Engel Legacy: Generatie 2 – Deel 11

Welkom terug!
In deel 10 konden jullie de verbouwing zien van het huis. En hoe Gideon de hand vroeg van Elena aan Vince. In dit deel kunnen jullie lezen hoe Gideon en Elena nadenken over de toekomt, maar dan wel beide met een ander idee. Veel lees plezier!


De volgende ochtend zitten Elena en Gideon samen aan het ontbijt en kletsen gezellig. Gideon heeft zo te zien een plannetje.

Elena is naar boven gegaan om zich om te kleden. Gideon is op bed gaat zitten en vraagt of Elena erbij komt zitten. Hij fluistert in haar oor “Je weet toch wel hoe sexy ik jouw vind toch?”
Elena kust Gideon. “Ja dat weet ik Gideon” zegt Elena dan verlegen. “Zonde dat jij je nou net omgekleed hebt” zegt Gideon.
Dan zie ik wat hij dus van plan was en besluit ik de kamer maar te verlaten.
Even later hoor ik zachtjes gepraat dus ga ik weer naar boven toe om bij Elena en Gideon te kijken. “Gideon, ik denk dat het tijd is voor een volgende stap” fluistert Elena. “Dat komt goed schatje” antwoord Gideon. Elena gaat rechtop zitten en zegt dat zij graag een kitten wilt. Gideon schiet in de lach omdat hij hele andere plannen had maar stemt toe.
Elena kleed zich snel aan en is door het dolle heen. “Gideon, ik ga naar de dierenkliniek aan de overkant om te vragen wat ik allemaal moet hebben” roept Elena onderaan de trap. Gideon antwoord dat hij haar straks wel weer ziet. ‘Ja ja lezers, even Simoleons uitgeven’ denkt Elena.
“Bedankt dat u mij wilt helpen meneer, ik wist niet waar ik precies naar toe moest” zegt Elena als zij met een medewerker in gesprek is geraakt.
“Geen probleem mevrouw. Ik ben blij dat wij u kunnen helpen. En mocht u in het vervolg nog spullen nodig hebben of een consult voor uw huisdier dan zien we graag terug” antwoorden de medewerker terug.
Elena komt thuis en heeft de spullen neer gezet. Gideon komt ook naar beneden om te kijken. Hij kust Elena en zegt “Het is prachtig schat, net als jij.” Elena kan alleen maar verlegen lachen en Gideon vertrekt naar zijn werk.
Die middag komt er een mevrouw van het adoptiebureau met 2 kittens. Zij stelt zich voor als Pascalle en laat Elena kennis maken met de 2 kittens.
“Oei, sorry poesje. Ik denk dat wij niet echt klikken samen” zegt Elena. Pascalle begint te lachen en zegt “Ja dat is een felle tante, ze moet bij je passen maar ik denk dat je gelijk hebt in dit geval.” Met de kater heeft Elena wel een klik dus ze besluit hem te houden.
“Dit is onze nieuwe aanwinst lezers. Hij heet Shadow en wie weet krijgt hij er nog een vriendje of vriendinnetje bij.”
Als Gideon thuis komt vind hij een briefje van Elena en maakt hij voorzichtig kennis met Shadow. Gideon is niet gewend aan katten.
Maar al snel zit het goed. Shadow vind Gideon erg lief en andersom ook.
“Lieve kleine Shadow, wees maar niet bang. Bij ons zul je niks te kort komen” zegt Gideon en hij knuffelt flink met Shadow.
Ehh Shadow, ik snap dat paars je kleur niet is maar het lijkt me toch lekkerder liggen dan de grond? Shadow negeert mij en slaapt lekker verder.
De volgende ochtend zit Elena op de bank te genieten hoe Shadow achter zijn eigen staart aan het rennen is. “He Lacuna, jij moet dit toch herkennen van je eigen katten?” vraagt Elena aan mij. Het enige wat ik kan doen is het beamen.
Elena besluit haar viool te pakken. Shadow komt nieuwsgierig kijken en vind het erg leuk. Shadow heeft als eigenschap Praatgraag en miauwt graag mee met het kattengejank van Elena. Niet te geloven!

Delen met:
  • 2
  •  
  •  
  •  

Een reactie plaatsen