Community blog: Feestje! De Sims vieren hun 20e verjaardag!

We hebben vandaag veel te behandelen, Simmers, dus pak een Zilte Lama, spring in je nieuwe 20e verjaardag bubbelbad* en hef je glas voor een toost!

Twintig jaar geleden hadden we nooit kunnen voorstellen wat De Sims™ allemaal teweeg zou brengen. Maar daar hebben jullie aan bijgedragen. We zijn nog steeds hier en sterker dan ooit, vanwege julie, de community. Jullie passie voor dit spel zorgt ervoor dat we elke dag blijven creëren, net zoals we dat de afgelopen twee decennia hebben gedaan. We zijn dankbaar voor alles wat jullie doen. Van jullie hulp bij het creëren van een nieuw Accessoirespakket tot het uitdragen van jullie liefde voor De Sims met merchandize. Bekijk onze nieuwe limited edition-verjaardagscollectie van Threadless.

Denk hier eens over na: gedurende twintig jaar hebben Simmers zoals jij het perfecte huis ontworpen, unieke Sims gemaakt en met het leven gespeeld. We zijn elke dag verrast en blij met de dingen die jullie delen, van de prachtige bouwwerken tot gladiatorwedstrijden die testen wat jouw Sims kunnen (of niet kunnen) overleven. Jullie creativiteit inspireert ons en vlijt ons, en het vieren van de verjaardag van De Sims komt eigenlijk neer op het vieren van jullie.

Dus, hoe gaan we dit aanpakken? Zet je schrap voor een daverend feest! Om te beginnen hebben we een kleine update die vandaag live gaat met een speciaal gratis voorwerp voor iedereen. Hint: Sims kunnen dit voorwerp gebruiken terwijl ze een praatje maken, skinny dippen of O jaa! doen. Je hoeft je alleen maar aan te melden om te profiteren van het gratis bubbelbad op elk platform. Je vindt het in de bouwcatalogus onder Buitenactiviteiten. Zak daarna lekker weg in de bubbels, relax en geniet van je favoriete herinneringen aan De Sims als wij terug in de tijd duiken. We hebben ons aardig ontwikkeld, al zeggen we dat zelf. 

Vanaf het begin draait De Sims om spelen met het leven en het creëren en ontwerpen van een wereld waar alles mogelijk is. Zelfs toen drukte De Sims al veel nadruk op inclusie en de vrijheid om te spelen zoals je wilt met de mogelijkheid om elke Sim te versieren, een carrière te kiezen of gewoon al je tijd door te brengen in Bouwen/Kopen. Het is echter een stuk veranderd in de afgelopen twintig jaar, omdat ons begrip van die ideeën zich heeft ontwikkeld. De Sims weerspiegelt niet alleen het leven zoals het is, maar maakt ook de weg vrij voor nieuwe mogelijkheden en laat zich daarbij niet aan banden leggen. Het geeft je ruimte om grenzen te verleggen, nieuwe ideeën te verkennen en de status quo uit te dagen. Er is dan ook geen verkeerde manier om De Sims te spelen!

Gedurende de hele maand zullen we onze geschiedenis op onze social mediakanalen vieren. Volg ons op Twitter en Instagram als je mede-Simmers al hun favoriete momenten herbeleven: onbedoelde sterfgevallen, honderden baby-uitdagingen, Sims die door de grond zwemmen… Gebruik de hashtag-#PlayWithLifeChallenge om je eigen herinneringen boven te halen en jouw plezier (plus memes) te delen! We hebben wat leuke feitjes verzameld die weergeven wat jullie met De Sims hebben gedaan. Wist je dat er meer dan 1,3 miljardO jaa!  in het spel zijn geweest?

Dat zijn indrukwekkende getallen… en een paar heel drukke Sims!

We hebben in dit nieuwe decennium zoveel meer voor jullie in petto, en we kunnen niet wachten om de reis met jullie te delen. Bedankt voor al jullie creativiteit, passie en hilariteit. Jullie zijn de beste spelers ter wereld.

Hier is op nog twintig jaar lang spelen met het leven!

Via EA.com

Delen met:
  •  
  •  
  •  
  •  

Een reactie plaatsen