In De Sims 4 kan je samen met jouw Sim verschillende collecties verzamelen.
Op deze pagina vind je alle verzamelbare collecties die er vanuit de Game Packs te verzamelen zijn.

Het eerste uitbreidingspakket van de Sims 4, Aan het Werk, voegt verschillende voorwerpen toe aan bestaande collecties en je Sim kan beginnen met het verzamelen van een geheel nieuwe collectie namelijk de Geoden. Als je de collecties compleet wilt maken dan moet je naar de verborgen kavel Sixam reizen met je Sim want deze collecties zijn alleen daar te vinden.

​Geoden (6)

De Geoden is een nieuwe verzameling die je Sim alleen kan vinden op de verborgen kavel Sixam. Er zijn maar 6 Geoden en je Sim verzamelt de bol die op de structuur staat. Deze moet daarna gepolijst worden zodat je kan zien welke je verzamelt hebt. Eenmaal gepolijst kan je Sim de Geoden netjes in huis plaatsen. Leuk detail van deze verzameling is dat de gepolijste Geoden licht geven.

 NaamZeldzaamheidOmschrijving
CorbutGewoon‘Ouwe blauwe’ Xur Corbut wist de eeuwenoude stammen te verenigen. Hij luidde het moderne tijdperk der kalmte in, waarin de zoektocht naar het ultieme feest het hoogste goed was. De legende gaat dat Corbut kampioen was op het gebied van het organiseren van de meest legendarische feesten op Sixam. Iedereen op de planeet feestte vrolijk mee….. behalve een mopperkop: ‘Glumbut de Natte Tosti.’
GlumbutGewoonVolgens Glumbut was feesten zonde van de tijd. Hij vond het zonde om enorme hoeveelheden ingrediënten te gebruiken om Sprankelsap 2% sprankelender te maken. Niemand vond Glumbut echt aardig. Maar ze hebben wel mooi deze steen naar hem vernoemd. Dat is toch iets.
Myloms TonicGewoonBurbels Brouwsel was een paar eeuwen geleden een extreem populair drankje. Iedereen die ook maar wat te betekenen had, dronk het destijds. Tot alle Sims ineens hun haren verloren. Bijna de totale bevolking was kaal. De Sims deden er alles aan om hun kale knikkers te verhullen. Maar Mylom was dapper genoeg om vol trots rond te lopen met haar blinkende bolletje. Het duurde niet lang voordat andere Sims haar voorbeeld volgden, waardoor het een echte rage werd. Tot op de dag van vandaag staat haar naam symbool voor innerlijke schoonheid en kracht. Deze steen is daarom naar haar vernoemd.
Oog van het StormzwijnGewoonHet Oog van het Stormzwijn ziet eruit als het vreselijk rode oog van een eeuwenoud wezen dat nietsvermoedende mensen in dromenland terroriseerde. Het kroop in het geniep naar je toe, bleef uren wachten en keek dan direct je ziel in als je wakker werd. Het Stormzwijn stormde er dan vandoor, tevreden dat hij weer een arme sul had laten schrikken. Is het vreemd dat ze al heel lang geleden zijn uitgestorven?
SterrenvlokGewoonAls je jouw ogen samenknijpt en je hoofd scheef houdt, lijkt deze Geode wel een beetje op dat tussendoortje waar in de intergalactische media heel wat over te doen was, doordat Hertogin Hiattoïde er tijdens haar inhuldiging over struikelde.
ZarinneGewoonZarinne was een legendarische danser die op wist te klimmen in de competitieve danswereld van de kolonie Funkistan. Ze stond vooral bekend om het dragen van een felle oranje overall, die haar helder blauwe huidskleur goed complementeerde.

Tuinieren (3)

Er zijn 3 prachtige planten te verzamelen als je Sim naar de verborgen kavel Sixam gaat. Het gaat om de Tentakelboom, Verenplant en Bolstengel. Deze planten zijn te oogsten waardoor je ze kan meenemen naar huis en in je eigen tuin kunt planten. De vruchten zijn ook te eten. Deze buitenaardse planten staan prachtig tussen de gewone planten in je tuin. Vooral ‘s nachts komen deze planten tot hun recht omdat ze dan gaan gloeien.

