Community blog: Een bericht van ons team: binnenkort in De Sims 4

Hallo allemaal, SimGuruDuke hier, schrijvend vanuit de aangepaste logeerkamer in mijn huis die nu dienstdoet als mijn kantoor. En dat werkt prima aangezien ik de aankomende tijd toch geen logees verwacht. De veranderingen in de afgelopen weken zijn voor ons allemaal moeilijk geweest, dus ik zou graag wat updates over De Sims™ 4 met jullie willen delen.

Ten eerste, voor degenen die zich dat afvragen, is ons hele team vanaf 16 maart overgestapt naar thuiswerken. Dit is een grote verandering geweest, maar we zijn allemaal zo enthousiast over de content waar we mee bezig zijn dat we keihard blijven werken om voortgang te blijven boeken! Het gaat een tikkeltje langzamer met al onze kinderen en dieren die de hele dag aandacht vragen, maar zoals altijd zijn we er om te zorgen dat De Sims 4 functioneert wanneer je wilt spelen. Met dat in gedachten dacht ik dat een klein voorproefje van wat je de aankomende zes maanden van ons kunt verwachten wel fijn zou zijn.

We zijn momenteel hard bezig met het nieuwe door de community gekozen Accessoirespakket. Ik weet het, natuurlijk zijn we dat… Ik kan je de naam niet vertellen, want daar hebben we nog niet over gestemd, maar ik heb vorige week de lijst met opties gezien en ik heb geen idee welke jullie allemaal gaan kiezen. Ik kan niet wachten om daar achter te komen. Het pakket begint echt vorm te krijgen en het is geweldig dat we dit met jullie input kunnen doen.

Naast het Accessoirespakket zijn we ook druk bezig met ons volgende Expansion Pack. Ik ben super enthousiast over het thema dat het team heeft gekozen: ik denk dat het voor velen van jullie een verrassing zal zijn. Het team is ook hard aan het werk geweest met een aantal verrassende nieuwe toevoegingen die we tijdens de zomer aan de game toe willen voegen. Het zijn geen enorme veranderingen, maar ze zijn wel ontzettend cool dus ik denk dat jullie er heel veel plezier mee zullen hebben. Een andere groep binnen ons team concentreert zich momenteel op ons volgende Game Pack. Dit pack is een belangrijke primeur voor ons en we zijn allemaal super enthousiast om het later dit jaar met jullie te kunnen delen.

Tot slot werken we aan een aantal leuke manieren om thuis te blijven en samen te spelen. Nee, we doen geen multiplayer. We willen onze community van spelers helpen om in contact met elkaar (en ons!) te blijven in deze tijd van sociale afstand. Om die reden willen wij Gurus de kans krijgen om meer met jullie te delen. We gaan natuurlijk niet alle details verklappen, maar ik vind het echt geweldig en jullie krijgen binnenkort meer informatie.

Ik wil jullie allemaal laten weten dat ons team nog steeds veel aandacht heeft voor nieuwe ervaringen binnen de game en dat we De Sims zullen blijven verbeteren en uitbreiden terwijl we naar jullie, onze spelers, luisteren. Bedankt voor het spelen en blijf veilig!

—SimGuruDuke

Via EA.com

Delen met:
  •  
  •  
  •  
  •  

Een reactie plaatsen