De Sims 4 - Informatie pagina

logo_ds4

Voor de fans van De Sims series was het dan op 4 september 2014 eindelijk zover. De Sims 4 kwam op deze dag dan eindelijk uit. Met De Sims 4 is er een hoop veranderd vergeleken met de voorgaande series. In het begin is het even wennen hoe alles werkt en om alles te ontdekken. Maar dit vinden wij zeker de moeite waard. EA heeft goed nagedacht hoe zij De Sims 4 aantrekkelijk konden maken voor meer mensen. Door het nieuwe bouwen is het makkelijker voor de “niet” bouwers toch een mooi huis neer te zetten. De nieuwe emoties zijn ook een groot plus punt. En natuurlijk dat je Sims nu meerdere dingen tegelijk kunnen doen. Daarnaast is je Sim niet meer gebonden aan 1 wereld waardoor je overal heen kunt om uit te gaan, te werken of te wonen. Ondanks de laadtijden gaat dit best vlot om je door de wereld te kunnen verplaatsen. Ook de galerij in het spel is erg handig, waardoor je niet eerst je spel hoeft af te sluiten om een huis, kamer of Sims familie aan je spel toe te voegen.


Lees hier alle reviews!


Origin tekst

Jij creëert. Jij bepaalt. Jij heerst.
Je kunt elke Sim creëren die je maar kunt bedenken. Plan hun leven, kies hun vrienden, maak vijanden, en kijk hoe hun hilarische verhalen zich ontvouwen. Toe maar, maak een Sim die in niets anders is geïnteresseerd dan het verbeteren van zijn tuiniervaardigheden. Met genoeg hard werken, wordt hij misschien wel de allergrootste freelance botanist. Of wil je misschien een hilarische lolbroek maken die verlangt op elk feest het middelpunt te zijn? Wordt ze misschien een crimineel meesterbrein? De keuze is aan jou. Je weet nooit precies hoe de persoonlijkheden in De Sims 4 zullen botsen. Help je Sims carrière te maken, nieuwe vaardigheden te leren, vrienden te maken en relaties te beginnen. Hoe heers jij?

Creëer Sims met veel persoonlijkheid.
Creëer en controleer een nieuwe generatie Sims! Je slimmere Sims hebben meer persoonlijkheid en nog meer ambitie en zijn daardoor meer herkenbaar. Ze kunnen multitasken en komen tot leven met nieuwe emoties en levendige animaties. Ze bieden je eindeloze mogelijkheden om verhalen te creëren die rijk, vermakelijk en vaak zeer grappig zijn.

Krachtige creatieve hulpmiddelen.
‘Creëer-een-Sim’ en ‘Bouwen’ zijn helemaal opnieuw opgebouwd en krachtiger, intuïtiever en leuker dan ooit. Jij hebt de vrijheid om je Sims met tastbare precisie in model te kneden. Bouw moeiteloos het huis van je dromen met het kamermodel van ‘Bouwen’. Doe inspiratie op met ‘Uitgelichte looks’ en ‘Ingerichte ruimtes’ en kies uit aanbevolen outfits en ontwerpen voor je Sims en hun huizen in De Sims 4.

Deel je creaties.
Met de gloednieuwe galerie kun je nieuwe content bekijken, delen en downloaden zonder ooit de game te hoeven verlaten. Laat je inspireren door al het materiaal dat door De Sims 4-community wordt gemaakt en voeg nieuwe belevingen toe aan je game. Aan De Sims 4 beleef je eindeloos plezier.


Officiële EA screens


Officiële Lancerings Trailer


Delen met:
  •  
  •  
  •  
  •