Cadeau geven via Origin

EA heeft het mogelijk gemaakt om een spel via Origin cadeau te geven aan jouw vrienden. Het is nog niet officieel aangekondigd maar er is wel een blog online gezet door EA. Er blijken ook nog wat bugs in te zitten momenteel. Hopelijk worden deze bugs snel verholpen.

ek037

Als je in Origin bent en je wilt een spel cadeau geven kun je naar de betreffende spel toe gaan zoals je gewend bent. Je komt dan bij het overzicht van het spel. Dan zie je de optie “Koop als cadeau (prijs)” staan. Wil je het gekozen spel cadeau geven klik er dan op en volg de stappen die Origin aangeeft.

ek038

Mocht je een spel cadeau willen geven die jij zelf niet in bezit hebt, dat kan ook. Ga naar het spel toe die jij cadeau wilt geven en klik op het vinkje naast het bedrag. Er zal een lijstje komen en daar kun je kiezen om het spel als cadeau te kopen.

ek039

Er zit wel een voorwaarde aan het geven van een spel cadeau. De persoon aan wie je het wilt geven moet in jouw vriendenlijst staan anders is het niet mogelijk. Om van deze optie gebruik te kunnen maken heb je de laatste update van Origin nodig.


Delen met:
  • 1
  •  
  •  
  •  

Een reactie plaatsen