Community Blog: Laat ons je plaatselijke trots zien! Week 4 van de SPCAI uitdaging

Het is ons gelukt! We hebben het tot de laatste week gered en ons team is zo enthousiast dat we $20.000 in totaal aan SPCAI zullen doneren als resultaat van dit programma. Dankzij jullie ondersteuning konden we meer bekendheid genereren over deze geweldige organisatie en hun missie om liefdevolle huizen te vinden voor hulpbehoevende dieren. 

Om dit geweldige moment te vieren, gaat de uitdaging van deze week over het tentoonstellen van wat plaatselijke trots! Met behulp van Creëer-een-huisdier kies je een dier dat als schilderdoek voor jouw geweldige creatieve vaardigheden fungeert. Zodra je het dier hebt dat je wilt, is het tijd om de hulpmiddelen tevoorschijn te halen en de vacht te beschilderen met iets dat je aan het hart gaat. De kleuren van je school bijvoorbeeld, of de kleuren van je land of zelfs de kleuren van je favoriete sportteam. De mogelijkheden zijn gewoon eindeloos!

Klaar? Voeg de creatie dan met vermelding van ‘Represent’ toe aan de galerie of deel het met een bredere community op social media met #Sims4Paws #Represent. Om je wat inspiratie te geven, hebben we hier wat dieren verzameld die door SimGuruDrake zijn gemaakt:

Land: Deze snoezige hond is energiek, vriendelijk en loyaal, en heeft de sterren en strepen geïnspireerd op het land waar Maxis zich bevindt. 

School: Deze schattige kat is aanhankelijk, slim en een vrijbuiter, en heeft bordeauxrode en gouden kleuren geïnspireerd op SimGuruDrake’s middelbare school.

Sport: Deze lieve hond is actief, speels en vocaal, en heeft de bruine, oranje en zwarte kleuren geïnspireerd op het plaatselijke sportteam.

We kunnen niet wachten om te zien wat jullie allemaal gaan maken en danken jullie uit de grond van ons hart voor jullie deelname aan dit initiatief. 

Heb je het De Sims 4 Honden en Katten Expansion Pack niet? Geen probleem! Je kunt nog steeds deelnemen door je favoriete dieren van de community leuk te vinden en te delen. 


Via EA.com


Delen met:
  •  
  •  
  •  
  •  

Een reactie plaatsen