 NaamZeldzaamheidOmschrijving
SlagtandbloemOngewoonDeze buitenaardse bloem heeft een fantastisch afweermechanisme. Het lijkt wel alsof ie je wil bijten.
GloeibolZeldzaamStaar oneindig lang in deze bol, als je durft. Verbluffend, nietwaar?
VeerfruitZeldzaamDit Veerfruit ligt niet echt lekker in de hand en het is al helemaal niet te doen om het in je zak te stoppen. Indrukwekkend!

Kristallen (2) + Metalen (2) + Elementen (1) + Fossielen (1)

Deze uitbreiding voegt een aantal nieuwe objecten toe aan de bestaande collecties van het basisspel van de Sims 4. De Versteende Zandworm in de collectie Fossielen is niet nodig om deze verzameling compleet te maken.

 NaamZeldzaamheidOmschrijving
ClandestienGewoonClandestien is een buitenaardse rode edelsteen die in niets op een aards materiaal lijkt.
NachtlampjeGewoonNiteliet is een fluorescerend groen kristal dat zo fel is dat het zeer doet aan je ogen.
BlutoniumGewoonHet element Blutonium wordt gevonden op Sixam. Net als een diepe oceaantrog is het van een angstaanjagende schoonheid.
ZonnebankGewoonSolarium is een prachtig oranje element dat ontstaat bij een door de zwaartekracht veroorzaakte ineenstorting van een ster.
XenopetriumOngewoonXenopetrium is een extreem vluchtig element. Het werd ontdekt toen een kind over een bron van het vreemde goedje struikelde, terwijl hij zijn ontsnapte Xenoflox probeerde te vangen. Het arme kind werd pardoes naar een maan in de buurt geslingerd. De ontdekking leidde tot een periode van snelle innovaties, zoals ruimtevluchten. De jongen werd na een paar omwentelingen weer gered en met zijn dierbare huisdier verenigd.

Sneeuwbollen (15)

Overal in de stad San Myshuno kun je op straat verhuisdozen vinden. Klik op deze verhuisdozen en je ziet de interactie ‘Naar sneeuwbollen zoeken’. Deze collectie is volledig compleet te maken met alleen in deze verhuisdozen zoeken maar kost wel tijd.

Je Sim kan via de verschillende Festivals ook Sneeuwbollen kopen bij de kraampjes die je daar ziet. In totaal kan je Sim via de Festivals 4 Sneeuwbollen kopen voor zijn/haar collectie:
GeekCon: Emily Sneeuwbol
Humor en Hippigheidfestival: Wolkenkrabber Sneeuwbol
Liefdesfestival: Newcrest Sneeuwbol
Specerijenfestival: Vrieskonijn Sneeuwbol

Daarnaast kun je op de Vlooienmarkt het geluk hebben dat je Sim daar via een handelaar zijn collectie compleet weet te maken. Deze handelaars hebben veelal de volledige verzameling Sneeuwbollen bij zich. Of je Sim ruilt met andere Sims zijn/haar dubbele exemplaren. Daarbij moet ik wel vermelden dat de uitkomst van ruilen zeer willekeurig is.

 NaamZeldzaamheidOmschrijving
Koninklijk Huis SneeuwbolGewoonHet Koninklijk Huis staat voor de charme van Windenburg: stijlvol, eenvoudig leven. Het leven in het buitenland kan aardig afwijken van het wonen in de stad. Geniet van dit kleine aandenken als het leven dat je zou wensen dat je had.
Newcrest SneeuwbolGewoonDe Newcrest Sneeuwbol bevat de iconische roze wilg die in deze buurt groeit. Sims uit de hele stad verzamelen zich onder de boom voor wat verkoelende schaduw of om wat foto’s te maken met deze suikerspinachtige vegetatie. Alleen zit deze opgesloten in een minibol.

