Engel Legacy: Generatie 2 – Deel 10

Welkom terug!
In het vorige deel is Elena uiteten geweest samen met Gideon en haar familie. En zijn Elena en Gideon gaan samenwonen. In dit deel zal de verbouwing van het nieuwe huis te zien zijn. Veel lees plezier!


Gideon en Elena komen terug van hun weekendje weg. Elena heeft een camera gekocht en beiden hebben ze een nieuw outfit. Dat moet natuurlijk vast gelegd worden.

“Lieve Gideon, dit was echt een super romantisch weekend. Heel erg bedankt voor alles” zegt Elena en kust Gideon. “Dat vond ik ook lieverd. Laten we snel naar binnen gaan en ons nieuwe paleisje bekijken” zegt Gideon.
Binnen weten ze niet wat ze aantreffen. Het is boven verwachting mooi geworden. Elena weet niet waar ze kijken moet en roept steeds maar hoe mooi ze het vind. Gideon geniet volop van zijn vriendin en besluit nog even snel iets te gaan eten voordat ze gaan slapen.
Elena ziet haar viool en pakt deze vrolijk op. ‘Ik ben zo gelukkig met Gideon en ons huisje samen. Misschien dat we wel de volgende stap kunnen zetten?’ denkt Elena. En terwijl Elena lekker aan het jengelen is op haar viool heb ik nog snel de foto’s opgehangen.
Daarna maakt Elena een foto en die stuurt zij in de familie app met de tekst “Kijk eens hoe mooi”.
En Elena stuurt ook nog een selfie met de tekst “Ik ben op dit moment de gelukkigste vrouw op aarde”. Iedereen antwoord dat zij heel blij zijn voor Elena en snel langs komen om het huis eens te bekijken.
De volgende avond zitten Elena en Gideon samen in de eetkamer. “Lieverd, jij kan zo lekker koken. Toch wil ik morgen voor jou koken” zegt Gideon. “Dat is goed, maar doe dan wel iets simpels, ik heb morgen een lange thuiswerk dag achter de computer” antwoord Elena. Gideon knikt om te laten weten dat hij ermee in stemt.
De volgende dag heeft Gideon eerst andere plannen. “Waar wilde je mij over spreken Gideon? We zijn niet zomaar gaan sporten samen volgens mij” zegt Vince. “Dat klopt zeker. Ik ben onwijs gelukkig met Elena en ik wil je haar om haar hand vragen” antwoord Gideon. Vince kan zijn geluk niet op en antwoord “Maar natuurlijk mag je haar hand. Je bent een goede schoonzoon en ik ziet hoe gelukkig Elena is met jou!” De heren ronden het gesprek af omdat Gideon naar zijn werk moet maar hij is heel blij met het antwoord van Vince. ‘Nu nog een plan van aanpak verzinnen’ denkt Gideon en vertrekt naar zijn werk toe.
Elena is ondertussen aan het thuis werken. Ze deelt leuke grappen, blogs en afbeeldingen met haar volgers en krijgt er vele volgers bij. Ook had Elena een opdracht gekregen om thuis te mogen werken. Ze moest een live stream maken van een game. “Nou Lacuna, dat gaat aardig goed hoor! Super leuk hoe mijn volgers mee praten tijdens het streamen” antwoord Elena. Zo heeft Elena bijna 100.000 volgers.
Als Gideon thuis komt van zijn werk begint hij aan de beloofde maaltijd. ‘Hopelijk zal Elena niet merken dat dit pas de eerste keer is dat ik kook, die magnetronmaaltijden waren vroeger wel handig’ denkt Gideon bij zich zelf.
“Gideon, dit ruikt heerlijk. En ik ben gek op pasta dus dat komt goed uit” zegt Elena tevreden. Gideon is blij dat het eten in de smaak valt en wilt wel vaker gaan koken voor Elena.
Als Elena naar bed is besluit Gideon nog even te sporten boven. “Kom maar op! Ik lust je rauw” roept Gideon.
En hij mept er even flink op los. Daarna gaat Gideon ook slapen.

Delen met:
  • 1
  •  
  •  
  •  

Een reactie plaatsen