In De Sims 4 zitten verborgen kavels. Deze zijn alleen te vinden als je weet waar de ingang zich bevind.
Via deze gids kunnen jullie lezen hoe je bij deze verborgen kavels kan komen van de Game Packs en wat je er allemaal kunt vinden.

In de natuur – Het diepe woud

Met de Game Pack In de natuur is ook een verborgen kavel mee gekomen genaamd het diepe woud. In het diepe woud kun je de kluizenaar vinden. Ga met jouw Sim op vakantie naar Granite Falls en reis dan naar Granite Falls bossen.

In dit bos kan jouw Sim erg makkelijk verdwalen. Om de ingang te vinden is het verstandig om zodra jouw Sim aankomt in de bossen het spel meteen op pauze te zetten. Draai je camera zo dat jouw Sim rechts in beeld komt te staan. Als je dan rechtdoor kijkt zie je een donkere plek. Daar zie je de bramenstruik die jouw Sim zal moeten gaan verkennen om bij het diepe woud te komen en het kluizenaarshuis te kunnen ontdekken.

Als jouw Sim de bramenstruik gaat verkennen krijgt jouw Sim een aantal vragen. Door deze goed te beantwoorden krijgt jouw Sim toegang tot het diepe woud. Het kan voorkomen dat er 2 verschillende keuze mogelijkheden zijn en dat je per Sim een andere te zien krijgt. Tip: elke keer als jouw Sim naar de verborgen kavel wilt toe reizen zou jouw Sim de bramenstruik moeten gaan ontdekken. Dit zijn de juiste antwoorden:

  • Stapje vooruit
  • Doorlopen / Door web gaan
  • Doorzetten / Het voorwerp negeren
  • Naar Sim toe reizen

Het diepe woud is een hele mooie verborgen kavel waar ook weer genoeg te verzamelen is voor jouw Sim. Je hoort verschillende dieren en het water van de waterval. De bos geluiden klinken zo echt dat je het gevoel hebt dat je echt in een bos bent. Het huis van de kluizenaar staat midden op de kavel. De kluizenaar die hier woont kan een man of vrouw zijn. Dat is per spel verschillend.

Het is slim om bevriend te raken met de kluizenaar. De kluizenaar heeft een recept voor de vaardigheid plantheelkunde. Dit recept heet Schimmelkunstmest en kan alleen geleerd worden door goed bevriend te raken met de kluizenaar. Houdt jouw Sim van verzamelen? Dan is het zeker een aanrader om hier naar toe te gaan. Er zijn hier verschillende zeldzame insecten en planten te vinden. Ook vind je alleen hier de zeldzame Poemavis.

Om terug te keren naar Granite Falls bossen kun je de bramenstruik gebruiken die in het diepe woud aanwezig is. Als je in de bossen bent en je dan terug naar de accommodatie van jouw Sim, klik dan op het huisje bij jouw Sim. Mocht je direct vanaf de verborgen kavel terug willen naar de accommodatie klik dan meteen op het huisje bij jouw Sim om deze naar de accommodatie te sturen.

Delen met:
  •  
  •  
  •  
  •