De Newcrest Sneeuwbol is te bewonderen op het Liefdesfestival.
Skyline SneeuwbolGewoonDe Skyline Sneeuwbol beeldt de enorme gebouwen van de drukke stad uit. In deze grootte kan een omvang gerealiseerd worden die veel te groot in het echte leven zou zijn. Ga er helemaal in op en geniet van de schoonheid en pracht.
Spookhuis SneeuwbolGewoonHoewel het Spookhuis wat overeenkomsten kent met het Van de Kerkhof-huis in Willow Creek, is deze niet gebaseerd op hun huis. De Van de Kerkhofs zijn eigenlijk heel lief en hartstikke in leven. Nou ja, tot ze doodgaan. Dan zijn de overeenkomsten puur toeval.
Stadsbrug SneeuwbolGewoonHet oversteken van de brug om naar de stad te komen is nog nooit zo miniatuur geweest! In plaats van je tijd te verdoen in het trage, kwellende verkeer, droom je er alleen over als je in de koplampen staart en de brug oversteekt. En daarna sla je de kleine brug in duizenden kleine stukjes.
Willow Creek Vuurtoren SneeuwbolGewoonDe vuurtoren van Willow Creek was een baken voor schepen die goederen naar de kleine haven transporteerden. Hoewel de vuurtoren al 34 jaar niet is verlicht, is het licht vastgelegd in deze kleine, memorabele sneeuwbol.
Yuma Hoogten SneeuwbolGewoonEen prachtige weergave van de Yuma Hoogten in miniatuurvorm! Denk aan eenvoudigere tijden en maak nieuwe herinneringen als je met genegenheid naar deze bol uit je collectie kijkt.
Emily SneeuwbolOngewoonEmily waart al honderden jaren rond, zich schuilhoudend in de wateren van Windenburg. Ze komt elke 52 jaar boven om de bewoners van de stad te groeten, maar ze wordt doorgaans met angst, horror en afschuw bejegend. Dus duikt ze weer terug het water in om op een dag de moed op te bouwen om mensen onder ogen te komen die haar aanwezigheid op het land wél op prijs stellen.

De Emily Sneeuwbol is te bewonderen op GeekCon.
Magnolia Stoomboot SneeuwbolOngewoonDe Magnolia Stoomboot vaart over de rivier richting de Magnolia Promenade. De boot stopt regelmatig zodat Sims uit kunnen stappen om de vele winkeltjes te bezoeken en van de omgeving te genieten.
Stan Jackalope SneeuwbolOngewoonStan Jackalope beloofde te waken over Granite Falls. In het holst van de nacht hield Stan een oogje in het zeil om te zorgen dat beren uit de buurt bleven van kampeerders die van de natuur genoten. Met uitzondering van Sims in berenpakken. Aan die mafketels kan hij helaas niets doen.
Vrieskonijn SneeuwbolOngewoonVrieskonijnen staan erom bekend dat ze koud en snoezig zijn. Deze, gevangen in een bol, vormt daarop geen uitzondering. Het is per slot van rekening een sneeuwbol.

De Vrieskonijn Sneeuwbol is te bewonderen op het Specerijenfestival.
Wolkenkrabber SneeuwbolOngewoonDe Wolkenkrabber Sneeuwbol presenteert een van de iconische wolkenkrabbers die deze stad sieren. Gevangen in helder licht die de architectuur van het trotse monument van de Binnenstad op prachtige wijze verlicht.

De Wolkenkrabber Sneeuwbol is te bewonderen op het Humor en Hippigheidfestival.
Magere Hein Sneeuwbol (Limited Edition)ZeldzaamDe Limited Edition Magere Hein Sneeuwbol is bijzonder gewild. Hij is zo zeldzaam dat vele Sims er een moord voor zouden doen. Als je ooit het geluk hebt er eentje te vinden, profiteer dan van de beloningen van dit ongelooflijk unieke verzamelbare voorwerp!
Plumbob Sneeuwbol (Limited Edition)ZeldzaamDe Limited Edition Plumbob Sneeuwbol bevat een zeldzame plumbob, gemaakt uit het hart van de planeet. De groene plumbob beeldt op spirituele wijze de controle over je Simzijn uit; de vervulling van impulsen en doelen. Gevangen in een prachtige gouden sneeuwbol is dit uitzonderlijke stuk eentje om te bewaren voor elke echte verzamelaar.
Tijdperk van de Dinosaurus Sneeuwbol (Limited Edition)ZeldzaamDe Limited Edition ‘Tijdperk van de Dinosaurus’-Sneeuwbol is net zo zeldzaam als het vinden van een echt dinosaurusfossiel! Hier afgebeeld is een van deze prachtbeesten tijdens zijn laatste momenten op aarde. Als je deze bijzonder gewilde bol eenmaal in je handen hebt, laat ‘m dan nooit meer gaan!

