkom terug!
In deel 15 konden jullie zien hoe Elena en Gideon gingen trouwen. En dat ze bij hun nieuwe huis waren aangekomen.


De volgende dag zit Elena achter haar pc en bekijkt haar e-mails. “Oh Lacuna, ik heb bericht dat de meubels van Gideon morgenochtend komen” verteld Elena. Daar zal Gideon vast blij mee zijn.

Elena is ook naar haar werk vertrokken. Shadow besluit bij de deur te gaan liggen om op zijn baasjes te wachten.
Maar dat duurt hem toch te lang dus gaat Shadow languit in zijn mandje liggen.
Als Gideon en Elena thuis zijn gekomen springen ze meteen in het bubbelbad. Gideon heeft plannen zo te zien.
Gideon legt zijn arm om Elena heen en zij begint te giechelen.
“Zo mevrouw Engel-Cross, hoe voelt u zich vandaag” fluistert Gideon speels.
Elena kijkt Gideon aan en hij ziet de kans om Elena te kussen.
Dan springt Gideon op de schoot van Elena en kust haar liefdevol.
Ik besluit ze dan even alleen te laten. Als ik later terug kom om te kijken hoe het met ze gaat komen er allemaal waterstralen omhoog. Volgens mij hebben Elena en Gideon het leuk gehad.
Elena loopt naar binnen om wat lekkers te gaan koken voor haar en Gideon. Beide zijn ze in een romantische bui. Ik besluit ze dus de rest van de dag met rust te laten.
De volgende dag als Gideon thuis komt van zijn werk roept Elena hem om boven te komen. Gideon is wat verbaasd maar gaat toch op de bank zitten.
“Elena, hoe heb je dit voor elkaar gekregen? Het stond allemaal in de opslag en zij deden erg moeilijk toen ik belde of ik de spullen kon krijgen” vraagt Gideon. “Nou Gideon, dat is gewoon omdat ik vrouw ben, en dan lukt het wel” lacht Elena. Samen praten ze nog even verder over de spullen en Gideon is heel blij dat Elena dit plekje voor hem gecreëerd heeft. Het waren tenslotte toch de spullen van zijn overleden ouders.
Die avond heeft Elena besloten om een gezellige barbecue te houden. Ook vanwege hun nieuwe huis. Het is best gezellig tot Milan zijn zus Sarah begint te ondervragen…. “Zeg Sarah, wordt het niet eens tijd dat je een leuke man aan de haak slaat” zegt Milan. Sarah wordt boos en antwoord “Wie zegt dat ik op mannen val?” en zij draait haar gezicht weg. Eerst valt iedereen stil maar dan spreekt Bella haar zoon toch aan op zijn gedrag.
“Sorry Sarah” zegt Milan na de preek van zijn moeder. Sarah kan gelukkig weer lachen en de gezelligheid keert terug. “Mag ik dan nog wel iets vertellen?” vraagt Milan. Natuurlijk stemt iedereen toe, toch wel nieuwsgierig. “Ik heb besloten om te gaan studeren in het buitenland” vertelt Milan. Eerst valt iedereen stil maar dan vraagt iedereen Milan het hemd van zijn lijf.
Terwijl iedereen nog in gesprek is over de studieplannen van Milan waren Elena en Yasmine even weggelopen. Zodra ze terug komen gaat Elena snel op de plek van Yasmine zitten en laat ze Yasmine plaatst nemen naast Sarah. Sarah merkt dat Yasmine wel erg lekker ruikt. ‘Hmm, lekker luchtje. En een mooie vrouw ook. Zal Yasmine op vrouwen vallen?’ vraagt Sarah zich af.
Elena ziet hoe Sarah naar haar beste vriendin kijkt. ‘Yasmine heeft inderdaad nog nooit een vriend gehad, zal zij dan ook op vrouwen vallen?’ vraagt Elena zich af. En ze bedenkt een plannetje.
Gideon vraagt aan Milan waar hij gaat studeren, want dat heeft Milan nog niet verteld. Een beetje twijfelachtig kijkt Milan naar zijn ouders en verteld “Ik ga naar America”. “WAT” schreeuwt Bella. Ook Vince is geschrokken. “Mam, ik heb een studiebeurs gekregen en die school zit nu eenmaal America, ik wil dit echt heel graag” verteld Milan.
Bella en Vince kijken gelukkig. Maar ze zijn toch beide geschrokken van het nieuws van Milan. Vince verbreekt als eerste de stilte “lieve Milan, ik hoop dat je gelukkig wordt met je studie. Maar beloof ons wel dat je contact houdt en ook langs komt als je vakantie hebt.” “Dat beloof ik zeker” antwoord Milan.
Het werd nog een hele gezellige avond nadat iedereen van al het nieuws bekomen was. Ook werd het erg laat en besloot ik Elena en Gideon lekker te laten genieten nog van hun avond.

Delen met:
  •  
  •  
  •  
  •  

Een reactie plaatsen