Op deze pagina vind je een overzicht van alle vaardigheden die met de Accessoires Pakketten mee gekomen zijn voor De Sims 4.

Sommige zullen bowlen een vaardigheidsspel van niets vinden, maar dan zouden ze er alleen technisch gezien gelijk hebben. Hoewel er maar vijf niveaus zijn, zullen Sims die er alles aan doen om hun vaardigheid op te krikken er ongelofelijk cool uitzien. Ze verdienen extra bowlingballen en zouden op een dag zomaar eens een Perfecte Lama van tien strikes kunnen gooien.

Bowlingvaardigheid verbeter je via… tja… bowlen. Dus ga ervoor!

NiveauInformatie
1​Bowlen! Een vaardigheidsspel voor zowel kinderen als volwassenen. Het lezen van een boek zal je hier niet helpen. Je zult moeten spelen, spelen en nog eens spelen als je de beste wilt zijn.

Naarmate (Naam Sim) zijn/haar vaardigheid verbetert, verbetert hij/zij ook zijn/haar vorm en score. Hij/zij ontgrendelt naar verloop van tijd ook nieuwe bowlingbalkleuren die uit het bowlingbalrek kunnen worden geselecteerd.

Jaag je droom van een Perfecte Lama-game van alleen strikes na… Met een goed ontwikkelde vaardigheid en een beetje mazzel moet het (Naam Sim) lukken!
2(Naam Sim) kan nu de Rode Gewervelde Bal uit het ballenrek selecteren.

O, en zijn/haar ballen komen ook wat minder vaak in de goot terecht... en dat is mooi meegenomen.
3(Naam Sim) kan nu de Gouden Glitterbal selecteren.

Hij/zij zal minder vaak stuntelen bij het loslaten van de bal; altijd belangrijk als je indruk wilt maken op de plaatselijke bowlingbaan.
4(Naam Sim) kan nu de Gemarmerde Blauwe Bal selecteren.

Hij/zij raakt echt in vorm en zal minder blunderen. (Naam Sim) zal daarnaast ook meer strikes beginnen te gooien... Zal het hem/haar lukken om zijn/haar eerste turkey te gooien?
5(Naam Sim) is een echte Kegelkoning(in) met een perfecte bowlingvorm en –vaardigheid! Hij/zij kan nu de Doorzichtige Schedelbal selecteren.

Volwassenen kunnen een bowlinghandschoen dragen tijdens het spelen en spelers van alle leeftijden zullen vaker een strike gooien. Hoog tijd om te zorgen dat (Naam Sim) een Perfecte Lama van tien strikes gooit!
Delen met:
  •  
  •  
  •  
  •