Stadsposters (15)

Over het algemeen zijn de Stadsposters te vinden achterop de Elektriciteitskasten die overal in de stad verspreid staan. Klik op deze kasten en je krijgt de optie ‘Een poster pakken’. Het kan zijn dat je de interactie ‘Alle redelijk uitziende posters zijn al weg gesnaaid’ krijgt. Geef het spel dan even de tijd om opnieuw een poster op te hangen zodat je Sim weer verder kan met zijn/haar verzameling.

Je kunt ook gebruik maken van de verhuisdozen die je overal in de stad op straat ziet staan. De kans is niet zo heel groot maar soms vind je Sim toch een Stadsposter. Daarnaast kun je op de Vlooienmarkt het geluk hebben dat je Sim daar via een handelaar zijn collectie compleet weet te maken. Deze handelaars hebben veelal de volledige verzameling Stadsposters bij zich. Of je Sim ruilt met andere Sims zijn/haar dubbele exemplaren. Daarbij moet ik wel vermelden dat de uitkomst van ruilen zeer willekeurig is.

 NaamZeldzaamheidOmschrijving
‘Stadse Anarchie’ door AngstyGewoonHet gebruik van zwart en wit in deze poster trekt echt de aandacht. Maar de echte vraag is: is het een gezicht, een silhouet of een hardloper? Kunst. Je weet het nooit.
‘Sterrentuin Maagd’ door AngstyGewoonDeze poster, gebaseerd op het uitzicht op de nachtelijke hemel vanuit het Sterrentuin Observatorium, is volgens de verhalen na een onbeantwoorde liefde door Angsty ontworpen.
‘Zelfportret’ door AngstyGewoonEen van de meer algemene posters van de geheimzinnige plaatselijke kunstenaar Angsty. Hier daagt de anonieme schilder het publiek uit met een mogelijke hint naar hun echte identiteit.
Modedistrict ReizenGewoonEr wordt gezegd dat plaatselijke kunstenaar Angsty, overdag een commerciële posterontwerper en ’s nachts een iconoclastische rebel, deze reisposter heeft gemaakt tijdens zijn gewone werk.
Parfum L’esprit d’escalier GewoonDeze advertentie voor een parfum, een van plaatselijke kunstenaar Angsty’s meer commerciële werken, is opgebouwd rond de geur van een brekend hart als twee geliefden uit elkaar gaan. O, en ook rozen.
Rode Harten, Witte DiamantenGewoonDeze klassieke advertentie is een van guerrilla-kunstenaar Angsty’s meer commerciële werken.
Vrieskonijn ValtGewoonDeze bijzonder gewilde verzamelposter voor een indie-horrorfilm werd door de geheimzinnige plaatselijke kunstenaar Angsty gemaakt.
‘Binnenstad Buiten’ door AngstyOngewoonDeze bijzonder gewilde verzamelposter van de rebelse kunstenaar Angsty is een snoeiharde aanval op de elite-inwoners van de Binnenstad. Plus limonade!
‘Spannend Lama Land’ door AngstyOngewoonDeze grappige politieke poster voor Lamarechten is een klassiek voorbeeld van de ongewone stijl van plaatselijke kunstenaar Angsty.
Nachtlicht OverleveringOngewoonDeze boekreclame voor een pulproman tegen de achtergrond van het Humor en Hippigheidfestival is een van Angsty’s meer commerciële werken.
SlachtnachtOngewoonDe makers van deze low budget horrorfilm zijn erin geslaagd om plaatselijke kunstenaar Angsty te overtuigen een poster te maken voor het openingsfeestje van hun Kunstkwartier. Ongewoon en bijzonder gewild!
Willam doet AkoestischOngewoonSerieuze verzamelaars van Angsty’s werk geloven dat deze albumposter door de anonieme kunstenaar werd ontworpen als betaling voor achterstallige huur.
‘Aspiratie’ door AngstyZeldzaamDe anonieme kunstenaar Angsty maakte deze poster uit protest tegen de geplande sluiting van het Sterrentuin Observatorium. Na deze openbare kreet werd de sluiting geannuleerd.
‘Elke pannenkoek vertelt een leugen’ door AngstyZeldzaamDit werk, gemaakt door de anonieme guerrilla-kunstenaar Angsty, is beroemd vanwege het gebruik van echte siroop in de printinkt, waardoor er nogal wat wespen op af komen…
‘Halszaak?’ door AngstyZeldzaamHet intrigerende inktwerk op deze poster werd volgens de overleving pas na de datum van het geadverteerde protest geleverd. Guerrilla-kunstenaar Angsty hing er desondanks toch honderden van in de stad op, tot grote vreugde van de verzamelaars.

