Engel Legacy: Generatie 2 – Deel 13

Welkom terug!
In deel 12 konden jullie lezen over de verjaardag van Sarah en Milan. Ook is Elena ten huwelijk gevraagd door Gideon.


De volgende dag loopt Elena vrolijk naar de brievenbus toe. Er is post!

“Hmm dit ziet er niet goed uit. Een brief van de gemeente. Wat willen die nou weer” vraagt Elena zich af.
Helaas betreft de brief geen goed nieuws.
Als Elena naar binnen wilt lopen komen haar ouders aan. ‘Ohja, die had ik uitgenodigd om het goeie nieuws te vertellen’ denkt Elena bij zichzelf. Ze lopen naar binnen en Elena verteld dat zij verloofd is maar ook over de brief. “Oh wat super leuk dat je verloofd bent!” roept Vince. “Zeker heel leuk voor je lieverd, en met een nieuw huis komt het ook wel goed. Ik ken een goeie makelaar” antwoord Bella.
Na een tijdje met haar ouders te hebben gesproken zit Elena nog alleen met Bella. “Lieverd, het komt echt goed, maar je niet te druk. Ik wil je wel graag iets geven voor je bruiloft. Dat kom ik zo snel mogelijk brengen” zegt Bella. Elena is nieuwsgierig wat het is, maar dat wilt Bella nog niet los laten.
Als Bella en Vince vertrokken zijn besluit Elena iets lekkers voor zichzelf te koken.
Daarna belt Elena haar beste vriendin Yasmine op om te gaan stappen en natuurlijk het nieuws te vertellen.
De meiden ontmoeten elkaar bij de karaokebar. “Oh Elena, wat straal jij zeg!” lacht Yasmine en knuffelt Elena flink. “Jaaaa! Dat klopt. Yasmine ik ga trouwen!” roept Elena hard en ze knuffelen elkaar nog een keer. “Dat moeten we vieren” zegt Yasmine en trekt Elena mee naar binnen toe.
De meiden gaan aan de bar zitten en drinken een paar drankjes. Praten over de bruiloft maar natuurlijk ook over de brief die Elena gekregen heeft. “Weet je al waar je naar toe wilt?” vraagt Yasmine. “Ik zit te denken aan Brindleton Bay, het is erg mooi daar” antwoord Elena. “Das nog dichterbij mij, ik zeg doen!” lacht Yasmine en ze sleept Elena mee naar de karaokemachine.
Samen zingen ze de longen uit hun lijf, vals natuurlijk.
Maar de meiden genieten zichtbaar van elkaar. Na het laatste liedje nemen zij afscheid van elkaar en gaan ze beide naar huis toe.
In huize Engel is Gideon ondertussen van zijn werk thuis gekomen en speelt met Shadow. Als Elena ook komt kletsen zij nog wat en vertrekken dan naar hun bed. Het was een lange en vermoeiende dag.

Delen met:
  •  
  •  
  •  
  •  

Een reactie plaatsen