Community Blog: Adopteer deze week een virtueel huisdier!

Onze geweldige community verbaast ons keer op keer met hun geweldige talent en dat geldt ook voor vorige week toen jullie de leukste honden en katten maakten voor mede-Simmers. Om jullie liefde verder uit te bouwen, richt de volgende community-uitdaging zich op het adopteren van een huisdier. 

Het bieden van liefdevolle en verzorgende huizen voor dieren is de voornaamste missie van SPCAI, en dat is iets wat wij bij Maxis ook heel belangrijk vinden. Deze week hebben we onze krachten gebundeld met de SimGurus om een aantal unieke huisdieren te maken met behulp van het De Sims 4 Honden en Katten Expansion Pack*, zodat je Sims die vandaag nog via de galerie kunnen adopteren! De selectie bestaat uit:

SimGuruJM – Boots
Boots is een superlieve chihuahua die een nieuw thuis zoekt om voor altijd te blijven. Boots is actief, vriendelijk en luidruchtig.

SimGuruRomeo – Ginger en Xena
Ginger en Xena zijn volbloed boxers met bakken energie die heel wat liefde en aandacht nodig hebben. Ginger is loyaal, vriendelijk en slim. Xena is actief, avontuurlijk en een beetje een herrieschopper.

SimGuruRusskii – Laika 
Laika is een Newfoundland en eigenlijk gewoon een groot pluizig knuffeldier dat wat liefde nodig heeft. Ze is avontuurlijk, een bankhanger en jaagt graag

We zouden het fantastisch vinden als je de dieren die jij hebt gemaakt wilt delen in de galerie zodat andere spelers ze kunnen adopteren. Om deel te nemen upload je het dier dat jij hebt gemaakt naar de galerie. Zorg dat je ‘ADOPT’ aan het begin van je titel zet en deel het op social media met #VirtualAdoption #Sims4Paws.

Heb je het De Sims 4 Honden en Katten Expansion Pack niet? Geen probleem! Je kunt nog steeds deelnemen door je favoriete dieren van de community leuk te vinden en te delen.


Via EA.com


Delen met:
  •  
  •  
  •  
  •  

Een reactie plaatsen