Community blog: Speel om een verschil te maken in het De Sims 4 Ecologisch leven expansion pack!

Welkom bij Evergreen Harbor, de duurzame stad van je dromen! Sluit je aan bij een community van collega-coöperatieve makers en duurzaamheidsactivisten in het De Sims™ 4 Ecologisch leven Expansion Pack*, vanaf 5 juni 2020 te spelen op de pc, Mac, Xbox One en Playstation® 4! Hoe ga jij spelen om een verschil te maken?

Verander de wereld

In Evergreen Harbor is elke actie en elke beslissing die je maakt van invloed op de status van de wereld om je heen. Hoe schoner Evergreen Harbor wordt, hoe meer de natuur zal opbloeien. Jij bepaalt of de lucht troebel of helder genoeg is om het noorderlicht te zien. Laat het vuil zich gewoon opstapelen in de straten van je buurt of maak het schoon om weelderige groene wandelpaden in de stad te creëren. Het is allemaal aan jou!

Upgrade je huis

Nieuwe updates in Bouwen/Kopen moedigen ook een milieubewuste manier van leven aan. Voor de allereerste keer kun je je rekeningen compenseren met windturbines, zonnepanelen en dauwopvangers. Verminder je ecologische voetafdruk en investeer in een levend dak voor wat kleurige natuurpracht. Binnen kun je kiezen uit prachtige nieuwe meubels (duurzaam gemaakt uiteraard) of de rommel van iemand anders veranderen in de mooiste voorwerpen!

Maak het of breek het

Over het terugwinnen en hergebruiken van dingen gesproken, waarom begin je niet aan een nieuwe carrière als vervaardiger? Als je door de stad loopt, hou je ogen dan open voor items en materialen die je voor je volgende project kunt gebruiken. Dappere Sims zouden een duik kunnen nemen in vuilniscontainers om grondstoffen als verf, stukjes en beetjes en ingrediënten te vinden. Zolang ze de geur niet erg vinden 🙂 Kies de freelance carrière van vervaardiger om kaarsen, bruissapjes, geupcyclede voorwerpen en meer voor je mail- en internetbestellingen te maken! Of probeer je buren aan te moedigen om te stemmen voor een gemeenschappelijke ruimte, waar ze gezellig samen kunt knutselen.

Gebruik je stem

Ongebruikte gezamenlijke ruimtes zullen letterlijk als stortplaats verloren gaan. Trommel je buren op om te beslissen hoe je ze moet gebruiken. Om die makerruimte te krijgen, heb je ondersteuning nodig. Had je liever een gedeelde plantenruimte met verticale tuinen willen hebben? Stem erop! Elke week kun je samen met je gemeenschap op een nieuw buurtactieplan stemmen. Transformeer de gedeelde kavel, promoot de uitvoerende kunsten, stel een wekelijkse workout voor, eis een upcycling-initiatief of verken de vele andere opties op het bord. Maar onthoud dat je met een papieren zak op je hoofd kunt eindigen als de boel mis gaat…

Wat je ook doet in Evergreen Harbor, weet dat jij de wereld verandert.

Pre-order het De Sims 4 Ecologisch Leven Expansion Pack vandaag nog voor Mac, pc en Xbox One!

Via EA.com

Delen met:
  •  
  •  
  •  
  •  

Een reactie plaatsen