Engel Legacy: Generatie 2 – Deel 14

Welkom terug!
In deel 13 konden jullie lezen dat Elena een brief heeft gekregen, met niet echt goed nieuws. Ook is Elena gaan stappen met haar beste vriendin. We gaan snel verder met het volgende deel!


De volgende ochtend besluit Elena iets speciaals voor Shadow te maken voor eten. “Even denken, wat zal ik er allemaal in doen” zegt Elena hardop.

“Kijk eens Shadow, speciaal voor jou gemaakt. Ik hoop dat je het lekker vind” zegt Elena. Shadow valt meteen aan, dus ik denk dat hij het wel lekker vind.
Gideon komt ook binnen en neemt Elena mee naar de studeerkamer. “Lieverd, we moeten toch even praten” zegt Gideon. Elena schrikt en Gideon begint te lachen en vervolgt “Nee lieverd niet druk maken, het gaat over ons huis. Ik denk dat jij maar eens contact met die makelaar moet gaan zoeken die je moeder ons heeft gegeven. Hoe sneller het geregeld is hoe beter.”
Elena besluit meteen aan de slag te gaan en bezoekt de website van de makelaar. ‘Mijn moeder heeft gelijkt, wat een mooie huizen heeft SIMSnippets zeg! Maar ze zijn wel prijzig. Misschien dat we kunnen huren?’ vraagt Elena zich af.
Er is een huis waar Elena meteen verliefd op geworden is en besluit meteen met het kantoor te bellen. Goed nieuws! Het huis is nog beschikbaar en kan ook gehuurd worden. Ze mogen heel snel komen kijken. Elena is super blij maar moet wachten met het te vertellen aan Gideon omdat hij aan het werk is.
Elena besluit daarom naar de sportschool te gaan. Nu de bruiloft er ook aan komt wilt Elena wel een beetje in vorm zijn.
Als ik kom spieken zie ik dat Elena de loopbang als berg gebruikt. “Lacuna, kijk niet zo. Ik val er echt niet vanaf hoor!” zegt Elena een beetje bitchy.
“Ja ook dit gaat goed komen Lacuna” zegt Elena. Ik zeg niks en hoop alleen maar dat Elena niks breekt.
“Ohjee, dit gaat niet helemaal goed volgens mij!” roept Elena. Ze besluit maar te stoppen met sporten.
Om even de sauna in te gaan. “Ohh heerlijk warm dit.”
Ik zie dat Elena bijna in slaap valt. Daarom roep ik haar en stuur ik haar naar huis toe.
Een paar dagen later zit Elena in haar studeerkamer. Shadow komt aan gevlogen bij het horen van zijn naam.
“Miauw” roept Shadow en steekt zijn potje op. Elena begint te lachen. “Ja Shadow, jij staat nu ook op Simstagram. Ik wil natuurlijk aan iedereen laten zien wat voor lieverd je bent” zegt zij. Dan belt Gideon op dat zij nu het huis kunnen gaan bezichtigen en weg is Elena.
“Oh Elena, waarom kwam je nou te laat. Nu hadden we maar weinig tijd om het huis te bekijken” roept Gideon voor de deur. Elena schrikt en wilt dit gesprek helemaal niet voor de deur met Gideon hebben maar antwoord toch “Ja hallo, jij belt en ik ben meteen gekomen. Kan ik er wat aan doen dat de metro niet door rijdt.”
“Vergeef je mij?” vraagt Elena en zet haar verlegen gezicht op. Daar kan Gideon nooit nee tegen zeggen. “Ja Elena, ik vergeef het je.”
Ze besluiten in de tuin verder te praten. “Gideon, ik vond het echt een heel mooi huis. En met onze salarissen kunnen we het makkelijk huren” zegt Elena. Gideon is het met haar eens en wilt naar binnen lopen om meteen alles te regelen.
Elena loopt achter Gideon aan en pakt hem vast. “Kom hier lieverd en geef me een knuffel. Je weet toch dat je nooit lang boos kan blijven” lacht Elena en geeft Gideon een dikke knuffel.

Delen met:
  •  
  •  
  •  
  •  

Een reactie plaatsen