Aanvulling Vissen (2)

De verzameling vissen van het basisspel heeft 2 nieuwe toevoegingen gekregen, de tonijn en de kogelvis. De tonijn is overal snel gevangen maar voor de kogelvis kun je het beste naar het Woestijnbloem Park in Oasis Springs gaan. Helemaal achterin is een kleine vijver waar je waarschijnlijk redelijk snel deze zeldzame vis kunt vangen. Mijn Sim had niveau 10 in de vaardigheid vissen.

 NaamZeldzaamheidOmschrijving
TonijnGewoonTonijn komt over het algemeen veel voor en ze zijn nogal groot. Geniet ervan met een flinke portie sashimi, of als een grote decoratie op een klein plankje.
KogelvisZeldzaamOpgehangen Kogelvis die, wanneer in leven, heel wat spreekwoordelijke kogeltjes afschiet. O, maar als je ‘m eet kan dat dodelijke gevolgen hebben.

Veren (12)

De verencollectie is alleen door katten te verzamelen en alleen in de wereld Brindleton Bay. Ga met je Sim en kat op zoek naar een groepje meeuwen die je overal in deze wereld kunt vinden. Klik op de groep meeuwen en je ziet 3 opties; Opdragen om op vogels te jagen…, Zwerm bangmaken en Zwerm opjagen. Als je de optie Opdragen om op vogels te jagen selecteert krijg je een popup venster met daarin de verschillende huisdieren die je huishouden heeft. Klik op de kat (of 1 van je katten) in je huishouden en met een beetje geluk zal deze de meeuwen verjagen en naar je Sim terugkomen met een bergje veren in de bek. Plaats dit in de inventaris van je Sim en het kan zomaar zijn dat je meerdere verschillende veren hebt kunnen toevoegen aan je collectie.

Tips:
– Deze veren kun je aan de muur hangen waardoor ze veranderen in prachtige, decoratieve schilderijtjes.
​- Verder kun je met een complete collectie veren een uniek standbeeld (De Som Aller Vogels) ontgrendelen door in de inventaris van je Sim op een veer te klikken en de optie ‘Samenvoegen tot beeld van vogel’ te selecteren.

 NaamZeldzaamheidOmschrijving
DuivenveerGewoonDe duif komt overal ter wereld voor. Ze worden vaak de ratten onder de vogels genoemd, maar dit is onterecht. Het zijn vergeleken met veel niet-vliegende beesten, best majestueuze diertjes.
EendenveerGewoonDe goddelijke eend lijkt op geen enkele andere vogel. Er is geen vogel die een ongelooflijk lage intelligentie combineert met zulke fraaie veren. Het is goed dat ze zich als konijnen voortplanten.
KraaienveerGewoonDit is de zwarte veer van de slinkse kraai. Deze fraaie vogels worden vaak uit huizen verjaagd omdat men denkt dat het dieven zijn. Maar dat zien ze verkeerd, kraaien nemen alleen wat ze nodig hebben, nooit meer.
MeeuwenveerGewoonDeze ietwat elegante vogel leeft aan de kust, maar wordt soms ook meer landinwaarts aangetroffen. Wat ze onder andere doen is: vechten om afval, voedsel stelen en havenarbeiders het leven zuur maken.
VinkenveerGewoonVinken zijn met hun gevarieerde kleuren en patronen zeer mooie vogeltjes. Ze worden vaak gehouden als huisdier, ondanks het feit dat vinken helemaal niets met de mens op hebben. Het zijn trouwens zenuwlijers.
Blauwe gaaiveerOngewoonDe blauwe gaai is bekend vanwege zijn prachtige hemelsblauwe veren. Minder bekend is dat het een intelligente en echte gezinsvogel is. Al zou je het misschien niet denken, deze vogel is niet echt een fan van sociale media.
FazantenveerOngewoonDeze vogel is een favoriet bij jagers. De mannetjesfazant heeft een schitterend verenkleed. Verzamelaars kunnen van de veren genieten en ondertussen nadenken wat ze bij de vogel zullen eten tijdens het diner.
KardinalenveerOngewoonDe kleurrijke kardinaal is dol op zaden en toont graag zijn indrukwekkende verenkleed. Het zijn uitstekende buren. Geen relatie met de religieuze naamgenoot.
ReigerveerOngewoonReigers zijn propere dieren, die zichzelf constant verzorgen. Ze staan bekend om de snelheid waarmee ze jagen en hun oneindige geduld. Ze rijgen de aanbidders aan hun vingers.
Gestipte Sixam-veerZeldzaamDit is beslist een zeldzame vondst. Deskundigen dachten dat deze uil uitgestorven was. Door zijn buitenaardse veren waren wetenschappers ervan overtuigd dat deze uil als verstekeling van een expeditie naar een nabije planeet mee terug was gekomen. Dit is een indrukwekkend pronkstuk in elke verenverzameling.
PapegaaiduikerveerZeldzaamPapegaaiduikers leven doorgaans in koude streken, dus je ziet ze maar zelden in deze contreien. Is deze de weg naar de broedkolonie kwijtgeraakt? Of gevlucht uit IJsland?
PapegaaienveerZeldzaamPapegaaien zijn van een zeer divers pluimage. In deze streken zijn ze zeldzaam. Hun veren worden vaak meer gewaardeerd dan de vogel zelf. Ze hebben niet de neiging om te bijten en je tegen te spreken.

