Engel Legacy: Generatie 2 – Deel 12

Welkom terug!
In deel 11 konden jullie zien hoe Elena en Gideon plannen maakte voor de toekomst, al hadden ze beide wel een ander idee erover. En kwam kat Shadow bij de familie wonen.


Een paar dagen later is het feest. De verjaardag van Sarah en Milan wordt gevierd en daar zijn Elena en Gideon natuurlijk graag bij.

“Dus ik zei van wat denk je nu zelf” zegt Bella. Elena is er met haar hoofd niet helemaal bij maar de rest moet wel lachen. Waar het nu precies over ging weet Elena dus niet en lacht maar gewoon mee.
Dan is het tijd om een wens te doen en de kaarsjes uit te blazen. ‘Ik weet wel wat ik wil wensen hoor, maar dat vertel ik mooi niet’ denkt Milan.
De hele familie doet uitbundig mee en zingen vals voor de jarigen.
Omdat er niet genoeg ruimte is heeft Vince snel 2 stoelen bij de tafel neer gezet zodat iedereen lekker van de taart kan genieten. Er wordt druk gesproken door iedereen. Ook Elena geniet nu volop.
Terwijl de dames in de tuin zijn zitten de mannen binnen te gamen. “Wanneer ga je het vragen?” vraagt Vince aan Gideon tussen het spel door. “Vanavond thuis” antwoord Gideon. Milan is nieuwsgierig maar vraagt niks.

Elena en Gideon nemen daarna afscheid van iedereen en gaan naar huis toe.

Dan is het tijd voor Sarah om ook te gaan. Zij heeft vandaag de sleutel gekregen van haar nieuwe huisje in Windenburg. “Mam, bedankt voor alles en we zien elkaar snel en veel. Ik woon toch lekker in de buurt” zegt Sarah en geeft haar moeder een knuffel. “Yes eindelijk meer ruimte in huis” roept Milan.
“Doe even lief voor je zus” zegt Bella. Sarah geeft haar vader een knuffel en zegt dat tegen Milan “Veel plezier met je ruimte maar je bent niet van me af hoor!” Milan lacht en knuffelt zijn zus. Dan is het tijd om echt afscheid te nemen.

Natuurlijk zal de rest van de familie nog steeds langs komen in mijn dagboek. Ze zullen nooit helemaal verdwijnen tot het tijd is natuurlijk.

Terug bij Gideon en Elena thuis. “Lieverd, ik hou heel veel van je en…” zegt Gideon. Elena zakt een beetje door haar knieën heen en is benieuwd waarom Gideon zo aanhankelijk is.
“Ik hou ook van jou lieverd, maar volgens mij wil je iets kwijt?” vraagt Elena.
“Ik? Ehh ja dat klopt Elena” antwoord Gideon wat onzeker.
Maar dan gaat Gideon op zijn knieën en haalt een ring tevoorschijn.
“Wil je mijn vrouw worden Elena?” vraagt Gideon.
“OMG Gideon, ik had veel verwacht maar dit niet. JA IK WIL!” schreeuwt Elena.
“Gefeliciteerd buurvrouw” horen ze iemand roepen. Niet zo gek na de schreeuw van Elena net. “Dank je wel” roepen ze beide in koor terug.
Gideon staat op en Elena roept nog “Oh Gideon, de ring is echt zo mooi.”
Dan kussen zij elkaar en kunnen ze hun geluk niet op.
Elena springt in de armen van Gideon. Hij schrikt daar een beetje van maar al snel lachen ze samen. “Ik moet iedereen bellen en shoppen en plannen en..” zegt Elena. “Rustig lieverd, dat komt vanaf morgen wel. Het is nu al laat” lacht Gideon. En dan vertrekken zij samen naar hun slaapkamer en laat ik ze voor nu maar weer even met rust.

Delen met:
  • 1
  •  
  •  
  •  

Een reactie plaatsen