Engel Legacy: Generatie 2 – Deel 1


Welkom allemaal bij mijn tweede generatie van de Engel
Legacy.Vanaf nu zullen wij Elena Engel gaan volgen die jullie vast nog wel kennen van mijn eerste generatie van de Engel Legacy.
Het zal geen project meer worden maar gewoon een dagboek, zodat ik kan updaten wanneer ik wil en/of kan.
Veel lees plezier bij het eerste deel!


Als Elena in haar appartement is ingetrokken besluit zij meteen haar viool tevoorschijn te halen. Of de buren hier nou zou blij mee zullen zijn.

Als Elena in haar appartement is ingetrokken besluit zij meteen haar viool tevoorschijn te halen. Of de buren hier nou zou blij mee zullen zijn.
Die middag komt de beste vriendin van Elena langs. Zij en Yasmine kletsen heel wat af.
Maar dan ziet Yasmine ineens een muis. “Elena!” gilt Yasmine. “Weet je wel dat er een muis rond loopt?” Elena komt kijken maar ziet geen muis en denkt dat Yasmine iets ziet wat er niet is.
Maar als Elena ligt te slapen komt de muis toch echt weer langs gelopen. Krijgt Yasmine toch gelijk over de muis.
De volgende ochtend is Elena aan het genieten van de rust tot de buren hun muziek aanzetten. Elena gaat er woedend heen. “Wat een herrie zeg maakt de buurvrouw!” zegt Elena.
Ze bonkt keihard op de deur. De muziek gaat uit maar er komt niemand naar buiten toe. “Lekker asociaal van de buurvrouw” zegt Elena en loopt terug naar haar appartement.
In de middag besluit Elena maar te gaan sporten.
Vandaag is Bella ook naar de sportschool gekomen en kletsen ze samen gezellig tijdens het sporten.
Daarna slaat Elena nog even de woede uit haar lijf en zegt “Echt hoor lezers, die buurvrouw houdt echt geen rekening met andere!”
Als Elena thuis komt van het sporten merkt zij dat ze last van kakkerlakken heeft Elena probeert ze zelf weg te halen maar dit lukt niet, dus belt ze de huisbaas maar.
De huisbaas stuurde Elena weg zodat hij rustig zijn werk kon doen. Elena besloot een liedje te zingen. ‘Wie weet kan ik binnenkort eens mee doen aan een wedstrijd’ denkt Elena. Dan krijgt zij een telefoontje van de huisbaas dat hij klaar is, maar Elena is nog niet van plan om naar huis te gaan.
In plaats van naar huis gaan besluit Elena te gaan shoppen en bezoekt zij de wereld beroemde winkel van Kalista. Zij is er vandaag zelf niet en Seth ook niet dus wordt zij geholpen door een andere mevrouw. Na lang twijfelen loopt Elena met een leuke aankoop de winkel uit.
Na het shoppen besluit Elena naar het park te gaan. “Er is hier niemand dus kan ik even goed oefenen zonder dat iemand er last van heeft” zegt Elena tegen zichzelf.
Ook probeert zij de piano nog even uit, maar daar moet Elena nog flink voor oefenen.

Delen met:
  •  
  •  
  •  
  •  

Een reactie plaatsen