Engel Legacy: Generatie 2 – Deel 15

Welkom terug!
In deel 14 konden jullie lezen dat Elena was gaan sporten. Ook had zij een nieuw huis gevonden. Toen Elena en Gideon het huis bekeken hadden was Gideon een beetje boos geworden, omdat Elena te laat was gekomen. Maar dat is goed gekomen en nu gaan we snel verder met het volgende deel!


De dag van de bruiloft is aangebroken. Elena en Gideon zijn druk in gesprek. “Elena, waarom kijk je zo boos?” vraagt Bella. “Oh mam, ik ben gewoon een beetje nerveus” antwoord Elena terug. Dat kan Bella heel goed begrijpen en de gesprekken gaan verder.

Dan is het tijd om te gaan trouwen. “Oh Gideon, ik ben zo blij” zegt Elena met een kleine trilling in haar stem.
“Je ziet er prachtig uit lieverd” zegt Gideon. Elena legt dankbaar haar hand op de wang van Gideon. De gasten roepen dat het nu wel mag beginnen.
Elena en Gideon beginnen te lachen maar houden hun speeches en dan komen de ringen.
“Nu kom je nooit meer van me af” lacht Elena terwijl zij de ring bij Gideon om zijn vinger doet. Gideon lacht ook en schuift de ring bij Elena om haar vinger.
Dan natuurlijk de kus. Nu als man en vrouw.
“En lieverd, hoe staat mijn ring?” vraagt Elena flirterig terwijl zij geniet van hun bruidstaart. “Heel mooi lieverd” antwoord Gideon terug.
Dan is het tijd voor het heerlijke buffet. Bijna iedereen zit aan tafel. Alleen Sarah en Milan hadden nog geen trek.
“Mam, waarom sta je nou te eten? Kom er gezellig bij zitten” vraagt Elena aan haar moeder. Bella komt erbij zitten en iedereen geniet nu van het heerlijk eten.
Elena en Gideon zitten op bed. “Dit is onze laatste avond in dit huis” zegt Elena. “Dat klopt lieverd, maar vanaf morgen gaan wij een nieuw avontuur aan in ons nieuwe huis” antwoord Gideon terug.
De volgende morgen is het zover. Gideon tilt Elena over de drempel naar hun nieuwe huis.
Gideon zet Elena neer en ze pakken elkaars hand vast. “Kom dan gaan we naar binnen” zegt Elena en ze roept Shadow. Die komt snel aangerend want Shadow vind het maar wat spannend.
Dit is een klein stukje van het voorkant van het huis. Dit mooie huis voor Elena en Gideon is speciaal gebouwd door Jolanda van SIMSnippets!

Delen met:
  • 1
  •  
  •  
  •  

Een reactie plaatsen