Kattenkruid (4)

Je Sim kan via de computer een Kattenkruidpakket te kopen. Ga naar bestellen en selecteer de optie ‘Zaadjes kopen’. Het Kattenkruidpakket bevat verschillende Kattenkruidbloemen om te planten of om aan je kat te geven. Deze planten zijn ook in Brindleton Bay te vinden maar worden niet toegevoegd aan de tuinieren verzameling.

​​Je kat een kruid geven veranderd het humeur en gedrag van je kat voor 4 simsuren. Je Sim kan dit kruid geven door op een kat te klikken en de optie ‘Kattenkruidlekkernij geven’ te selecteren. Dit kan alleen als je Kattenkruid in de inventaris van je Sim hebt zitten.

 NaamOmschrijving
SnuitkruidMaakt je kat speelser dan normaal.
KattenkruidGeeft de energie van katten een boost en maakt ze hyperactief.
SlaapkruidKalmeert katten om ze sneller te laten slapen.
WoestkruidZal je katten tot het uiterste drijven!

Aanvulling tuinieren (10)

Het uitbreidingspakket De Sims 4 Jaargetijden voegt een aanvulling aan de collectie tuinieren toe. Je Sim kan aan de slag met 10 nieuwe planten waaronder een geldboompje. Altijd fijn voor de Sim die op te grote voet leeft. Natuurlijk zijn deze planten te vinden in de werelden maar mocht dit niet lukken kun je altijd uitwijken naar de debug-catalogus. Gebruik hiervoor de cheat bb.showhiddenobjects en tik debug in het zoekvenster van de koop/bouwmodus. De meeste planten en bloemen zijn erg handig om te verzamelen als je Sim met de vaardigheid bloemschikken bezig is. Bloemstukken worden een stuk goedkoper om te maken als je Sim zelf zijn/haar planten en bloemen in de inventaris verzameld.

 NaamZeldzaamheidOmschrijving
Groene ErwtGewoonDe groene groente die alle Sims leren eten als ze klein zijn.
HulstGewoonEen takje hulst zorgt overal voor een knusse wintersfeer.
PaprikaGewoonPerfect rijp met een scherpe smaak die op zichzelf kan worden gegeten voor een beetje pit.
BegoniaOngewoonBegoniabloemen kunnen een teken van waarschuwing zijn, maar ze vallen wel op in de tuin.
DahliaOngewoonDahlia’s hebben hun eigen unieke look en laten dat op prachtige wijze zien.
Groene boonOngewoonDe perfecte groente om altijd en overal te eten, warm of koud.
KerstroosOngewoonHoewel de kerstroos niet echt een roos is, is de stervormige bloem prachtig om naar te kijken.
KrokusOngewoonKrokusbloemen zijn een lust voor het oog als ze in bloei staan.
SneeuwklokjeOngewoonSneeuwklokjes zien eruit als plukjes sneeuw die in de lucht zijn blijven hangen.
GeldfruitZeldzaamDeze ‘vrucht’ is niet om te eten, maar biedt vreugde aan elke Sim die hem in de tuin plant.

Delen met:
  •  
  •  
  •  
  •